نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

موضوع: دستگیری مدیر یک سایت نرخ سکه و ارز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : دستگیری مدیر یک سایت نرخ سکه و ارز

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    چه کسی گفته : وضعیت آشفته ی بازار را تنها یک سایت ایجاد کرده؟؟؟؟ این سایت در آشفته بازار کارهایی انجام داد اما موثر نبوده ! به هر حال برخورد لازم هستش.دلیل نمیشه با خودمان بگوییم چون بازار آشفته هست هر کس هر کار دوست داشت انجام بده هیچ برخوردی هم انجام نشه!
    وزیر اقتصاد گفت!
    یه کم به حرفات فکر کن 4 تا روزنامه بخون ، اخبار ببین! الکی نقل قول نکنید! خواستی مراجعه کن به تمام روزنامه ها در تاریخ های ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    با گرفتن یک نفر یا دو نفر وضع درست نمیشه اما تاثیر داره.از طرفی هم منطقی وجود ندارد چون مثلا بازار مشکل داره با هیچ کس برخوردی نشود تا وضع درست شود.وضع چطور باید درست بشه؟از کجا باید شروع بشه؟؟ دوستی که با حالت تمسخر میگه: با گرفتن یک نرف درست میشه؟؟؟؟ شما توضیح بده از کجا باید درست بشه؟؟؟
    از همون جا که خرابه! مدیریت...
    اگر فکر میکنید دلیلی غیر از سو مدیریت باعث این وضعیت شده به لینک زیر بروید. داغ داغ واسه همین امروز
    ارایه طرح جدید برای كنترل بازار ارز و سكه - مشرق نیوز | mashreghnews.ir
    امیدوارم روزنامه مشرق رو که زیر نظر مستقیم سپاه و اطلاعات هست رو قبول داشته باشی! همین طور مدیر عامل بانک سپه رو که اون هم واسه سپاه!

دلالان فردوسی طبق قانون مبارزه با قاچاق دستگیر و در دادگاه مجازات می شوند.البته این جمله برای آدم ها فهمیده قابل درک هستش
    دوست عزیز!
    اول از همه ، از سال 57 سیاست های بسیار اشتباهی در این نظام اعمال شده که غیر قابل دفاعه.پس زیاد جوش نزن چون هر کاری بکنی این سیاست ها غلط بودند و ربطی به دیدگاه ایدولوژیک نظام نداره...
    در ثانی ، حرف ما چیزه دیگه است! ما میگیم اصلا چرا باید دلال داشته باشیم!!!!حتی 1 دونه! شما میای میگی طبق قانون به دلال ها برخورد بشه! زکی! زحمت کشیدید!
    من میخوام بدونم ما قبل از انقلاب هم دلال داشتیم ؟ ! اصلا گیرم که داشتیم، تو این 33 سال چرا هیچ برخوردی نشد ؟ چرا باید سیاست های ما همش مقطعی باشه ؟؟ چرا همش با زور و جبر ؟ چرا مملکتی که باید 10000% پیشرفت داشته باشه ، باید اینقدر کم پیشرفت کنه ؟ ما خیلی پیشرفت کردیم توی این شکی نیست ولی جایگاه ایران خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست. همه ی نخبه هامون رفتن و میرن و خواهند رفت... این پیشرفت ها خرده پیشرفت برای ما حساب میشه که باز جای افتخار داره... ولی بقیه اش رو خودت برو تا آخرش....

در آخر هم به این نکته اشاره میکنم که
    1- قانون در بسیاری از موارد نقص داره و در مجلس فقط 10 تا 20 درصد از نماییندگان صلاحیت نمایندگی دارند و بقیه رو خودتون میدونید! اگه نمیدونید رادیو مجلس رو 1 هفته گوش کن تا بیاد دستت.
    2-قانون که نقص داره ، قانون گذار هم توانایی و دید بلند مدت(و حتی کوتاه مدت را) نداره..چه توقعی از قانون میتونی داشته باشی!
    3-حتی خود قوه مجریه!، که مسئول اجرای قوانین قوه مقننه است به وفور قوانین مملکت رو به سخره گرفته و زیر پا میزاره.. چه برسه به مردم عوام.
    4-همه اینا رو بگذاریم کنار ، همین قانون ناقص را هم اگه درست اجرا میکردند دلمان نمیسوخت.. قانون برای همه قانون است و نه فقط قشر متوسط و ضعیف...
    5-قانون در ایران فقط در سرکوب و جریحه دار کردن افکار عمومی اجرا میشه. فقط در نیروی انتظامی ان هم وقتی کسی اعتراضی بکنه! وگر نه کدوم قانون دیگه اجرا میشه ؟شما احتمالا با قانون آشنایی نداری وگر نه میدونستی از تمامی حقوقمون فقط ظاهری برخورداریم و حقیقتا ازشون محرومیم. اگر خواستید لیستش رو براتون آماده کنم..همین جا شما رو به مناظره دعوت هم میکنم!
    بحث دیگه ای که مطرح کردید صرافی ها است.حساب صرافی ها با دلالان از زمین تا آسمان متفاوته.
    دلال ها شاید این روز ها حال و روز خوبی داشته باشند(بعضی هاشون هم برعکس!) ولی در کل جایگاه اجتماعی اونا به هیچ وجه قابل مقایسه با صرافی دار ها نیست. صرافی ها و دلال یی که خطا کارند را باید تنبیه کرد.کسی با این مشکلی نداره. حرف ما سر اجرای این تنبیه و شیوه ی اونه. حرف ما اینه که چرا بعد 33 سال ؟حرف ما اینه که چرا باید اصلا دلال داشته باشیم؟ چرا باید یه صراف این قدر قدرت داشته باشه؟
    با وجود تمام کارهایی که انجام شد تا گروه های خاص بهایی نتونن قلب اقتصاد رو دست بگیرن ، نشد. اصل 44 هم اجرا نمیشه و نخواهد شد به همین دلیل.اونقدری هم که اجرا شد چون واقعا فشار زیادی به دولت بود و بودجه هم هدر میرفت...حتی باشگاه استقلال و پیروزی هم سر همین مسئله واگذار نمیشن.البته اینا میگن فعلا ضرر ده هستش! به درک که ضرر ده هستش..این بحث رو خواستید بعدا راجع بهش حرف میزنیم الان جاش نیست.
    کم کاری ها و سو مدیریت حرف ماست... ولا غیر
    7سال تلاش دولت،( 7 سال کم نیست) سود بانکی رو به مرور کاهش دادند که نرخ تورم کنترل بشه و همزمان مدیریت پول های سطحی هم از دستشون در نره. در عرض 1 هفته(فقط 7 روز) 7 سال تلاش به باد فنا رفت. توی همین 7 سال ضربه اصلی رو کی خورد ؟ غیر از مردم عادی ؟سکه قبل از این ماجراها 600 تومان شد مردم داشتند سکته میکردند! الان شده 800 (دقیق نگفتم که سوژه نکنید! چون قیمت سکه تو این هفته لحظه ای عوض میشه!) مردم خوشحالند که سکه 800 بخرند..
    یک کمی فکر کنیم و بعد کور کورانه دفاع کنیم. حداقل دفاع هم میکنید درست دفاع کنید!جالب اینه که همهمون عادت داریم قیافه حق به جانب هم بگیریم!
    در آخر هم به اینکه مهم اشاره میکنم که من و شما هر دو داریم از این وضعیت ضرر میکنیم. هم به خاطر قیمت ارز دلار و یورو و هم به خاطر قیمت سکه.شما فکر نکنید ما موافق وضعیت فعلی هستیم.اتفاقا من بیشتر از شما ضرر کردم و حواهم کرد و خونمون به جوش اومده.. ما هم متضرریم ولی حرف ما اینه که مدیریت چه غلطی داره میکنه؟باشد که بیشتر فکر کنیم

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

طبق منطق شما با صرافی که کم فروشی می کند.گرانفروشی می کند.برخوردی نشود! با دلال برخورد نشود! با مسئول فلان سایت برخورد نشود .کنترل از چه طریقی باید انجام شود؟؟؟ در پست قبل هم بند ه این سوال را مطرح کردم اما جوابی ندادید؟؟ از راه امداد غیبی؟ ا دعا کنترل کنند؟؟
    زکی!
    حرف ما همینه! ما که مسئول نیستیم که....! حقوقشو یکی دیگه میگیره ، مسئولیتش با یکی دیگه است ، یکی دیگه قانون میزاره ، یکی دیگه قوه مجریه است ،(حتی یکی دیگه اختلاسشو میکنه) اونوقت ما بیایم راه حل بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. تعداد تشکر ها از navibd به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)