یک کم با انصاف باشید، نیک ایران زیاد هم بد نیست !
یک کم با انصاف باشید، نیک ایران زیاد هم بد نیست !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
خوب شد يادم آوردي ميخواستم به ايشون جوابي بدم
دامينهاي كشور ديگه كجاش خوبه؟
افتخار كنيد با 4 هزار تومن يكساله ايران بهتون دامنه ميده . بعضي كشورهاي خارجي اينقدر قيمت دامنه مليشون زيادي كه حتي به صورت ماهانه هم ميفروشند ! و اون قيمت ماهانه هم باز هم 2.4 برابر يكساله ايران هست !
در ضمن كل دامنه هاي كشور سودان چند روز پيش به مدت 2 ساعت به خاطر مشكلي كه از نيكشون بوده دان شدند.
بله!!!
من یه دامنه دیروز ثبت کردم همین چند ساعت پیش ایمیل اومده که اگه برا خودت هست مدارک بفرست!
اما به ایمیلی که زدم برای اینکه dns مشکل داره جواب ندادن. هنوزم ست نشده!
کسی تو این چند روز دامنه ir ثبت نکرده؟ شما مشکل dns ندارین؟
آخه ما باید جواب مردم رو چی بدیم؟!؟ بگیم چند صد ساعت طول میکشه تا دامنه اکی بشه؟!؟
جالبه که به دامنه قبلی گیر داده بودن، به اینم گیر دادن! ظاهرا سیستم گیر دادنشون رو هم دارن ارتقاء میدن!
من دو سه روز پيش يه سوال تحقيقاتي از info@nic.ir پرسيدم هنوز جواب ندادن
من امروز 8 صبح یه دامین .. تغییر dns دادم .. ساعت 10 آماده بود ... !!! (احتمالا راست میگه ... امروز اضافه کار وایساده بودند)
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
سلام
سجاد جان احتمالا شما این رو هم حساب کردین که کشورهای دیگر به دلار و یورو حقوق میگیرند و من و شما به ریال!
ساپورت نیک خیلی افتضاحه
من حدود 15 روز هست منتظر جوابشون هستم! (سه بار هم ایمیل زدم)
خوشبختانه بالاخره مشکل dns حل شد، حالا از کجا بود و چرا خدا میدونه!
ویرایش توسط Mohsen : October 17th, 2009 در ساعت 02:41
ظاهرا تغییرات موثری تو سیستمشون دادند که ارزش چند روز عقب افتادن اکی شدن یه دامنه رو داشت! به جوابی که برای ایمیل من اومده توجه کنید:
با توجه به اون دوست مون که 8 تایید شده بود و 10 اکی شده بود ظاهرا راست میگن، حالا برای دامنهای که امروز صبح تایید شده صبر میکنم ببینم چقدر دیگه اکی میشه، دوستان دیگه هم تست بفرمایند.
Salaam
dar soorati ke domain NS dashte bashad, nahayatan 4 saat bad az sabte domain, NS ha set mishavand.
IRNIC
b
اگر قبل از اینکه دومین تایید بشه دی ان اس بدید احتمالا بعد از ثبت دیگه طول نکشه یا خیلی کم
خودم الان این کار رو کردم
تست میکنم ببینم ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)