قابل توجه دوستان اینکه مرکز Nic.ir امکان مراجعه حضوری ندارد . از راه مکاتبه میتوانید مشکل را پیگیری نمایید .
اطلاعات تماس : https://www.nic.ir/Contact
سیستم ticketing :
IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
قابل توجه دوستان اینکه مرکز Nic.ir امکان مراجعه حضوری ندارد . از راه مکاتبه میتوانید مشکل را پیگیری نمایید .
اطلاعات تماس : https://www.nic.ir/Contact
سیستم ticketing :
IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
من تو مرکز تحقیقات فیزیک نظری کار میکردم و تا جایی که میدونم امکان مراجعهی حضوری نیست. سعی کنید مدارکی که خواستند رو براشون بفرسنید ! و بسیار در موارد بوروکراتیک دقیق هستند.
در ضمن دوستان عزیز!! ایرنیک شرکت نیست!! بخشی از پژوهشگاه ئه ....
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
من دقیقا با delta موافقم، ایرنیک یکی از مسخره ترین شرکت ها در سطح جهان است، تاحالا اینجورش ندیده بودم...
دلیل:
1-تلفن تو سایت گذاشتن، میزنگی روی صدای اتوماتیک هست، میگه همه چیز روی سایت هست، از اونجا ببینید، خوب شرکت محترم، میتونستی تلفن نگذاری و از جیب بیت المال برای بیت الحال خودت استفاده نکنی(گاهی اوقات میزنگم اشغاله، زنگ میزنن حال میکنن)
2- دامنه را ست میکنی، پس از 6 تا 24 ساعت ست میشه، روزهای تعطیل هم فداش بشم، خونه لالا هستن(مثلا اینا دامنه برای آنلاین بود ارائه میدن(خودشون معنی آنلاین رو نمیفهمن)
3- دامنه را میخوای انتقال بدی( همه مدارک درست باشه و فردی که کنترل میکنه از هفت خان رستم بگذرونت، که عمرا کسی تاحالا رد شده باشه، مگر در تهران باشه، و ببخشید سگدو بزنه...) پس از 1 هفته انتقال رو انجام میدن.
4- چت آنلاینش اصلا تا حالا آنلاین نبوده و نخواهد بود، چون اون درک لازم رو ندارن و سختی نکشیدن
5- ایمیل را پس از 6تا 24 ساعت کاری(دقت کنید، کاری....) پاسخ میدن، اونم انگار از خواب پا شده، بخدا یجوری جواب میدن که ارث باباش دست منه انگار...
6- چندین بار ایمیل زدم و مشکلاتشون رو بهشون گوش زد کردم، اما اصلا به ایمیل پاسخ نمیدن که ممنون از کمک و ...
دوستانی که پایه هستن، باهم از پلیس فتای شهرامون شکایت کنیم، نامه ها هم به یک صورت باشه، یک فعال پیدا بشه و نامه رو تایپ کنهبخدا خیلیا هستن که حاضرن 24 ساعته آنلاین و اینکارو انجام بدن، اما دیگه پارتی و ... کار خودشو اونجا کرده...
حالا این مشکلاتی که گفتم کدومش در دامنه بین المللی وجود داره؟ میخوان امنیتشون بیشتر باشه از دامنه جهانی؟(شتر در خواب بیند پنبه دانه...)
امنیت با محدودیت فرق میکنه، ایرنیک اینو بفهم....
online24 بیا این مشکلات رو توجیح کن برادر...، برادر ارجمند من، ما دیدیم بهتر رو که بر بدتر ایراد میگیریم، میگی مدارک رو دقیق بفرستید، تورو خدا خودت تاحالا انتقال دومین داشتی از ایرنیک؟ حتما در تهرانی آره؟(یعنی اثر انگشت، فتو شناسنامه، کارت ملی و هزار تا چیز دیگه که بنده خدا از شهر دیگه فرستاده، فقط بخاطر امضا مونده؟اونا اگه امضا باشه مطمئنن که این خودشه و مدارک جعلی نبوده؟اثر انگشت بدبخت روی فتو شناسنامه بوده روی کاعذم زده(عجب...)
امیدوارم کسی که در ایرنیک کارارو انجام میده برداشته و کسی که صلاحیت داره بره انجام بده...(آمیــــــــــــــن...)
ویرایش توسط 3245 : January 31st, 2012 در ساعت 02:14
بنده N بار انتقال دامین رو انجام دادم ، روش ارسال مدارک هم به این صورت بوده که متنی را تایپ میکردم و درخواست انتقال دامنه را محترمانه در آن درج و امضا کردم ، فضای بالای کاغذ را هم خالی گذاشتم و در آنجا کارت ملی رو قرار دادم و باهم در یک برگه کپی تهیه کردم و فکس کردم . تایید هم به راحتی انجام شده است . مشکلات این دوست ما هم به این دلیل پیچیده شده که اطلاعاتشون کامل نیست ( پسوند نام خانوادگی رو درج نکردند )میگی مدارک رو دقیق بفرستید، تورو خدا خودت تاحالا انتقال دومین داشتی از ایرنیک؟ حتما در تهرانی
در کل registrar پای تلفن به شما هیچ کمکی در این زمینه نمیتواند بکند . تمام راهنمایی ها در سایت درج شده و باید طبق روال معرفی شده پیش روید .
توضیحات بنده درباره پلیس فتا و مراجعه حضوری به nic.ir هم مطالعه نمایید .
ولی در کل سازمان بسیار محترمی هستند .
ویرایش توسط Online24 : February 12th, 2013 در ساعت 11:57
سلام من هم چنین مشکلی رو داشتم حساب کاربریم بدون پسوند بود بعد که خواستیم دامنه رو منتقل کنم به یک حساب دیگه گفتن که تو کارت ملی شما پسوند فامیلی دارید ولی تو شناسه نیست ، کپی کارت ملی رو با نامه درخواست اضافه کردن دادم درست شد .
اما واقعا این قوانین بخاطر حفظ حقوق خود مالک هست
خوب چطور دایرکتی بدون اینکارا حقوق مشتری رو حفظ و رعایت میکنه؟
شایدم دایرکتی حفظ نمیکنه؟ ها؟![]()
سلام
کلا تو رشته IT می خوان یه درس 3 واحدی بزارن آشنایی با رفتار و قوانین من در آورده ایرنیک
اگر همه رو بلد باشی یه علمه همونطور که دوست خوبم online24 گفت باید روالش رو خیلی حرفه ای یاد بگیری
اگر بخوای نقد کنی ایرنیکو میتونم کتاب بنویسم براش
کافیه یک هفته وقت بزاری دامنه های منقضی شده رو بخونی به ارزش تایید ایرنیک آشنا میشی
مخلصیم
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
من اگه بودم بی خیال دامنه میشدم میرفتم یه دات کام ثبت می کردم
من یه بار قبلا یه مشکل پیدا کردم 1 روزه پسورد جدید رو بهم دادند فقط هم مشتخصات و کارت ملی رو با درخواستم فکس کردم البته بماند 30 باری زنگ زدم توی 1 روز تا پیگیری شد
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
داداش من د مشکل همینجاست... به من میگن با دست خط خودت بنویس!!بنده تایپی نوشتم براشون بار اول گفتند با دست خط خودت و امضای دستی خودت بنویس!!حالا یک چیز دیگه. از سازمان پژوهش بعیده جواب نامه رو فینگلیش بده!! به غیر این نمیدونم چرا حس میکنم اینا منو دارند سر کار میزارند..این همه مدارک واقعا برای یک جواب محرمانه کفایت نمیکنه؟؟
چه قدر راحت و ملایم..برادر من 2 بار کتبی فرستادم 3 بار ضمیمه کردم و اسکن شده.. بعد میگی کپی فرستادید تمام؟؟؟ برابر اصل میخوان!! یعنی برو ثبت اسناد و ... من واسه سند ماشینمم نرفتم ثبت اسناد خود نمایشگاه کارهاشو کرد.. بعد اینا واسه یک جواب حرف محرمانه اینطوری میکنند..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)