-
February 7th, 2012, 23:50
پاسخ : ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟
مشکل سرور ها بالاخره فردا حل میشه قسمت امیدوار کننده قضیه خود جناب قنبری هست که با خونسردی پاسخ میدن
البته ایشون حق دارن خوب مشتری زیاد دارن و مشتری ها هم پیش بقیه اعتبار دارن باید امادگی برای این وضع رو میداشتیم امیدوارم بزودی حل بشه از جناب قنبری هم که پیگیر هستند تشکر میکنم امیدوارم بعد از این مشکل به اینصورت پیش نیاد
-
تعداد تشکر ها ازdamashi به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012 23:50
# ADS
-
February 8th, 2012, 07:39
عضو انجمن
ان شاء... امروز مشکل برطرف میشه......
و همه بر میگردیم به خونه اول.
تمامی ضرر ها هم فدای سر آقای قنبری.....
-
-
February 8th, 2012, 08:22

نوشته اصلی توسط
hamtermi
ان شاء... امروز مشکل برطرف میشه......
و همه بر میگردیم به خونه اول.
تمامی ضرر ها هم فدای سر آقای قنبری.....
تکبیر
-
-
February 8th, 2012, 08:55
آیا میهن وب هاست همین مشکل رو داره ؟
-
-
February 8th, 2012, 08:57
-
-
February 8th, 2012, 10:10
هنوز خبری نشده؟ درست نشد مشکل پرداخت؟
-
-
February 8th, 2012, 11:05
من نفهمیدم چی شد؟ آقای قنبری مسئول مشکلات میهن وب هاست هستش؟
-
-
February 8th, 2012, 11:20
عضو انجمن
مسئولیت بعضی از سرور های میهن وب هاست با من بوده و این مشکلات پرداخت باعث قطعی شده.
طی تحقیقات که کردم. مشکل پرداخت ها تو بعضی از کشورها به دلیل سرورمای بیش از حد در نیم کره شمالی بوجود امده که فکر کنم. یه مورد خیلی خاصی هستش.
ما پرداخت های زیادی به جزء هتزنر داشتیم و هر چی داشتیم حواله کرده بودیم. حالا با هزار بدبختی دوباره پول هتزنر رو جور کردیم و منتظر مشخص شدن قیمت ارز و حواله هستیم.در ضمن هنوز وقت اداری در المان نشده ! کمی هم صبر کنید.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2012, 11:45

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
مسئولیت بعضی از سرور های میهن وب هاست با من بوده و این مشکلات پرداخت باعث قطعی شده.
طی تحقیقات که کردم. مشکل پرداخت ها تو بعضی از کشورها به دلیل سرورمای بیش از حد در نیم کره شمالی بوجود امده که فکر کنم. یه مورد خیلی خاصی هستش.
ما پرداخت های زیادی به جزء هتزنر داشتیم و هر چی داشتیم حواله کرده بودیم. حالا با هزار بدبختی دوباره پول هتزنر رو جور کردیم و منتظر مشخص شدن قیمت ارز و حواله هستیم.در ضمن هنوز وقت اداری در المان نشده ! کمی هم صبر کنید.
دوست عزیز فکر کنم الان 9:14 صبح به زمان کشور آلمان باشه Current local time in Germany – Berlin – Berlin
ما همچنان منتظریم
-
-
February 8th, 2012, 12:04
عضو جدید
امروز در برخی سرور ها قطعی مشاهده شده که طبق هماهنگی های انجام شده با مرکز داده دلیل قطعی عدم تایید پرداخت ارزی عنوان شده
هم اکنون بخش پشتیبانی در حال هماهنگی های لازم برای رفع مشکل است با توجه به مشکلات ارزی و اتمام ساعات اداری ، در برخی بانکهای اروپایی پیگیری مشکل با کندی
روبرو است و مدت زمان رفع مشکل مشخص نیست لطفاً منتظر بمانید تا مشکل بر طرف شود *ضمن عذرخواهی به دلیل قطعی چند ساعته ، 4 سرور هم اکنون در دسترس است مابقی هاست ها هم تا ساعتی دیگر در دسترس خواهند بود
تلفن تماس در صورت لزوم :
01312251390 - 01312255103
اگه واقعا بک آپ دارن چرا روی سرور دیگه نمیریزن و جواب گو ملت نیستن؟
کوتاه سازی آدرس های اینترنتی + فوروارد میل رایگان + دامنه های رایگان ملی
www.Duu.ir
-
تعداد تشکر ها از graphfa به دلیل پست مفید