پسر خوب اول کامل بخون چی نوشتم بعد بیا ایراد بگیر.. شما وقتی بانک میری حساب باز کنی ازت چی میخوان؟ حساب میلیونی هم باز کنی بازم فتوکپی شناسنامه و کارت ملی.. درسته؟ شده بهت بگن برو اسناد رسمی کپی برابر اصل بیار از کارت ملیت بعد حساب باز کنید؟ تاحالا شده شماره رمز حسابت رو گم کنی؟ رفتی بانک چی گفتند؟ همون فتوکپی کارت ملی کفایت میکنه!! دو هفته بعدشم رمز جدید میاد..
اما اگر بخونید میفهمید من از چی شاکیم!! بنده انواع مدرک رو برای اینا ارسال کردم..مونده سند خونه بفرستم براشون تا بفهمند پنل مال من هست.. از ایرادات آخری و مسخره اینا : حتما باید درخواست کتبیتون امضا داشته باشه!! شما جای من.حکم عقلانیتون چی میگه؟ وقتی من موقع ثبت نام اصلا امضایی ندادم.. موقع ثبت نام کارت ملی یا شناسنامه ای ندادم.. میشه بفرمایید الان امضای بنده چرا براشون مهمه؟ با چی میخوان برابر اصل کنن بفهمن خودم منم؟ مگه از من امضا دارند؟ تازه فرض کنید یکی امضا بلد نیست!! تو بانک هم بری امضا بلد نباشه میگه انگشت بزن... من اثر انگشت رو فرستادم میگن نمیشه امضا بده!!
کپی کارت ملی 2 بار به صورت کامل + نامه کتبی 2 بار + مشخصات کامل منزل و تلفن و موبایل همراه با اثر انگشت به صورت کامل و همینطور تاییدیه ایمیلی که باهاش ثبت نام کردم + عکسم!! اینا به کنار دوبار هم نامه کتبی رو اسکن کردم تیکت زدم قبول نکردند...شما بعد داری به من ایراد میگیری؟
به غیر اینا من بهشون گفتن براتون فکس کنم گفتند دستگاه خاموشه.. زنگ زدم گفتم خانم محترم دامینم داره انقضا میخوره پنل به جهنم اینو برام تمدید کن چند برابر پولش رو میدم.. گفتند نمیشه!! جدیدا قسمت تیکت پشتیبانی هم بسته شده رسما باید فقط نامه نگاری کنید...
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
بدبختی اینه تهران نیستم خودم وگرنه میدونستم چطوری جوابشون رو بدم..تا سر ماه باید برم تهران دوباره برای کاری با اینکه دیگه پنل توش چیزی نیست اما یک سری حتما میزنم بهشون با هم آشنا بشیم!! امضامم میزنم سرشرکتشون..