مشکل از سطح دسترسی ها استکد:[root@desktop home]# touch backup.sql [root@desktop home]# chown postgres:postgres backup.sql [root@desktop home]# su postgres bash-3.2$ pg_dumpall > backup.sql
مشکل از سطح دسترسی ها استکد:[root@desktop home]# touch backup.sql [root@desktop home]# chown postgres:postgres backup.sql [root@desktop home]# su postgres bash-3.2$ pg_dumpall > backup.sql
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
توجه داشته باشید که وحید جان هم چیزی که گفتن مربوط به پوشه ی /home هست. سما به طور کلی این مراحل رو اجرا کنید:
Backup:
cd /home
touch backup.bak
chown postgres:postgres backup.bak
su postgres
pg_dumb db > backup.bak
============
Restore:
service IBSng stop
su postgres
dropdb IBSng
createdb IBSng
psql IBSng < backup.bak
service postgresql restart
service IBSng start
بازم ممنون اما باز هم primison denied میده لطفآ عکس رو ببینید که زمینه کردم
again error.JPG
دوست عزیز ابتدا دستور
رو بزنید بعد مراحل بک اپ گیری رو پیش برین ببینید درست میشه یا نه...کد PHP:
service postgresql stop
اگه درست نشد اطلاعات رو بفرستین چک کنم
ممنون باز هم نشود این اولین باره به این مشکل بر میخورم یک شیرینی توپ واسه کسی که مشکلم حال کنه دارم رضا جان لطفآ بیاید یاهو فرانت جان واسه شماهم فرستادم ممنون
دوست من این یک فرآیند ساده هست و شما 100% باز هم بهش نیاز دارید! پس به جای اینکه با پرداخت اندک هزینه ای این بار رو از سر خودتون باز کنید ، کمی در جستجو باشید برای یادگیری این مطلب (پیشنهاد دوستانه)
در مورد مشکل
شما الآن طبق عکسی که ارائه کردید ، Permission رو به فایلی به نام backup.bak دادید و دارید فایل بک آپ رو بر روی IBSng.bak ذخیره میکنید!
همه چیز تا اینجا درسته به جز خط آخر!
خط آخر این مورد رو بزنید:
pg_dump IBSng > backup.bak
همه چیز اصولا باید حل بشه
من به ترتیب مجددا کل چیزایی که نیاز دارید رو لیست میکنم. از اول ورود تا آخر:
برای گرفتن بک آپ:
cd /home
touch backup.bak
chown postgres:postgres backup.bak
su postgres
pg_dumb IBSng > backup.bak
الآن کمی طول میکشه (بسته به حجم دیتا بیس اصولا کمتر از 5 ثانیه) و بعد کامل میشه فرآیند. بعد از اون فایل backup.bak داخل پوشه ی /home شما هست و قابل دانلود توسط نرم افزار هایی مانند WinSCP .
============
برای ریستور کردن فایل رو به پوشه ی /home سرور جدید ببرید و پس از وارد شدن با یوزر روت به سرور:
cd /home
service IBSng stop
su postgres
dropdb IBSng
createdb IBSng
psql IBSng < backup.bak
service postgresql restart
service IBSng start
نتیجه رو اعلام کنید اگر به مشکلی خوردید.
دوستان عزیز برای من هربار یک حجمی بهم میده بکاپ رو نمیدونم چه کار کنم
به این صورت عمل می کنم :
su postgres
pg_dump IBSng > /tmp/IBSng.bak
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)