-
January 28th, 2012, 18:41
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2012 18:41
# ADS
-
February 3rd, 2012, 16:49
پاسخ : VPS / VDS = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR
با سلام
روی ویندوز nttac مشکلی نداره نصب کنیم؟
-
-
February 3rd, 2012, 16:51
عضو دائم
ok
در صورت ناراضی بودن امکان باز پرداخت پول هست؟
اکانت تست موجود است؟
شرمنده اینقدر سوال پیچ میکنم شما رو
سلام
1 - طبق قوانین سایت در مدت 24 ساعت در صورتی که با دلیل قانع کننده سرویس را کنسل کنید تمام هزینه بازگشت می شود
اما در صورتی که دلیل قانع کننده ای وجود نداشته باشد هزینه منابع مصرف شده کسر خواهد شد (( دقت کنید که در مدت 24 ساعت نباید از مواردی که مخالف قوانین اعلام شده است استفاده کنید ))
2 - خیر هیچ گونه اکانت تستی موجود نیست
به اندازه کافی مشتری راضی از سرویس های وارزهاست وجود دارد که اگر شما از کاربران ما بودید هیچ زمان حتی فکر بازگشت وجه را هم نمی کردید
زمانی کاربر به فکر بازگشت وجه و ... هست که در مورد ارائه دهنده سرویس شک و شبهه داشته باشد
این مورد را بارها اعلام کردم , هیچ زمان کاربری که ناراضی است را روی سرورهای وارزهاست نگهداری نمی کنیم
به دلیل اینکه شما , یک وجهی را پرداخت می کنید و توقع دارید در مقابل هزینه صرف شده , یک سرویس با معیاری خود تهیه کنید
در هر صورت حق دارید قبل از خرید هرگونه سوالی مطرح کنید و وظیفه بنده نیز پاسخ به سوالات کاربران است
سوال دیگری بود در خدمت هستم
موفق باشید
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
با سلام
روی ویندوز nttac مشکلی نداره نصب کنیم؟
سلام
روی سرورهای ویندوز 2003 به صورت رایگان توسط ما نصب خواهد شد
در صورت نیاز iis نیز رایگان فعال خواهد شد
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2012, 16:51
جناب هوشیار من یک انتقاد خیلی جدی از شما دارم چندین بار هم مطرح کردم به نتیجه نرسیده
طراحی جدید سایت شما به طور خیلی خیلی خیلی خیلی افتضاح هست
با مرورگر اینترنت اکسپلورر به طور کلی مشکل داره و آفر ها لود نمیشه
محیط کاربری/بخش تیک ها/... به دلیل بسته بودن تیبل ها مثل سابق کاربر پسند و راحت نیست
به طور کلی که واقعا طراحی جدید سایتتون افتضاحه چندین بار هم خدمتتون یاهو و ... عرض کردم
یا قالب رو هماهنگ کنید یا همون نسخه قبلی رو دوباره بزارید
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2012, 17:12
عضو دائم
جناب هوشیار من یک انتقاد خیلی جدی از شما دارم چندین بار هم مطرح کردم به نتیجه نرسیده
طراحی جدید سایت شما به طور خیلی خیلی خیلی خیلی افتضاح هست
با مرورگر اینترنت اکسپلورر به طور کلی مشکل داره و آفر ها لود نمیشه
محیط کاربری/بخش تیک ها/... به دلیل بسته بودن تیبل ها مثل سابق کاربر پسند و راحت نیست
به طور کلی که واقعا طراحی جدید سایتتون افتضاحه چندین بار هم خدمتتون یاهو و ... عرض کردم
یا قالب رو هماهنگ کنید یا همون نسخه قبلی رو دوباره بزارید
سلام
سپاس که اینقدر واضح و بدون مشکلتون نظرتون را اعلام کردید
در مورد قالب این توضیح را بدم که سعی کردیم تمام امکانات را در منو ها قرار بدیم که دسترسی کاربران راحت باشد
قالب قبلی تصاویر زیادی درونش وجود داشت و لود جالبی نداشت
قالب فعلی تا آنجایی که خودم تست کردم با FF و Opera مشکلی ندارد
اصولاً دیگر کاربران از مروگر سنتی سیستم عامل ویندوز با نام IE (( اینترنت اکسپلورر )) استفاده نمی کنند (( منظور نسخه 6 یا 7 است ))
فالب سایت با آخرین نسخه مرورگر اینترنت اکسپلورر نیز بدون مشکل است که می توانید تست کنید یا اگر این نسخه را موجود ندارید بنده برای شما اسکرین شات تهیه کنم
از نظر سطح دسترسی کاربر نیز به نظر خودم من خیلی روان تر شده است
منو ها به 4 دسته تقسیم شده است
1 - ناحیه کاربر شامل :
مشاهده تیکت ها - ارسال تیکت - صورتحسابها - ایمیل ها - پنل ریست سرورمجازی - اطلاعیه ها - مرکز آموزش - همکاری در فروش - ارتباط با ما و ...
2 - خدمات و محصولات :
شامل سرورهای مجازی و ...
3 - دیگر خدمت :
شامل کانفیگ ها , آموشهای آنلاین و دیگر گواهینامه و آموزش خرید و .. است
4 - مرتبط با وارزهاست :
شامل لینک قوانین - اخبار سایت - شماره حسابها و ...
در هدر و فوتر نیز سعی شده یک سری لینکها مهم و پر کاربرد را نیز برای کاربران در دسترس قرار دهیم
از نظر کاربرانی که در حال استفاده سایت هستند متاسفانه کسی این موارد را گذارش نداده است تا بررسی کنیم که اگر قسمت خاصی مشکل دارد آن را وبرایش کنیم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
February 3rd, 2012, 20:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
1 - طبق قوانین سایت در مدت 24 ساعت در صورتی که با دلیل قانع کننده سرویس را کنسل کنید تمام هزینه بازگشت می شود
اما در صورتی که دلیل قانع کننده ای وجود نداشته باشد هزینه منابع مصرف شده کسر خواهد شد (( دقت کنید که در مدت 24 ساعت نباید از مواردی که مخالف قوانین اعلام شده است استفاده کنید ))
2 - خیر هیچ گونه اکانت تستی موجود نیست
به اندازه کافی مشتری راضی از سرویس های وارزهاست وجود دارد که اگر شما از کاربران ما بودید هیچ زمان حتی فکر بازگشت وجه را هم نمی کردید
زمانی کاربر به فکر بازگشت وجه و ... هست که در مورد ارائه دهنده سرویس شک و شبهه داشته باشد
این مورد را بارها اعلام کردم , هیچ زمان کاربری که ناراضی است را روی سرورهای وارزهاست نگهداری نمی کنیم
به دلیل اینکه شما , یک وجهی را پرداخت می کنید و توقع دارید در مقابل هزینه صرف شده , یک سرویس با معیاری خود تهیه کنید
در هر صورت حق دارید قبل از خرید هرگونه سوالی مطرح کنید و وظیفه بنده نیز پاسخ به سوالات کاربران است
سوال دیگری بود در خدمت هستم
موفق باشید
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
سلام
روی سرورهای ویندوز 2003 به صورت رایگان توسط ما نصب خواهد شد
در صورت نیاز iis نیز رایگان فعال خواهد شد
موفق باشید
سلام
والا اون طوری که شما میگین منبع اختصاصیه، نباید نگران باشم، چون رم و پورت و سی پی یو فقط به من اختصاص داده میشه و افت سرعت و کیفیت اصلا نخواهم داشت.
این سرویس روی یه سرور مادر تعریف میشه یا مستقیما از دیتا سنتر خریداری میشه؟
شرمنده ها این قدر سوال میپرسم، از خیلی جاها گرفتم، همیشه هم اون طوری که انتظار داشتم اصلا نبوده و سرم موقع خرید کلاه رفته( البته من رو ببخشید منظوری هم نسبت به شما ندارم) و بعضا طوری میشد که حتی یه My Computer هم نمیشد باز کرد رو وی پی اس.
-
-
February 3rd, 2012, 20:26
عضو دائم
سلام
والا اون طوری که شما میگین منبع اختصاصیه، نباید نگران باشم، چون رم و پورت و سی پی یو فقط به من اختصاص داده میشه و افت سرعت و کیفیت اصلا نخواهم داشت.
این سرویس روی یه سرور مادر تعریف میشه یا مستقیما از دیتا سنتر خریداری میشه؟
شرمنده ها این قدر سوال میپرسم، از خیلی جاها گرفتم، همیشه هم اون طوری که انتظار داشتم اصلا نبوده و سرم موقع خرید کلاه رفته( البته من رو ببخشید منظوری هم نسبت به شما ندارم) و بعضا طوری میشد که حتی یه My Computer هم نمیشد باز کرد رو وی پی اس.
سلام
سرورهای مجازی به صورت مستقیم توسط همکاران ما بر روی سرورهای اختصاصی خریداری شده از دیتاسنترهای نام برده ایجاد می شود
در مورد مثال My Computer که فرمودید :
گاهی اوقات سرعت اینترنت داخلی (( isp )) شما کم است و مشکل دارید
اکثر مواقع نیز مشکل منابع مانند رم و پردازنده وجود دارد
برای مثال کاربری که یک سرویس با رم 256 مگابایت تهیه می کند و چندین برنامه فعال روی آن وجود دارد و شاکی هست
به این مورد دقت نمی کند که این رم برای کارهای او کم است و نیاز به منابع بالاتر دارد و باید سرویس را ارتقاء دهد
تاپیک فروش کم کم به تاپیک های آموزش در حال تبدیل است
بهتر است سوالات و درخواست های خود را برای همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت تیکت کنید
موفق باشید
-
-
February 3rd, 2012, 21:44
عضو انجمن
سرور سوئیس با رپیدلیچ مشکلی ندارید ؟
-
-
February 4th, 2012, 01:48

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
سپاس که اینقدر واضح و بدون مشکلتون نظرتون را اعلام کردید
در مورد قالب این توضیح را بدم که سعی کردیم تمام امکانات را در منو ها قرار بدیم که دسترسی کاربران راحت باشد
قالب قبلی تصاویر زیادی درونش وجود داشت و لود جالبی نداشت
قالب فعلی تا آنجایی که خودم تست کردم با FF و Opera مشکلی ندارد
اصولاً دیگر کاربران از مروگر سنتی سیستم عامل ویندوز با نام IE (( اینترنت اکسپلورر )) استفاده نمی کنند (( منظور نسخه 6 یا 7 است ))
فالب سایت با آخرین نسخه مرورگر اینترنت اکسپلورر نیز بدون مشکل است که می توانید تست کنید یا اگر این نسخه را موجود ندارید بنده برای شما اسکرین شات تهیه کنم
از نظر سطح دسترسی کاربر نیز به نظر خودم من خیلی روان تر شده است
منو ها به 4 دسته تقسیم شده است
1 - ناحیه کاربر شامل :
مشاهده تیکت ها - ارسال تیکت - صورتحسابها - ایمیل ها - پنل ریست سرورمجازی - اطلاعیه ها - مرکز آموزش - همکاری در فروش - ارتباط با ما و ...
2 - خدمات و محصولات :
شامل سرورهای مجازی و ...
3 - دیگر خدمت :
شامل کانفیگ ها , آموشهای آنلاین و دیگر گواهینامه و آموزش خرید و .. است
4 - مرتبط با وارزهاست :
شامل لینک قوانین - اخبار سایت - شماره حسابها و ...
در هدر و فوتر نیز سعی شده یک سری لینکها مهم و پر کاربرد را نیز برای کاربران در دسترس قرار دهیم
از نظر کاربرانی که در حال استفاده سایت هستند متاسفانه کسی این موارد را گذارش نداده است تا بررسی کنیم که اگر قسمت خاصی مشکل دارد آن را وبرایش کنیم
موفق باشید
ابتدا تشکر می کنم که مثل سابق و با حوصله پاسخگو هستید
بنده سیستمم همیشه به روز هست و IE9 با آخرین به روز رسانی ها رو دارم
دقیقا یادم نیست اما فکر کنم آخرین بار هفته قبل بود که دیدم (به انضمام ماقبل) آفر ها به صورت نوشته های در هم چسبیده بود و هیچ توضیح مشخصات و قیمتی از آفرها نبود که چندین بار برای چند تا سفارش دچار مشکل شدم و این مشکل هم فقط در IE وجود داشت اما جالبه که الان که پاسخ بنده رو دادین من دوباره یک نگاه کردم هیچ مشکلی نداشت!!! دو حالت می تونه داشته باشه یا قابلیت compatibility در اون زمان روی مرورگر غیر فعال بوده یا این که لودینگ با مشکل مواجه شده (دلیل این که مشکل رو صریح عرض کردم اینه که از زمان اجرای قالب تا امروز این مشکل وجود داشته برام) در هر حال شکر خدا رفع شده
در مورد تاپیک فروش هم بنده یک هلند دیگه لازم دارم اما ویندوز 2003 که نوشته بودید تا آخر هفته آینده به جز میکرو چیزی تحویل نمیدین
این مساله تموم شد؟
-
-
February 4th, 2012, 03:15
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم سرور المان مشکلی با دانلود تورنت از ترکر خصوصی نداره.باتشکر
-
-
February 4th, 2012, 11:25
عضو دائم
سرور سوئیس با رپیدلیچ مشکلی ندارید ؟
سلام
اجازه استفاده از سرورهای مجازی برای راپیدلچ نمی دهیم
به دلیل آنکه پورت سرور را بیش از حد درگیر می کند
در مورد تاپیک فروش هم بنده یک هلند دیگه لازم دارم اما ویندوز 2003 که نوشته بودید تا آخر هفته آینده به جز میکرو چیزی تحویل نمیدین
این مساله تموم شد؟
در حال حاضر امکان ارائه 5 سرویس از پنل vds1 بر روی هلند با سیستم عامل ویندوز یا لینوکس هست
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم سرور المان مشکلی با دانلود تورنت از ترکر خصوصی نداره.باتشکر
دانلود از تورنت در کل مجاز نیست
اما تا زمانی که برای شما اخطاری ارسال نشود , می توانید استفاده کنید
موفق باشید
-