-
October 18th, 2009, 20:46
پاسخ : دیتاسنتر پارس آنلاین
پارس آفلاین واقعا مذخرفه! کلی پول می دادم ، دوستم از این adsl هزار تومانیا خریده بود، از من بیشتر وصل بود، فقط هم بلدند بگند مخابرات مشکل داره ، دیتا سنترشون که بد تر، می گم این مشکل از شماست ، می گه مگه من صاحب شرکتم که به من می گی مشکل از ماست! تازه بماند که پشت خط قطع می کنند! یک بار هم یارو می گم هیچ جا پینگ نمی شه سرور ، می گه سرور الان جلوی منه دارم می بینم که روشنه!
خوب خدا وکیلی من چی بگم ؟
اون جا هزار فامیله!
زنگ بزنید ، ببینید چیکار می کنند ، می گم adsl قطعه ، یهو به همکارش می گه همه شیرینی هارو نخوری
بعد می گه چی می گفتید !!
ول کنید این خراب شده رو
-
-
October 18th, 2009 20:46
# ADS
-
October 18th, 2009, 22:45
ولي خداييش فكر كنيد. 8 ميليارد خرج ساختمون ديتاسنتر شد؟ يجوري بايد در بياد ديگه
wow یه کمی بیشتر توضیح بدید در این مورد
-
-
October 18th, 2009, 23:23
عضو انجمن
-
-
October 18th, 2009, 23:34
شما همین جا با این تاپیک اعلام کردید نماینده پارس آفلاین هستید!
چرا این مشکل رو شرکت های دیگه ندارند ؟
شما طوری می گه می تونه مشکل از ... باشه انگار اومدید تو فروم طنز و ... پیغام دادید که اکثرا سواد شبکه ندارند ، هی هم می گید ما فلان هستیم و فلان !
در ضمن با شرکت های دیگه تو ایران مقایسه کردم ! خود بنده ، تو خیلی شرکت ها کار کردم،شاید مدیر نبودم، ولی خیلی مدیر دیدم !
در ضمن شما یه سرچ تو فروم های دیگه بکنید ببینید کدم شرکت بیشترین شاکی رو داره ، خواهشا دیگه اینقد الکی دفاع نکنید!
در ضمن شما احتمالا از همسایتون adsl گرفتید که برقشون قطع شده ، خنده دار ترین موضوع بود !
کی تا حالا adsl با برق قطع شده ؟
هیچکس!
دوستان بنده کار آفرین هستند ، اندازه بنده کار آفرین های ایرانی رو درک نمی کنید ، یه شرکت شبه دولتی با تمام امکانات و هزینه بیت المال داره فعالیت می کنه ، اون هم با این کیفیت !
اون وقت جون های دیگه هستند به خاطر 10 میلیون وام کار آفرینی لنگ هستند ! این جا جای بحث این قضیه نیست ، و الا زیر و روی پارس آفلاین رو برا همه دوستان می گفتم!
-
-
October 19th, 2009, 00:09
عضو انجمن
-