نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_m27 نمایش پست ها
مرسی از همه دوستان از شرکت " رایان پردازندگان تواتر " گرفتم و تشکر میکنم از پشتیبانی خوب و به موقع شون در ضمن آپ تایم عالی و قیمت هم مناسب بود بازم تشکر از همه
بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
کیفیت اپ تایم با 2-3 روز مشتری شدن معلوم نمیشه
زمان میتونه تعیین کنه.

بله عزیز معلوم کرد اونم با ضرر مالی که متقبل شدم 54 تومان واسه 9 روز اونم تازه تضمینی که کرده بودن که اگر لازم باشه میزارم و سهل انگاری یه شرکت مضغرف که چیزی جز ضرر نداشتن واسم ولی کاش بشه یه وضعی پیش بگیرید که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه و رتبه بندی بشه شرکت ها بیشتر در مورد رضایت مشتری حساس باشن حد اقل پولی که گیرشون میاد بزار حلال باشه و عذاب وژدان نگیرن !