متاسفم که تو تاپیک اینارو مطرح کرم و اینجا جاش نیست.
من سرویس خوب از شما گرفتم فقط از این نحوه صحب در تیکت ناراحتم... مشکل سر خود شما هست نه سرویستون
و مشکلی بابت ارزان یا گران بودن سرویس شما ندارم چون قیمت خیلی مناسب هم هست
راجع به آپتایم من اخیرا می دیدم که در ریسورس میکروتیک آپتایم رو زده مثلا 20 دقیقه
خوب اگه ریست نشده چرا اینو نوشته؟ می دونید که در میکروتیک بعد از ریست یا خاموش شدن زمان اپ تایم هم ریست میشه
من ماهها هست که مشتریتون هستم و بیخودی نمیام اینجا اینو بنویسم
ببینید بحث فقط سر اینطوری حرف زدنتون هست تو تیکت و احترام در نوشته هاتون
من قرار بوده هزینه این ماه رو بدم بعد تصیمم به کنسل گرفته شد بابت این مشکل ریست شدن میکروتیک و شما فقط لازم بود تو تیکت می فرمودین که هزینه این ماه رو هم کامل به حساب واریز کنم و سرویس رو کنسل کنید همین... امرتون انجام می شد.
شما طوری صحبت کردین انگاری من زرنگ بازی در اوردم یا کلاه بردارم!!! مودب بودن رو فراموش نکنید! من در همین فروم با خیلیا کار کردم بد یا خوب از 2009 تا 2012 تعداد پستهام 70 تا نشده اما بیشتر از 250 سرویس مجازی و ددیکیتید خریداری کردم از دوستان و تجربه به اندازه کافی دارم راجع به کسانی که سرویس میدن.
در هیچ بحثی هم شرکت نداشتم که مثلا قصد خراب کردن شما رو داشته باشم.
سرویس و پشتیبانی شما خوب بود من راضی هستم چندین بار تو تاپیک هاتونم اینو گفتم و حمایت کردم ازتون
هزینه سرویس شما - هزینه ابیوس ها و دیگر موارد کامل پرداخت شده براتون به غیر از این مورد آخری که تا فردا اونم پرداخت میشه!
لطفا به مشتریتون چه اینجا چه در تیکت کوچه بازاری و بی ادبانه صحبت نکنید
مجددا از اینکه در تاپیک فروشتون این بحث رو مطرح کردم عذرخواهی می کنم.
ممنون!