باسلام دوستان whmcs 5.2 رو نصب کردم وقی تنظیمات واحد پول مینویسم مثلا" تومان علامت؟؟؟؟؟ نشون میده خواهشا کمک کنید چطور میتونم این مشکل حل کنم
باسلام دوستان whmcs 5.2 رو نصب کردم وقی تنظیمات واحد پول مینویسم مثلا" تومان علامت؟؟؟؟؟ نشون میده خواهشا کمک کنید چطور میتونم این مشکل حل کنم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
مربوط به یونیکد دیتابیس هست!
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
من با یونی کد دیتا بیس سرو کله زدم درست نشد ! جز یونی کد دیتا بیس از کجا میتون باشه ؟
ویرایش توسط ezat1 : February 10th, 2012 در ساعت 14:24
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
اگه منظورتون همون یوتی اف 8 هست گذاشتم اما باز نشد دوستان خواهشا کمک کنند
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
این مشکل اونهایی که دیتابیس رو استاندارد خروجی نگرفتن..
شما علاوه بر این که خود جداول رو باید utf8-general بگذارید، باید برید داخل جدول و فیلدهای داخل جدول رو هم utf8 کنید...
میشه یکم بیشتر توضیح بدبد دقیقا محل ادرس چطور
شما با phpmyadmin برو جایی که جداول رو لیست میکنه ...اون جدولی که مدنظرت هست و فکر میکنی اطلاعات اونجا هستش رو روش کلیک کنه ،structure اون جدول رو میاره ...میبینی که فیلدها رو لیست کرده اگر فیلد متنی باشه فرمت داره باید اون فرمت رو utf8 کنی...
دوست خوبم باز حل نشد از یکی از دوستان شنیدم که میگفت باید اول نسخه 4 رو نصب میکردی بعد اونو به نسخه 5 ابدیت میکردی ایا این راحه حل اخرین راه حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی phpmyadmin از سمت چپ ابتدا دیتابیس مربوط به WHMCS خودتو انتخاب کن بعد جدول tblcurrencies رو باز کن،از زبانهی structure گزینه های prefix و suffix رو روی utf8_unicode_ci تنظیم کن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)