متاسفانه تو کشور ما ، نمیتونن درک کنند که همونطور که شما قراره سود کنی ، کسی که برای سرویس هم جور میکنه دوست داره سود کنه.
با این وضع ارز در کشور ما به نظر شما ایشون راهی به جز پرداخت در دقیقه نود دارن؟
اگه شما بودی چیکار می کردی؟
متاسفانه تو کشور ما ، نمیتونن درک کنند که همونطور که شما قراره سود کنی ، کسی که برای سرویس هم جور میکنه دوست داره سود کنه.
با این وضع ارز در کشور ما به نظر شما ایشون راهی به جز پرداخت در دقیقه نود دارن؟
اگه شما بودی چیکار می کردی؟
خوب من همه این ها رو قبول دارم از دیشب تا الان چند ساعت گذشته اصلا مشخص نیست شاید هم اصلا درست نشه الکی داریم بحث می کنیم می تونست یه ایمیل یه پیامک یه خبری بده به همه که این مشکل بخاطر تحریم ایجاد شده دوستانی که می خواهند بک آپ بگیرند یا قصد به روز کردند فعلا بک آپ بگیرند و به روز نکنند که این مشکلات پیش نیاد که من الان هر ساعتش باید ضرر بدهم
همین الان هم میتونی
این کارو کنی
پرداخت دقیقه نود ؟
سود بردن ؟
چرا یک سرویس دهنده باید اینقدر قیمت هاش رو بیاره پایین که با یک سری تغییرات قیمت ارزی هزینه ها و درآمد هاش نا متوازن بشن ؟
اتفاقا این یا هر سرویس دهنده زیرفروش دیگه باید در اولین فرصت هزینه سرورهاشون رو پرداخت کنن و ضررش رو متحمل بشن . تا در آینده نزدیک در قیمت هاشون تجدید نظر کنن و همیشه حایشه امنیت سوددهی را در تجارتشون حفظ کنند .
امیدوارم قیمت ارز به همین قیمت فعلی ثابت بمونه تا سرویس دهنده های زیرفروش براساس فشار مشتری یا متحمل ضرر و زیان ناشی از تخریب بازار بشن و یا مجبور به تعطیلی خدمات .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)