-
January 31st, 2012, 15:30
پاسخ : خرید سرور اختصاصی همین امشب

نوشته اصلی توسط
b_pcmaster
البته من این رو بگم که من خودم به شخصه کاملا شما رو قبول دارم چون تا الان که همکاری خیلی خیلی خوبی با هم داشتیم .خوب این مک آدرس رو میتونین به من یاد بدین ست کنم؟؟سرعت سرور به خوبی سروری هستش که الان ازتون خریداری کردم؟؟یعنی سرعت دانلود 16 مگابایت باشه و سرعت آپ لینک هم همینطور؟؟اگر شما تایید میکنید دیگه چی بهتر از فرانسه.
در ضمن اینم بگم توی انجمن دیدم خیلی ها کار شکنی کرده بودن برای شما و چونکه من خودم همکاری خوبی با شما داشتم تا به حال هر جا که شما بگید حاظرم بگم که کیفیت کارتون بالا هست.
مک آدرس ست کردن کاری نداره بهتون یاد میدیم...به همه یوزرهامون هم یاد دادیم و تا حالا مشکلی نبوده!!!!!! در مورد سرور هم بله پورتش از server 4you خیلی بهتر هست ...کیفیت بهتری هم داره...و اینکه برای کار شما با توجه به مشکلات جدید آمریکا(کپی رایت) بهتر هست که از فرانسه بگیرین...از 40 تا سرور توی server 4you که داریم 12 تاش تا الان به این خاطر بسته شده برای همین صبح بهتون اس ام اس دادم!!!
اگه خواستین بنده در خدمتم...فکر نمیکنم تا الان که با ما کار کردین ناراضی باشین...همیشه بهترین ها رو براتون گذاشتیم
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2012 15:30
# ADS
-
January 31st, 2012, 15:40
پاسخ : خرید سرور اختصاصی همین امشب
من فکر میکنم سوء تفاهم برطرف شد من اصلا نگفتم که سرور های ovh بد هستن فقط شما کیفیت پرت رو چجور میبینی فرانتورک عزیز؟؟اگر خوبه که امروز دیگه انتقال رو شروع کنیم
اگرم نه که مجبورم روی همون سرور 4 یو بمونم
این بالایی الان سوال بود نه تخریب دوستان والله کار ایشون توی این 6 ماه یک هستش و اگر الان رتبه ی سایت روزانه 100 تا 200 تا میاد پایین و دیروز 2850 شدیم و امروز 2700 علتش زحمات ایشون هستش و من در آینده کسی رو که سرور رو ازش گرفته باشم در سایت میزنم که توسط سرور های ایشون پشتیبانی میشه.
جناب پارسیان عزیز بنده همونجور که خودتون میدونین نیازی هم همچین به مجازی ساز ندارم و اگر سرور 4 یو از آلمان داشته باشه از اونا میگیرم
من فقط برام مهمه که دانلود اسپید مثل الان با آی دی ام 16 مگابایت باشه شما کیفیت پورت رو تضمین میکنین من الان بگیرم اگرم که نه همون فرانسه یه سرور امشب بگیرم ازتون انتقال رو انجام بدم.
-
تعداد تشکر ها از b_pcmaster به دلیل پست مفید