-
January 31st, 2012, 10:39
عضو انجمن
پیغام Forbidden
سلام
یکی از دوستان بعد از اینکه سایتهاشون توسط مدیر سرورشون به یه سرور دیگه منتقل شد با مشکلی روبرو شده که هنگام ارسال پست، وقتی در ادامه مطلبشون میخوان پستی ارسال کنن، وقتی پست از 30 یا 40 کلمه عبور میکنه، با پیغام زیر روبرو میشن.Forbidden
You don't have permission to access /main/far/admin/newspost.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
تمام دسترسیها چک شده و درست هست. (پوشهها 755 و فایلها 644). ضمناً فایل htaccess. هم پاک شد و مشکل همچنان باقی است. بعضی جاها خوندم که مشکل از آپاچی میتونه باشه. لطفاً دوستان که اطلاع دارند بگند که ایراد از کجاها ممکن هست باشه و توسط خود صاحب سایت قابل برطرف کردن هست یا اینکه مدیر سرور باید حلش کنه. لازم هست این رو باز متذکر بشم که بعد از جابجایی سرور سایت این مشکل پدیدار شده.
ویرایش توسط webdata : January 31st, 2012 در ساعت 11:50
-
-
January 31st, 2012 10:39
# ADS
-
January 31st, 2012, 10:44
پاسخ : پیغام Forbidden
دیتابیس ها رو چک کنید. ایراد از دیتابیس ها هست.
-
-
January 31st, 2012, 11:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aph
دیتابیس ها رو چک کنید. ایراد از دیتابیس ها هست.
نه، از بانک اطلاعاتی نیست. چون بین این همه یه دفعه یکیش خود به خود تغییر نمیکنه. نوع ادامه مطلب long text هست. چیز دیگهای به ذهنتون نمیرسه؟
-
-
January 31st, 2012, 11:29
عضو انجمن
(پوشهها 644 و فایلها 755)
فکر کنم جا به جا گفتید! چون معمولاً فایل ها 644 و پوشه ها 755 هستند.
1 بار همه چیز رو (موقتاً) روی 777 قرار بدید و ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ، اگه نشد ممکنه مشکل از سمت سرور باشه.
-
-
January 31st, 2012, 11:54
عضو انجمن
بلی، توی نوشتن اشتباه کردم، ویرایش شد.
به احتمال زیاد مشکل از سرور هست، ولی میخوام بدونم مشکل چی میتونه باشه، مثلاً از آپاچی هست؟ اگه بلی، راه حلش چیه.
1 بار همه چیز رو (موقتاً) روی 777 قرار بدید و ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ، اگه نشد ممکنه مشکل از سمت سرور باشه.
اما این کار به فرض جواب هم بده، راه حل نیست.
-
-
January 31st, 2012, 12:22
عضو انجمن
به خاطر تنظیمات امنیتی نادرست هست
-
-
January 31st, 2012, 12:45
عضو انجمن
این تنظیمات نادرست منظورتون کجاست؟
-
-
January 31st, 2012, 13:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webdata
بلی، توی نوشتن اشتباه کردم، ویرایش شد.
به احتمال زیاد مشکل از سرور هست، ولی میخوام بدونم مشکل چی میتونه باشه، مثلاً از آپاچی هست؟ اگه بلی، راه حلش چیه.
اما این کار به فرض جواب هم بده، راه حل نیست.
عرض کردم موقتاً ، فقط به منظور شناسایی مشکل.
احتمالاً تنظیمات امنیتی زیادی اعمال شدن. بهترین کسی که می تونه کمکتون کنه مدیر سرور هست.
-
-
February 1st, 2012, 08:49
عضو انجمن
یعنی کسی اطلاعات بیشتر و دقیقتری نداره که احتمال زیاد مشکل از چه قسمتی هست؟
-
-
February 1st, 2012, 08:55
به مدیر سرور بگید سیف مود رو اگه روشنه خاموش کنه
شاید درست شد
-