سلام
برای 6 سرورمجازی یک سرور اختصاصی با 8 گیگ رم نیاز داریددوستان من حدود 5,6 تا VPS دارم
پردازنده نیز اختیاری است
هزینه یک سرور با حدود 8 گیگ رم به پورت یک گیگ و ... شاید بین 240 تا 300 هزار تومان برای شما شود
خوب حالا شما اگر هر سرویس را معادل 35 تومان خریده باشید جمع هزینه ماهیانه شما می شود 210 تومان که احتمالاً تخفیف هم از سرویس دهنده بگیرید که با قیمت کمتر سرویس ها تمامل شود
با این توضیح تا اینجا از نظر قیمت برای شما به صرفه نیست , تهیه سرور اختصاصی
اما اگر کیفیت را هم مدنظر داشته باشیم 100% سرویس های شما با افزایش کیفیت بیشتری ادامه به کار خواهند داد
شما بعد از تهیه سرور و تهیه تعداد ای پی مورد نیاز باید مجازی ساز روی سرور خود نصب کنید که در صورتی که دیتاسنتر با نصب مجازی ساز مشکلی نداشته باشید , فروشنده رایگان برای شما نصب خواهد کردآیا این پلن های هتزنر Hetzner Online AG: Root Server Produktmatrix EX که نوشته Virtualisierung (Intel VT) به این معنی هست که مجازی ساز روش نصب میشه ؟
بعد از این موارد باید اقدام به ساخت سرویس ها - نصب سیستم عامل و انتقال اطلاعات نماید
همچنین در لینک فوق بر روی سرورهای هتزنر قابلیت نصب مجازی ساز وجود دارد
اگر توانایی خرید مستقیم دارید می توانید از سایتهای ارائه دهنده انگلیسی زبان تهیه کنید در غیراینصورت از سرویس دهندگاه داخلیلایسنس های پنل ها مثلا CPanel رو چطوری تهیه کنم ؟
سوالی بود در خدمت هستیمکلا اگر امکانش هست راهنمایی کنید برای این کار از ابتدا باید چه کار کرد ؟
موفق باشید