-
February 6th, 2012, 00:18
نصب vmware workstation بروی سرور مجازی
اقایون سلام ، من یه سرور مجازی ویندوز دارم که برویش vmware workstation 8 نصب کردم ، حالا یک عدد سرور میکروتیک دارم به همراه یک ایپی ولید که خریداری کردم و بروی vmware نصب کردم، حالا وقتی تو میکروتیک ایپی ولید رو وارد میکنم کلا فقط داخل همان ویندوز سروری که داخلش هستم میتونم بهش وصل بشم و در غیر اینصورت نمیتونم از بیرون یا اینترنت وصل بشم بهش . چه باید بکنم که ایپی پابلیک شود . درضمن اینم بگم که تو vmware میکروتیکی که نصب کردم نمیتوانم گیت وی ویندوز پینگ بگیرم
-
-
February 6th, 2012 00:18
# ADS
-
February 6th, 2012, 00:39
عضو انجمن
پاسخ : نصب vmware workstation بروی سرور مجازی
اگر آزمایشی هست و همین طوری نصب کردید vmware workstation 8 - مشکلی نیست - ولی اگر میخواهد بهره اقتصادی ببرید پشنهاد میکنم Vmware 2 server . exe نسخه ویندوز رو دانلود و نصب کنید
الان مشکل شما دو حالت دارد یا کارت شبکه و میکروتیکی که ساخت روی بریج Bridge باید باشد . و دو تا کارت شبکه مجازی ساخته شده تول لوکال شبکه رو رنج ای پی هاشو ببنید چی هست به ما بگید
مشکل بعدی که وجود دارد . شما پینگ میکروتیک رو داخل یعنی اپی ولید منظورم ای پی جهانی اون رو توی سرور ویندوز میتونید ببنید ؟ اما خارج خیر؟ درسته ؟ - این یه مشکل کانقیگ شبکه ای هست
شما گیت وی رو چی میزنید ؟
-
-
February 6th, 2012, 01:14

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
اگر آزمایشی هست و همین طوری نصب کردید vmware workstation 8 - مشکلی نیست - ولی اگر میخواهد بهره اقتصادی ببرید پشنهاد میکنم Vmware 2 server . exe نسخه ویندوز رو دانلود و نصب کنید
الان مشکل شما دو حالت دارد یا کارت شبکه و میکروتیکی که ساخت روی بریج Bridge باید باشد . و دو تا کارت شبکه مجازی ساخته شده تول لوکال شبکه رو رنج ای پی هاشو ببنید چی هست به ما بگید
مشکل بعدی که وجود دارد . شما پینگ میکروتیک رو داخل یعنی اپی ولید منظورم ای پی جهانی اون رو توی سرور ویندوز میتونید ببنید ؟ اما خارج خیر؟ درسته ؟ - این یه مشکل کانقیگ شبکه ای هست
شما گیت وی رو چی میزنید ؟
با تشکر از شما
من یه سرور ویندوز 2003 مجازی از دوستانی که تو سایت فعالیت دارن خریدم
با این ایپی ویندوزم بالا میاد
108.60.133.138 و مسک 255.255.255.224
حالا من رو این ویندوز یک vmware work station نصب کردم و یک میکروتیک بروی ان نصب کردم با این ایپی ولید 108.60.133.139/27
گیت وی که در ویندوز ادد شده است 108.60.133.129
اتفاقی که افتاده اینه که من از ویندوز میکروتیک رو میبینم . از میکروتیک هم ویندوز را
اما از میکروتیک گیت وی رو نمیبینم و ایپی 108.60.133.139 هم از بیرون دسترسی ندارد .اگر میشه در مورد Vmware 2 server . exe راهنمایی بفرمایید
-
-
February 14th, 2012, 06:11
سلام
برای رفع مشکل کافیه تنطیمات ARP را در اینترفیس های میکروتیک روی حالت *****-arp بگذارید
---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
پست قبلی عبارت ****** به اینگلیسی هست که بصورت ستاره دراومده - نمیدونم چطوری باید بزنم که اینطوری نشه - آخه این یه اصطلاح شبکه ایی است و اینکه چرا اینطوری شده باید از مدیر سایت پرسید ولی امیدوارم متوجه نحوه ی رفع مشکل شده باشید در غیر اینصورت میتونید با من تماس بگیرید 09133150671
-
-
February 14th, 2012, 10:26

نوشته اصلی توسط
zerafati
سلام
برای رفع مشکل کافیه تنطیمات ARP را در اینترفیس های میکروتیک روی حالت *****-arp بگذارید
---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
پست قبلی عبارت ****** به اینگلیسی هست که بصورت ستاره دراومده - نمیدونم چطوری باید بزنم که اینطوری نشه - آخه این یه اصطلاح شبکه ایی است و اینکه چرا اینطوری شده باید از مدیر سایت پرسید ولی امیدوارم متوجه نحوه ی رفع مشکل شده باشید در غیر اینصورت میتونید با من تماس بگیرید 09133150671
مشکل هیچ کدام از این روش ها نبود ، مشکل چیز دیگری بود که حل شد ...
-
-
March 4th, 2012, 12:31
عضو انجمن
خب اگه میشه توضیح بدید که مشکل از چی بود.
-