-
January 23rd, 2012, 00:25
عضو انجمن
پاسخ : هیچی نمیدونم
شما میتونید یه سرور ضعیف بگیرید، حتی اینجا درخواست بدید که فقط برای آموزش میخواید و یه قیمت منصفانه آفر بدند. فقط 512 مگابایت رم داشته باشه که بتونید بدون مشکل کنترل پنل نصب کنید.
پارس پک هم 24 ساعت سرور ابری تست میداد یه زمانی، اما برای آموزش اصلا جالب و راحت نیست.
بعد یک نسخه تریال از CPanel نصب کنید و آزمایش کنید.
میتونید کلوکسو هم نصب کنید خودتون ریخت و قیافش رو ببینید که میگم ارزشش رو نداره 
دایرکت ادمین هم فکر نکنم نسخه آزمایشی بده...
برای کسایی که تازه کار هستند تنظیم و کانفیگ مناسب آپاچی یا ngix خیلی مشکله و هیچ وقت به امنیت و سرعت مناسب نخواهید رسید!! میتونید یک نسخه آزمایشی لایت اسپید هم نصب کنید.
یک وب سرور بسیار بسیار قدرتمنده که منابع سرور رو بهینه میکنه و امنیت بالایی داره، دیدم و میگم که واقعاً محشره! هم برای تازه کارها مناسبه هم برای بقیه...به گفته خودشون سرعت رو بیش از دو برابر میکنه (راست میگن)
البته پولیه و قیمت گرونی داره، برای سرور مجازی 14 دلار آب میخوره، اما دو هفته آزمایشی داره که میتونید تست کنید. به نظرم می ارزه!
البته عملا اون IP که استفاده می کنید نابود میشه
چون نفرات بعدی هیچی آزمایشی نمیتونند نصب کنند!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2012 00:25
# ADS
-
January 23rd, 2012, 01:04
فعلا میگم سی پنل رو نصب کنم(چون خیلی معروفه). بعد هم نمیتونم نسخه نال شده ی دایرکت ادمین رو بنصبم؟ (فکر کنم اگه بگردم باشه)
-
تعداد تشکر ها از rasoulrahimi به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2012, 01:27
عضو انجمن
توی سرور مهم ترین چیزها امنیت و پایداریه...
پس نال نصب نکنید. (تازه اگر کسی که وارز نداشته باشه بهتون اجازه نمیده، چون خودش تو دردسر میفته)
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
January 23rd, 2012, 15:33

نوشته اصلی توسط
kamkar
توی سرور مهم ترین چیزها امنیت و پایداریه...
پس نال نصب نکنید. (تازه اگر کسی که وارز نداشته باشه بهتون اجازه نمیده، چون خودش تو دردسر میفته)
پس بهترین راه برای تجربه ی دایرکت ادمین، پرداخت لایسنس یک ماهشه؟
-
-
February 3rd, 2012, 12:47
یه چیزی رو اینجا نمی فهمم؟ کلوکسو چیه؟ Nginx کیه؟
اینو فهمیدم که کلوکسو یه چیزی تو مایه های دایرکت ادمین و سی پنله با امکانات خیلی کمتر!!! بعد حالا nginX چه صیغه ایه؟ (اخه یه جا خوندم nginx رو تو کلوکسو نصب کردن)
ویرایش توسط rasoulrahimi : February 3rd, 2012 در ساعت 12:50
-
-
February 3rd, 2012, 13:24

نوشته اصلی توسط
rasoulrahimi
یه چیزی رو اینجا نمی فهمم؟ کلوکسو چیه؟ Nginx کیه؟

اینو فهمیدم که کلوکسو یه چیزی تو مایه های دایرکت ادمین و سی پنله با امکانات خیلی کمتر!!! بعد حالا nginX چه صیغه ایه؟ (اخه یه جا خوندم nginx رو تو کلوکسو نصب کردن)
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2012, 14:08
فرقش با آپاچی و لایت اسپید چیه؟ (هم قیمتش و هم سرعتش و...)
ممنون میشم اگه همین جا جوابمو بدید
-
-
February 3rd, 2012, 16:10
عضو انجمن
آپاچی یک وب سرور رایگان هست که معمولا همه جا استفاده میشه...چیز خوبیه، اما به شرطی بلد باشی چطور تنظیمش کنی..یکم سخته!
لایت اسپید نیاز به تنظیم کزدن کردن نداره، سرعتش خیلی سریع تره و سایت ها راحت بالا میان! امنیت خیلی خوبی هم داره...البته پولی هست، به خاطر همین کمتر استفاده میشه!
ngix رو جا انداختم! من کار نکردم، لازم نیست روی کلوکسو نصب بشه و در همه کنترل پنل ها کار میکنه، چون فقط یک وب سروره! از اون جایی که من کار نکردم تعریفش رو در همین انجمن خوندم که از آپاچی خیلی بهتره، اما انقدر آپشن های زیادی داره که آدم قاطی میکنه و باید خیلی حرفه ای باشی تا از توش یه چیز خوب در بیاری! اون وقت از دو تا بالایی بهتر میشه گویا!
ویرایش توسط kamkar : February 3rd, 2012 در ساعت 16:21
دلیل: تکمیل
-
-
February 3rd, 2012, 16:42
بازم عمو kamkar مثل همیشه خوب جوابمو داد. آقا من دیگه نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم. واقعا دمت گرم....
منم که مثل همیشه سوال چرت و پرت میکنم. خلاصه ببخشید دیگه پ، سطح سوادم همین قدره.
و اما سوال :
همونطور که گفتید نیازی نیست که رو کلوکسو،nginx یا آپاچی نصب کنم، اما اگه نصب کنم چه فرقی میکنه؟ تا حدودی میدونم که وظیفه وب سرور چیه و میخوام بدونم که این دو حالت(نصب شده و نشده) چه فرقی با هم دارن؟
بازم مثل همیشه ممنون
-
-
February 3rd, 2012, 16:49
عضو انجمن
به هر حال باید ساخت یک سایت دینامیک باید از یک وب سرور استفاده کنید. هرکاری کنید جلوی استفاده اش رو نمیشه گرفت!!
آپاچی به طور پیش فرض معمولا همه جا نصب هست، چون رایگان و انصافاً وب سرور بدی نیست.
وب سرور یک مفسر هست اصطلاحاً (درست گفتم؟) کارش اینه که کدهایی مثل php رو بخونه، عملیات انجام بده و طبق دستوراتی که بهش داده میشه از طریق فایل php یک کد HTML بسازه!
HTML زبان برنامه نویسی نیست، ساده ترین روش خوندنش اینه که از سرور به مرورگر فرستاده بشه و مرورگر اون کدها رو تبدیل به قیافه سایت بکنه!!!
ما باید ظاهر سایت رو ببینیم، نه کد php نه asp نه html نه هر کد دیگه ای!!
نمیدونم چرا حس میکنم یه چیزهایی رو غلط گفتم! ببخشید اگر غلط بود، تازه از خواب بیدار شدم صاف اومدم پای کامپیوتر!
-