-
February 9th, 2012, 17:35
-
-
February 9th, 2012 17:35
# ADS
-
February 9th, 2012, 17:38
عضو انجمن
پاسخ : مشکل درگاه بانک ملت
دوست گرامی ماژل تو از کجا گرفتی
-
-
February 9th, 2012, 17:58
عضو انجمن
در حال حاضر به صورت سراسری پروتکل ssl مشکل داره و بانک ها نیز با این پروتکل کار می کنن.
هر دو درگاه ملت و پارسیان برای مشتریان ما قطع است و مشکل شما نیز به صورت سراسری است.
بهتره به مشتریان خود اعلام کنید که تا روزهای آینده به صورت دستی پرداخت کنند ، چون احتمالا این مشکل تا پس از روز 25 بهمن ادامه خواهد داشت.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از stchost به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2012, 20:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarvar
دوست گرامی ماژل تو از کجا گرفتی
از پارس رسلر خریدم، 10 ت
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

نوشته اصلی توسط
stchost
در حال حاضر به صورت سراسری پروتکل ssl مشکل داره و بانک ها نیز با این پروتکل کار می کنن.
هر دو درگاه ملت و پارسیان برای مشتریان ما قطع است و مشکل شما نیز به صورت سراسری است.
بهتره به مشتریان خود اعلام کنید که تا روزهای آینده به صورت دستی پرداخت کنند ، چون احتمالا این مشکل تا پس از روز 25 بهمن ادامه خواهد داشت.
موفق باشید
این مشکل از زمانی که من درگاه رو راه اندازی کردم بود
حدودا از 1 ماه پیش
-
-
February 10th, 2012, 20:35
عضو انجمن
این مشکل در ماژل های پارس رسلر زیاد دیده شده باید از فراسو بخرید دیگه مشکلی نخواهید داشت
-
تعداد تشکر ها ازsarvar به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2012, 21:15
این مشکل فکر کنم اصلا ربطی به بانک نداشته باشه هر چند که امروز بانک هم مشکل داشت ولی این مشکل نبود
این مشکل مربوط به ماژول شما هست
-
-
February 10th, 2012, 21:22
عضو جدید
بله دوستان مشکل این اقا هم مثل فروشگاه دوستمون هست مشکل از بانک هست همه درگاه مشکل پیدا کردن
ارایه خدمات برنامه نویسی و طراحی سایت| ارایه خدمات میزبانی وب حرفه ای بیش از 8 سال فعالیت
-
-
February 10th, 2012, 21:33
عضو انجمن
مشکل مورد نظر شما به اسکریپت پرداخت آنلاین مربوط میشه ، توصیه می کنم که اگر از whmcs استفاده می کنید ماژول بانکی رو از شرکت فراسو خریداری کنید که مورد تایید خود شرکت به پرداخت بانک ملت نیز هست.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
February 10th, 2012, 21:52

نوشته اصلی توسط
3245
سلام
دوستان من درگاه بانک ملت دارم، متاسفانه برخی مشترکین پرداخت آنلاین انجام میدهدن، فاکتور پرداخت شده میخوره، اما پس از چند دقیقه مشتری میگه پول برگشت خورد، حالا اینو خدا پدرشو بیامرزه گفته، اما برخی دیگر هم هستن که ممکنه نگن، چه چیزی باعث میشه که اینجوری بشه؟ اگه اینجوری باشه واقعا مضر هست
منون میشم کمک کنید
ارادت

آي پي كه به بانك داديد مطمئن هستيد درست است ؟ آي پي اصلي سرور بايد باشه
-
-
February 12th, 2012, 10:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1Mizban
آي پي كه به بانك داديد مطمئن هستيد درست است ؟ آي پي اصلي سرور بايد باشه
یعنی آیپی وی پی اس که سایت روش هست رو نباید بدم؟ مطمئنید؟
-