سلام
در مورد وارز هاست چند نکته اساسی بیان کنیم
1- پشتیبانی : در مورد پشتیبانی حرفی جز تعریف و تمجید نمی توان گفت.واقعا همین طور است.در طول روز اگر شما تیکتی ارسال کنید در کمترین زمان ممکن (تجربه بنده کمتر از 15 دقیقه بوده ) به تیکت شما پاسخ می دهند . حتی ساعات آغازین صبح (12 تا 6 صبح) با وجود اینکه مانند سایر شرکت ها ادعای پشتیبانی 24 ساعته ندارند اما بازهم پاسخگو هستند.همین دیشب ساعت 3 صبح به تیکت پاسخ داده شد! همانطور که گفتم خیلی از به اصلاح شرکت ها ی میزبانی با فونت 12549 بالای سایت نوشتند "پشتیبانی 24 ساعته " و 10 تا شماره موبایل و تلفن ثابت قرار دادند.اما افسوس که حتی در روز ، شما ساعت 11 ظهر تیکت ارسال می کنید ساعت 8 شب طرف تازه پاسخ داده >> در حال بررسی مشکل هستیم ! تلفن که ......! همانطور که عرض کردم وارز هاست با اینکه ادعای پشتیبانی 24 ساعته ندارد اما از پشتیبیانی 24 ساعته فراتر هستند!
2- اطلاعات ، برخورد و تجربه تیم پشتیبانی: افرادی که به عنوان پشتیبان به تیکت شما پاسخ می دهند واقعا تجربه و اطلاعات دارند.در این مورد حرفی برای گفتن دارند. با کمترین توضیحات شما مشکل را متوجه می شوند و در کمترین زمان ممکن پاسخگو هستند! مورد بعد در خصوص تیم پشتیبانی ادب و لحن صحبت و برخود می باشد که در این زمینه هم واقعا عالی هستند.
3- کیفیت سرویس : در مورد کیفیت سرویس باید عرض کنم اگر درهمین انجمن تحقیق کنید تعداد بسیار زیادی از آقای هوشیار سرور مجازی دارند که تا کنون بنده هیچ کس را شاکی ندیده ام .سرعت سرویس و ..... همیشه و به صورت بالا در حد استاندارد قرار دارد (فکر می کنم دلیل این مورد عدم اورسل این شرکت می باشد)
4- کارهای جانبی سرویس: در بسیاری موارد حتی کارهایی که اصلا در حیطه وظایف فروشنده نیست برای شما انجام می دهند در کمترین زمان ممکن که واقعا جای احسنت دارد. .در این مورد این شرکت کاملا قانع است و اگر کار شما زمان بر نبوده باشد و وقت کافی داشته باشند برای شما انجام می دهند حتی اگر سرویسی نیاز داشته باشید مطمئنا با کیفیت بالا و با قیمیت معقول به شما ارائه می دهند !
یک مورد دیگر هم که بنده باید عرض کنم این هستش از چند ماه قبل پهنای باند سرویس ها را نامحدود ارائه می دهند که خیلی خیلی امتیاز مثبت و مهمی در خرید سرویس می باشد !
به موارد بالا اعتبار ، سابقه و صداقت را اضافه کنید
از کاستی های این شرکت : تنها نبود درگاه پرداخت آنلاین چند بانک مختلف در سایت می باشد.اگر درگاه چندین بانک را در سایت قرار دهند برای پرداخت فاکتور ها این مورد برطرف می شود
در مقایسه کیفیت و قیمیت هم در حد معقولی هستند، اگر بوجه کافی وجود داشته باشید!(امیدوارم قیمت دلار مجدد افت پیدا کند تا بتوانیم اخرید های بیشتری داشته باشیم از این شرکت )
بنده هم نه آشنا هستم و نه از اعضای شرکت و نه چیز دیگری! ( همانطور که قبلا در پیغام شخصی برخی دوستان کم لطفی کردند) در این انجمن از شرکت های دیگری هم سرویس دارم (سرور مجازی ، هاست میزبانی ، هاست دانلود ) و اگر تاپیکی هم در مورد سایرین مشاهده کنم به همین شیوه موارد مثبت و منفی را بیان می کنم !
پیروز باشید![]()