من هم ازشون سرویس نداشتم ولی کاملا تایید میشن![]()
من هم ازشون سرویس نداشتم ولی کاملا تایید میشن![]()
با سلام warezhost رحمان عزیز تایید میشه....شدیدا هم تایید میشن!!
سلام
در مورد وارز هاست چند نکته اساسی بیان کنیم
1- پشتیبانی : در مورد پشتیبانی حرفی جز تعریف و تمجید نمی توان گفت.واقعا همین طور است.در طول روز اگر شما تیکتی ارسال کنید در کمترین زمان ممکن (تجربه بنده کمتر از 15 دقیقه بوده ) به تیکت شما پاسخ می دهند . حتی ساعات آغازین صبح (12 تا 6 صبح) با وجود اینکه مانند سایر شرکت ها ادعای پشتیبانی 24 ساعته ندارند اما بازهم پاسخگو هستند.همین دیشب ساعت 3 صبح به تیکت پاسخ داده شد! همانطور که گفتم خیلی از به اصلاح شرکت ها ی میزبانی با فونت 12549 بالای سایت نوشتند "پشتیبانی 24 ساعته " و 10 تا شماره موبایل و تلفن ثابت قرار دادند.اما افسوس که حتی در روز ، شما ساعت 11 ظهر تیکت ارسال می کنید ساعت 8 شب طرف تازه پاسخ داده >> در حال بررسی مشکل هستیم ! تلفن که ......! همانطور که عرض کردم وارز هاست با اینکه ادعای پشتیبانی 24 ساعته ندارد اما از پشتیبیانی 24 ساعته فراتر هستند!
2- اطلاعات ، برخورد و تجربه تیم پشتیبانی: افرادی که به عنوان پشتیبان به تیکت شما پاسخ می دهند واقعا تجربه و اطلاعات دارند.در این مورد حرفی برای گفتن دارند. با کمترین توضیحات شما مشکل را متوجه می شوند و در کمترین زمان ممکن پاسخگو هستند! مورد بعد در خصوص تیم پشتیبانی ادب و لحن صحبت و برخود می باشد که در این زمینه هم واقعا عالی هستند.
3- کیفیت سرویس : در مورد کیفیت سرویس باید عرض کنم اگر درهمین انجمن تحقیق کنید تعداد بسیار زیادی از آقای هوشیار سرور مجازی دارند که تا کنون بنده هیچ کس را شاکی ندیده ام .سرعت سرویس و ..... همیشه و به صورت بالا در حد استاندارد قرار دارد (فکر می کنم دلیل این مورد عدم اورسل این شرکت می باشد)
4- کارهای جانبی سرویس: در بسیاری موارد حتی کارهایی که اصلا در حیطه وظایف فروشنده نیست برای شما انجام می دهند در کمترین زمان ممکن که واقعا جای احسنت دارد. .در این مورد این شرکت کاملا قانع است و اگر کار شما زمان بر نبوده باشد و وقت کافی داشته باشند برای شما انجام می دهند حتی اگر سرویسی نیاز داشته باشید مطمئنا با کیفیت بالا و با قیمیت معقول به شما ارائه می دهند !
یک مورد دیگر هم که بنده باید عرض کنم این هستش از چند ماه قبل پهنای باند سرویس ها را نامحدود ارائه می دهند که خیلی خیلی امتیاز مثبت و مهمی در خرید سرویس می باشد !
به موارد بالا اعتبار ، سابقه و صداقت را اضافه کنید
از کاستی های این شرکت : تنها نبود درگاه پرداخت آنلاین چند بانک مختلف در سایت می باشد.اگر درگاه چندین بانک را در سایت قرار دهند برای پرداخت فاکتور ها این مورد برطرف می شود
در مقایسه کیفیت و قیمیت هم در حد معقولی هستند، اگر بوجه کافی وجود داشته باشید!(امیدوارم قیمت دلار مجدد افت پیدا کند تا بتوانیم اخرید های بیشتری داشته باشیم از این شرکت )
بنده هم نه آشنا هستم و نه از اعضای شرکت و نه چیز دیگری! ( همانطور که قبلا در پیغام شخصی برخی دوستان کم لطفی کردند) در این انجمن از شرکت های دیگری هم سرویس دارم (سرور مجازی ، هاست میزبانی ، هاست دانلود ) و اگر تاپیکی هم در مورد سایرین مشاهده کنم به همین شیوه موارد مثبت و منفی را بیان می کنم !
پیروز باشید![]()
ویرایش توسط Ramin : February 10th, 2012 در ساعت 15:39
با توجه به صحبتی که با ایشون شد، مثل اینکه نمایندگی ارائه نمیدن،
با تشکر از کلیه دوستانی که در این تاپیک شرکت کرده و نظراتشون رو گفتن، تشکر ویژه از جناب Raminn
نکته منفی ندیدم،
با آرزوی موفقیت روز افزون برای آقای هوشیار و گروه شون.
آقای هوشیار ما هیچ وقت هاستمون رو به شرکت هایی که اعتباری در هاستینگ نداشتن و با فعالیت در انجمن و یاهو و ... به دنبال مشتری میگردند نمیسپاریم بله من همون یوزر هستم ، اون هاستی هم که از شما داشتیم یادم میاد که شما نتونستید بک آپ رو بدون مشکل ری استور کنید ، بنابراین همکاری ما خوشبختانه با شما ادامه پیدا نکرد چون مدتی بعد سرور هاتون کنسل شد (اون قضیه گذشته ... )،هاستی هم که تهیه شده بود یک ساله بود ... که به خیر گذشت و خدا رو شکر کردیم که بک آپ ری استور نشد !، من هم عرض کردم که آخرین همکاری ما با شما در مورد وی پی اس بوده که سه تا وی پی اس داشتیم مربوط به چند ماه گذشته میشه ...
همه هم میدونیم که شما در اینجا کار خیلی از همکاران رو راه میندازید بدون هیچ چشم داشتی ، ولی این دلیل نمیشه که دوستان بیان و کیفیت شما رو تائید بکنند . ما زمانی با شما کار کردیم راضی نبودیم حالا گفتیم دوستان خواه پند گیرند یا ...
بنده تا الان شش کامنت داشتم در مورد کیفیت کار شما که هر شش تا حذف شد که تعدادی از اون ها با اسکرین شات از مشکل بوده ، بنابراین خیلی راحت میشه نتیجه گرفت که شما با توجه به دوستانی که در این انجمن دارید لابی قوی در وب هاستینگ دارید . نمونه اسکرین شاتی هم که قرار دادم :
در این اسکرین شات شما میبنید که دو روز گذشته و پشتیبانی وارز هاست جوابی ندادن ! آخرش هم مشکل ما حل نشد و متضرر شدیم این مورد همکاری ما با شما سه وی پی اس بود . هم از اعتبار ما کاسته شد هم هزینه بیهوده ای کردیم .
احتمالا این ارسال هم در مورد آقای هوشیار حذف خواهد شد .
چقدر خوب هست ، وقتی 30 نفر میان میگن کیفیت سرویس هاتون خوبه ، جنبه این رو داشته باشید که یک نفر هم از سرویس هاتون ناراضی باشه .
ویرایش توسط SOI : February 11th, 2012 در ساعت 04:42
سلام تاييد ميشه
جديت و داقت در كار
به هر حال نمیشه که همیشه همه راضی باشند ، جلوی بعضی چیزهارو نمیشه گرفت ، بنده نه از جناب هوشیار سرویس دارم نه آشنا هستیم ، اما با کمی جستجو در انجمن به بار فنی ایشون و تیم وارزهاست پی می برید ، 2 چیز در تیم وارزهاست کاملا مشهود هست ،بار فنی بالا و پشتیبانی عالی ، که با یک مورد نارضایتی این دو مورد به هیچ وجه زیر سوال نمی ره ، همه تیکتها هم قرار نیست در 15 دقیقه جواب داده بشه و همه مشکلات با دوتا کلیک حل نمیشه !
موفق باشید
Fresh Start Again!
SOI ببنید من قصد قضاوت ندارم :
ولی خیلی وقت ها هستش که مشترک احساس میکنه شرکت پیگیر کار اون نیست در صورتی که واقعا داره براش کار رو انجام میده ، و خیلی وقت ها میشه یه کاربر رو به علت اینکه واقعا برخی شرایط رو درک نمی کنه از پاسخگویی بهش سرباز بزنه ، یاهر دلیل دیگه ای مطمن باشید که موضوع اینجوری که شما میفرمایید نیست
در مورد لابی وجود داره من نظری نمیدم و قضاوتی هم نمی کنم
اما اینو میدونم حتی اگر خدا هم باشی افرادی هستند که از تو ناراضی باشند
با سلام خدمت شما نمایش مشخصات: SOI - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران ...
کاملا حق با شما هست که اخلاق کاری و حرفه ای تاییدی بر کیفیت سرویس ارائه شده نمیشه ! ...
اما همانطور که جناب هوشیار اشاره کردند و من هم در جریانش هستم، مشکل ناشی از ناپدید شدن یکی از همکاران سابق بود که ضرر بزرگی به کار ایشون هست. شاید ایشون در اون زمان که به تیکت شما پاسخ نداده، تشخیص داده که به جای پاسخ یه شما که بخواد reply های بیشتری رو در پی داشته باشه و مجدد زمانی را برای پاسخگویی، به حل مشکل بپردازه بهتر هست. اما موضوعی که مطرح هست از اردیبهشت ماه کیفیت سرویس دهی ایشون در بحث سرور مجازی و همچنین پشتیبانی سرورهای مجازی به مراتب خیلی بهتر شده (این بدین معنی نیست که قبلا بد بوده)
در نهایت فکر میکنم استارتر تاپیک نتیجه خودشون رو گرفتند و نیازی به ادامه نباشه. چون بحث تاپیک منحرف میشه !...
موفق و پیروز باشید.
سلام
با وجود اینکه دیشب در چهارراه رازی تصادف کردم و وضعیت خوبی هم ندارم ولی پاسخ میدم - چون وظیفه ما هست که به منتقدان و ... پاسخ بدیم
1 - من هیچ زمان از کسی که انتقاد می کنه ناراحت نمیشه , به دلیل اینکه حتماً وضعف یا مشکلی دیده که انتقاد میکنه
تا انتقادی نباشه , به هیج عنوان نمی توان مشکلات را رفع کرد
2 - هر زمان خواستید از کسی انتقادی کنید , حداقل اونقدر معرفت داشته باشید که در یک تیکت تمام پست ها را اسکرین شات تهیه کنید نه تنها قسمتی که خودتون دوست دارید
به همین دلیل من از تمام پستهای همون تیکت برای عموم اسکرین شات تهیه کردم و قرار دادم
زمان پاسخ گویی بین پست های تیکت نیز با رنگ قرمز نشان داده شده که تنها در یک مورد دیر پاسخ داده شده بود که , دلیل اون را در اون روز اطلاعی ندارم
مشاهده کنید :
تنها مشکل در این عکس هست که دیر پاسخ ارائه شده :
بقیه موارد به نظر من در حد بسیار ایده عال و زمان مناسب پاسخ داده شده است :
این تصاویر مربوط به تیکت ایجاد شده شما است
قضاوت با کاربران خواهد بود
3 - ای پی سرور شما به هر دلیلی که نال شده است (( اسپم یا ... )) باید هزینه ای پی جدید از شما گرفته می شود ولی ما چنین کاری را در 90% مواقع انجام نمی دهیم
وگرنه باید جریمه و هزینه ای پی جدید را پرداخت می کردید
همچنین می توانستیم به شما اعلام کنیم که ای پی نال شده است و باید مشکل را رفع کنید و منتظر باز شدن ای پی باشید و ...
مطمعاً باشید برای این موارد دست سرویس دهنده بسیار بازتر از کاربر است و به راحتی می تواند شما را چند روز بدون سرویس نگه دارد
این همیشه یاد شما و دیگر کاربران باشد که حرفی که بدون دلیل و مدرک باشد 100% حذف خواهد شد و باقی نخواهد ماندبنده تا الان شش کامنت داشتم در مورد کیفیت کار شما که هر شش تا حذف شد که تعدادی از اون ها با اسکرین شات از مشکل بوده ، بنابراین خیلی راحت میشه نتیجه گرفت که شما با توجه به دوستانی که در این انجمن دارید لابی قوی در وب هاستینگ دارید .
این مورد هم درست هست که ما دوستان خوب و صمیمی در انجمن داریم , اما دوستی ما به مسائل کاری مربوط نمی شود
حتی همین دوستان صمیمی بارها شده به دلیل حرفها و پستهایی که من در انجمن ارسال کردم برای من هم اخطار ارسال کردند
پس این حرف شما تنها تهمتی به تیم مدیریت انجمن است و بس
این هم هم شما و هم همه کاربران بارها از ما شنیده اید
ما هیچ زمان ادعای پشتیبانی دروغ 24 ساعته نداشته و نخواهیم داشت
تا زمانی که تیم پشتیبانی وارزهاست به 8 نفر برسد (( در حال حاضر 4 نفر ))
اگر مشکلی یا حجم کاری بالایی وجود نداشته باشد در 90% اوقات طبق همان قولی که به کاربران ارائه کردیم و در قوانین سایت آمده است :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست
عمل خواهیم کرد , نه کمتر و نه بیشتر
اما زمانی که مثل بازه زمانی تصویر دوم که دقیق یادم نیست دلیل دیر پاسخ دادن به این پست چه چیزی بوده , مشکل یا موردی وجود داشته باشد این زمان بیشتر خواهد شد
باز همینقدر خدارو شکر میکنیم که مثل هزاران نفر دیگر روی سایت و ... ننوشته ایم : پشتیبانی 24 ساعته
در انتها هم اگر شما و هر کسی دیگری فکر میکنید طرض تفکر کاربران و ... را نسبت به تیم وارزهاست و همکاران ما تغییر خواهید داید , سعی و تلاش خود را انجام دهید
به قول معروف وقتی ما ریگی تو کفشمون نیست , طبیعتاً از هیچ سوال و جوابی هم ترس و واهمه نداریم
باز هم اگر فکر میکنید حرف باقی مانده , اعلام کنید تا پاسخ بدم
تشکر از شمابا توجه به صحبتی که با ایشون شد، مثل اینکه نمایندگی ارائه نمیدن،
با تشکر از کلیه دوستانی که در این تاپیک شرکت کرده و نظراتشون رو گفتن، تشکر ویژه از جناب Raminn
نکته منفی ندیدم،
با آرزوی موفقیت روز افزون برای آقای هوشیار و گروه شون.
روی این سرور اعلام نکردیم که به هیچ عنوان نمایندگی ارائه نمی کنیم
منظور من این بود که به صورت عمومی ارائه نمی کنیم
به کاربران خاص خودمون که در حال حاضر به صورت نماینده سرورمجازی فعالیت می کنند و ... 100% ارائه خواهد شد
نظر شخصی من این هست که وقتی خودمون مستقیم روی هر چیزی نظارت داشته باشیم , بهتر می تونیم اون کار را انجام بدیم
نماینده شاید به کاربری که هاست ارائه می کنه اجازه استفاده از اسکریپت لچ و ... دهد
یا بر روی کار کاربران خود نظارت نداشته باشد و برای ما مشکل ساز شود
اما اگر ما خوب مستقیم سرویس را ارائه کنیم یا با نمایندگانی که قوانین ما را مطلع هستند کار کنیم , هیچ زمان مشکلی ایجاد نخواهد شد
سوالی بود در خدمتم
از دیگر دوستان و همکارنی که نسبت به ما لطف داشتند هم ممنونم به خاطر نظراتشون
اگر کسی از کاربران ما هنوز در انجمن حضور دارد و مشکلی مشاهده کرده , لطفاً در همین تاپیک اعلام کند
با تشکر
همگی موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : February 11th, 2012 در ساعت 13:33
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)