اول اینکه در این تاپیک بنده هیچ آفر ندادم و مطمئن باشید اگر در توان سرویس های شیوا هاست بود مستقیما در همین تاپیک شما آفر داده می شد.
دوم اینکه در تاپیک آفر ویژه شیوا هاست یعنی این تاپیک: آفر ویژه هاست نامحدود به مناسبت دهه فجر (40%) در پست های شماره 3 و شماره 7 با رنگ قرمز نوشته شده : مقررات و تعاریف استفاده نامحدود که شما اصلا به آن توجه نکردید. و سپس با ورود به سایت ما از طریق کلیک بنر پست اول یعنی این لینک : هاست حرفه ای لینوکس باز هم حاضر نشده اید مقررات و تعاریف استفاده نامحدود را مطالعه کنید و خیلی با عجله اقدام به ثبت سفارش کرده اید.
نکته جالب اینکه در چت با من خواستید bluehost را از نظر نامحدود بودن برای ما مثال بزنید و گفتید نا محدود یعنی بلوهاست! و البته در پاسخ شما گفتم که مقررات و شرایط ما دقیقا که نه اما تقریبا ترجمه بلوهاست می باشد. شاید شما تا حالا از بلوهاست سرویس نداشته اید اما سایت مرکز پیامک فوتبال ما مدت هاست روی بلوهاست میزبانی میشود.
در هر صورت حتی با اینکه ظرف مدت 4-5 ساعت بیش از 18 گیگ از پهنای باند ما مصرف کرده بودید باز هم عدم سازگاری سرویس ما با درخواست شما را پذیرفتیم و گفتیم ظرف 48 ساعت آینده هزینه شما هم برگشت داده می شود. و مشکلی هم نیست.
در هر صورت همه دوستان حتما قبل از تهیه سرویس سعی کنند همه مقررات سرویس دهنده را مطالعه کنند. و شما نیز کار بسیار درستی کردید که همین روز اول با من صحبت کردید. چراکه اگر 3 روز بعد شما 200 گیگ مصرف کرده بودید دیگر امکان برگشت هزینه شما نبود و بی چون و چرا اکانت شما هم حذف می شد.