-
February 3rd, 2012, 23:15
محدود کردن به کشور ایران در گوگل ادوردز
با سلام
دوستان عزیز
یه سوالی داشتم
همانطور که میدانید تبلیغات در گوگل ادوردز قابل محدود شدن به کشور ایران نیست، و حداکثر می توان آنرا به خاورمیانه محدود کرد.
اما من میخوام روی کلمه ای تبلیغ کنم که دیگر کشورهای خاورمیانه هم این کلمه را در گوگل جستجو می کنند و هزینه ای بی ثمر به این شکل به من متحمل میشه.
میخواستم ببینم راهی وجود داره که این تبلیغات فقط برای کشور ایران باشد و دیگر کشورها این تبلیغ را نبینند؟ (حداقل با میزان خطای پایین)
برای مثال تنظیم رنج Ip برای نمایش این تبلیغات
-
-
February 3rd, 2012 23:15
# ADS
-
March 12th, 2017, 13:58
پاسخ : محدود کردن به کشور ایران در گوگل ادوردز
لطفاً دوستانی که اطلاع دارند ما هم در جریان بذارند، بیشتر ورودی هام از افغانستان هست.
چطور میشه فقط محدود به ایران کرد؟
-
-
March 12th, 2017, 19:44
عضو انجمن
گزینه "همه کشورها " رو انتخاب کن. بعد یه قسمت به نام exception یا exclude داره ، همه کشورها رو دونه دونه انتخاب کن (بجز ایران که البته توی لیست نیست).
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
تعداد تشکر ها از JahanSoft به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2017, 19:49
ممنون، فعلاً افغانستان رو exclude کردم ولی دیگه ورودی ندارم.
البته زبان رو فقط فارسی انتخاب کردم.
-
-
March 12th, 2017, 19:56
عضو انجمن
زبان انگلیسی هم پیشنهاد می کنم اضافه کنید.
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
تعداد تشکر ها ازJahanSoft به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2017, 12:23
دوست عزیز سلام . توصیه میشه در صورتی که دانش لازم برای مدیریت اکانت رو ندارید حتما از کسی که وارد هست کمک بگیرید . بی خودی نیست که امثال ****** برای manage اکانت گوگل از شما هزینه ماهانه 250 هزارتومان میگیرن چون کاری تخصصی هست . اگر درست اکانت شما تنظیم نشه نه تنها سودی نمیکنید بلکه ضرر سنگینی هم خواهید پرداخت . بنده خودم چندین سال هست ادوردز دارم و تجربه خوبی دارم . اگر کمکی نیاز دارید آیدی تلگرام بذارید . در حد توان کمکتون میکنم
-