یا اسکریپت هست جستجو کنید مطالب رو از نیوک به وردپرس منتقل میکنه.. اگر مشکلتون بازدید و زیاد شدن رنک الکسا و.. هست اینو بگم برید وردرس دردی رو درمون نمیکنه. کلی سایتهای وردپرسی مخصوصا اسکریپتی هاشون که رنک زیر 10 هزا بودند الان بالای 60 هزار دنیا هستند.. از آن پی سی ول گرفته تا پرشین اسکریپت.. میتونید چک کنید.. اگر به خاطر الکسا و رنک میخوای بری وردپرس الکی این کارو نکن الکسا عوض شده و دیگه کسی معیار نمیگیرتش..
و اما بحث نیوک و آمار و... مگر فقط نیوک داره اینطوری میندازه کنتور؟ تقریبا 99 درصد سایتهای ایرانی آمار همشون تقلبی هست. تقلب تو خون ایرانی جماعت هست.تمام سایتهای بزرگ وقتی میری میبینی بالای 400 نفر آنلاین زده!! مثال برای یکی از صدها مورد..
اینو همین الان از یکی از سایتهای بزرگ کپی کردم.. یکی نیست بگه بشر تو که از صبح تا شب بالای 400 نفر کاربرات هستند تو سایت چرا رنکت 9 هزار دنیا هست و بازدیدت آخر شبی فقط 95 هزار تا هست!! در حالی که با این همه کاربر روزی باید حداقل 500 هزار تا کنتور مینداخت!!
نیوک و .. نداره. تمامی سیستمها آمارشون واقعا دقیق نیست و نخواهد بود..من حتی وبگذر رو تست کردم.با چند آی پی وارد سایت شدم دیدم یکیشم ننداخت! بالاخره نفهمیدیم بر اساس چی کار میکنه اصلا این کنتور ها!! راجب تقلب هم شما اولین نفری هستی که امار واقعی میخوای.در حالی که از بزرگ و کوجیک دنبال تقلب هستند..خلاصه آمار سایت
بازدید امروز: 94223
بازدید دیروز: 95625
افراد آنلاین: 440
بازدید کل: 41421446
رو وردپرس هم نرو جز هزینه اضافی چیزی برات نداره.بری پشیمونی برات میاره..همش باید تغییر سرور بدی و هزینه هاست و .. بریا فشار بدی و طراحی و ... از من گفتن بود..