برید توی بایوس
از تب آخر، همه تنظیمات رو به دیفالت برگردونید.
ریبوت بدید
دوباره برید توی بایوس. چک کنید که همه چی به حالت عادی برگشته باشه.
ریبوت بدید و او اس اینستالیشن رو لود کنید.
ببینید میشناسه یا نه.
برید توی بایوس
از تب آخر، همه تنظیمات رو به دیفالت برگردونید.
ریبوت بدید
دوباره برید توی بایوس. چک کنید که همه چی به حالت عادی برگشته باشه.
ریبوت بدید و او اس اینستالیشن رو لود کنید.
ببینید میشناسه یا نه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
هارد ها تو بایوس دیده میشند یا نه؟
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
دوست گرامی به نظر من مورد خاصی نیست و راه حلی هم جز مواردی که عرض کردم وجود نداره
در کل esx و esxi سیستم های تخصصی هستند و شرکت vmware هم به خاطر سیاست های کاریش درایور وندورهای معدودی رو به صورت دیفالت روی این سیستم ارائه میکنه
بهترین کار استفاده از نسخه ESX 4.1.0 update 2 هست که نسبت به سایر نسخه ها درایورهای بیشتری رو همراه داره و در خیلی موارد مشکلی پیش نمیاد ...
دوست خوبم همانظور که تلفنی عرض کردم ، راه حل ساده و البته ایمن تر این هست که شما ESXi رو روی مموری نصب کنید که نخواهید هارد رید شده رو پارتیشن کنید و کنسول رو با vm هایی که می سازید روی یک LUN شریک بشید.
اینجوری اگر مشکلی برای هارد هاتون پیش بیاد esxi نمی خوابه
در ضمن بعد از اینکه esxi روی مموری بالا آوردید، از طریق vsphere client راحت تر می تونید با رید کنترلرتون و درایورش سرو کله بزنید و مشکل رو برطرف کنید.
ما الان در شرکت بیش از 1 سال هست به همین روش از esxi البته نسخه 4.1 داریم استفاده می کنیم.
سپاس
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
سلام.
در صورتی که ESXi به درستی نتونه RAID رو شناسایی کنه، اگر حتی روی هارد دیسک دیگر یا و یا روی Memory نصب بشه، باز هم هارد تحت raid رو شناسایی نخواهد کرد.
مشخصات ورود به KVM رو برای بنده پیغام خصوصی کنید، جالب هست که مورد رو از نزدیک ببینم و احیاناً حل کنم.
با تشکر.
این مشکل قبلا داشتیم... سرور ها Raid-1 شده بودند و هارد ها دیتکت نمیشد
ما که اون زمان کلا از خیر raid گذشتیم...
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
پیشنهاد می کنم برای حل مشکل، هیچ گاه صورت مسئله رو پاک نکنید.
------
مشکل از تنظیمات RAID و BIOS بود که از طریق KVM برطرف شد.
برای شما (باز کننده تاپیک) و دیگر کاربرانی که احتمالاً به این مشکل بر بخورند عرض می کنم، بعد از نصب ESXi برای اینکه سرور های مجازی شما HDD رو شناسایی کنند نیاز به نصب driver در اونها هست.
در ویندوز که در مرحله ساخت partition و در لینوکس متاسفانه اطلاعی ندارم.
با تشکر.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)