-
January 30th, 2012, 09:12
پاسخ : سخنی با فروشندگان
میدونید چرا ایراد رو از فروشنده میگیرند ، چون تا وقتی که فرونشده ها حال بی جا ندند خریدار هم درخواست خودش رو معقول میکنه
ببنید شما اگه بخوای بری یه مثلا هیوندا کوپه رو به قیمت پراید بخوای بخری حتی پیشنهادشم بدی همه بهت میخندن ، داستان همینه ما اومدیم به جای اینکه ماجرا رو خنده دار کنیم کردیم اصول کار
البته این نشون عدم علم به بازار که طرف میگه اگه ارزون بدم مشتری جمع میکنم ، خیال میکنه قیمت رو پایین بده کل مصرف کننده های دنیا حتی از کره مریخ هم میان از اون میخرند الانم مشتری های مارو ***ین که ما نشستیم اینجا از این حرف ها میزنیم
به خدا اگه جزء این فکر کنند
-
تعداد تشکر ها ازVatanDC به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012 09:12
# ADS
-
January 30th, 2012, 09:49
آخه باید اینارو در نظر بگیرید مشتری میاد از ما بخره بعد به من میگه که فلان شرکت (نام نمیبرم) تو پیام خصوصی گفته از فلانی نخر کلاه برداره
نمیدونم دروغگویه
آخه واقعا اینجور پول در آوردن درسته؟
من خیلی هارو میشناسم از جمله شرکت خودمون
که علاقه به کار داریم نه هدفمون چرخوندن زندگی با درامد هاست هست نه چیز دیگه
یا فروشنده اومده به ما میگه درآمد یک روز ما برابر درآمد یک سال شماست منم گفتم خب که چی؟
واقعا میبینید؟
یه باگ داشته باشی اول از همه همین فروشنده ها میانو بیچارت میکنن
تا وقتی این مسائل هست مشتری قاپیدن هم هست
مشتری هم باید یا خودش تحقیق کنه یا اینکه براش مهم باشه کیفیت
مثلا یه نفری الان دیدم تاپیکشو مشکل برا سرورش پیش اومده دوستان میگن بکاپو برگردون و از این حرفا برگشته گفته
فکر کنم هکر بکاپ هارو هم حذف کرده باشه حالا مهم نیست
این یعنی فاجعه
یعنی اولا بکاپ رو رو همون سرور میگرفت
دوما به همین راحتی میگه حالا مهم نیست
بذارید خود مشتری تجربه کنه
الان تو همین هفته اخیر خیلی از افراد ناراضی اومدن رو سرور ما به خدا کسی رو نقاپیدیم
خودشون اومدن و گفتن شرکت فلان مارو بیچاره کرده(ازین شرکتهای ماهی1250 تومنی)
با کلی بدبختی براش بکاپ گرفتیم با کلی گرفتاری تونستم دامنشو از طرف پس بگیرم
اسم سایتشم میخواید؟
بفرمایید
smspatogh.com
الانم تو پست اولش نوشته که شرکت چه بلایی سرش آورده الانم فقط سایتش رو سرور ماست و دامنش به خاطر یه فاکتور قفل شده
و مدیر اون سایت گفته اگه شکایتتو پس نگیری دامنه رو نمیذارم منتقل کنی
تمدید هم نمیکنم تا دامنت منقرض بشه
اینم پست اول اون بنده خدا تو سایت خودش
…
توجه توجه – لطفا این مطلب را تا آخر بخوانید
با عرض سلام و احترام خدمت شما بازدیدکنندگان عزیز و محترم
باید خبر بدی رو به شما برسوم و اونم اینه که این سایت در حال نابودی هست و تا نابودی این سایت زمان زیادی باقی نمونده.دلیلش هم هاستینگ ها و سرور های غیر معتبری هست که خودشون رو جای فروشنده جا میزنن بعد از بالا کشیدن پول مردم فرار میکنن.ماهم جزو اون دسته افرادیم که در دام این کلاهبرداران افتادیم و هاست از این شرکت خریدیم رمز هاستمون و دامنمون رو عوض کردن و پاشدن رفتن.الان نه ما میتونیم در همین سرور ادامه بدیم نه انتقال بدیم به جای دیگه.چون رمز و … ما رو ***یدزن .خلاصه خیلی دوست داشتم این سایت رو یکی از مردمی ترین سایت های ایران تبدیل کنم ولی مثل این که قسمت نبود .سایتی یا همون هاستینگی که باعث از بین رفتن این سایت شد آدرسش اینه که دوست دارم همه بدونین تا آبروش بره.
www.98mizban.com واقعا برای این جور افراد متاسفم و نمیدونم مال حروم چجوری از گلوشون پایین میره .
ما شکایت کردیم از این سایت ولی فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه . و حالا سایت جدید گرفتم و شروع به کار کردم تا با شما همیشه همراه باشم آدرسشم اینه
سرگرمی98 | پرتال تفریح و دانلود امیدوارم شما عزیزان رو در اونجا ملاقات کنیم . کاری داشتید میتونید تو نظرات این سایت بنویسین.
سرگرمی98 | پرتال تفریح و دانلود با تشکر فراوان از شما عزیزان که در این مدت کوتاه با ما بودید و با نظراتتون ما رو دلگرم کردید امیدوارم تو سایت جدیدم منو تنها نذارین
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
میبینید داره روز شماری میکنه برای انقضای دامنش
دیشب اومد از من یه دامنه Ir خرید من این دامنه رو 6000 تومن میفروشم
گفت چرا از جاهای دیگه گرونتره؟
گفتم چون گرون میخریم خودمون
بعد دیدم سفارشو تکمیل کرد و به مسئول مربوطه گفت گرون بخرم بهتره تا دامنه رو بگیرم بعد از یک سال از دست بدم
براش دامنه رو داخل پنل نیک شخصی خودش ثبت کردیم و خیلی هم راضی هست
ویرایش توسط maryam1 : January 30th, 2012 در ساعت 09:35
-
تعداد تشکر ها از maryam1 به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 09:57
عضو انجمن
به نظر من چند دلیل داره این کار:
1- حتما این ضرب المثل "مشتری مشتری میاره" زیاد روشون تاثیر گذاشته. البته تا حدی درسته، اون هم در شرایطی که خدمات خوب باشه، پشتیبانی خوب باشه، سرور خوب باشه و و و!
2- یک سری کار خودشون رو دست کم میگیرن. غیر از اینه؟ یا واقعاً کارشون بی ارزشه و با یه VPS بیست تومنی هاست میدن و تمام نرم افزاراشون ناله، یا این که احترامی برای خودشون قائل نیستند.
3- بعضی ها دنبال این هستند مشتری جذب کنند. اما به چه طریقی؟ تا یک ایراد در سایت همکارشون ببینند میکنند تو بوق و خودشون رو میچسبونن به مشتری که فلانی کلاه برداره و ما خیلی آقا و گل پسریم!
4- طبق همون مشتری، مشتری میاره، میخوان به هر روشی شده مشتری جذب کنند، مشتری هم میبینه خرش پیش میره، هی ارزون تر میخواد، هی پشتیبانی میخواد، میخواد سایتش رو بسازی(!!) و ....! یک جا هم که بگی "آقا نمیشه! جزو خدمات ما نیست، اینجوری امکان نداره" میاد همین جا میگه کلاه بردارن، ما رو خر کردن، فلان میکنیم، بهمان میکنیم!
5- خیلی از مشتری های هاستینگ و حتی VPS اطلاعات درستی از روش و سختی کار ندارند. فکر میکنند نشستیم پشت کامپیوتر بازی میکنیم، بعضی وقت ها هم یه سری به سرور میزنیم!!
6- میخوان بنویسن افتخار میزبانی 1 گوگول ( یک 1 با صد تا صفر) مشتری داریم.
از همه بدتر تخریبه... و کسی که حاضر نیست پیشنهاد و آفر خودشون جلوی بقیه بگه! بعضی ها میگن صد تا نشدیم (اوکی)! ولی بعضی معلوم نیست قصدشون چیه!
از یک مسئله خیلی خوشم اومد، در مورد خرید سرور Colo واقعا گیج شده بودم (18 میلیون پول بود!!) به جناب Aria از مدیران ارشد همین انجمن راهنمایی خواستم، گرچه از نظر فنی با جواب ایشون حال نکردم، اما اگر سرورهای ایشون در آمریکا نبود حتماً خرید میکردم!
سلام.
چون ما خودمون سرویس دهنده هستیم و در کشور آمریکا دیتاسنتر اختصاصی خودمون رو داریم، قادر به پیشنهاد و یا انتقاد از هیچ شرکتی نخواهیم بود (به دلیل مسائل حرفه ای).
ویرایش توسط kamkar : January 30th, 2012 در ساعت 09:59
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:04
خریدار به فکر ارزون بودنه اما باید کیفیت رو هم در نظرگرفت . فروشنده هم به فکر سود هست . امابرخی از فروشندگان علاوه بر سود کیفیت سرور هاشو خوبه.
-
تعداد تشکر ها از apple.host به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:04
از این افراد که مشتری ***ی میکنند زیاد هستند
جالب اینجاست فکر میکنند دارند بازاریابی میکنند ، به این دوستان به جای دیدن دوره های شبکه و مسائل مرتب با شبکه باید دوره بازاریابی فروش میرفتند
تصمیم دارم مقاله های فروش بزارم اینجا یه خورده برخی از دوستان چشممشون نسبت به شناخت بازار بیشتر بشه
================================================== ===========
درست فکر کنید - درست عمل کنید
هرکسی عقاید خودش رو در مورد روزی حلال و حرام داره ، کسی هم حق جسارت به کسی نداره ولی چیزی که بده ، بده همه جا دنیا بده اینکه شما بیای کسی رو خراب کنی که بخوای یه سرور یا یه هاست بفروشی این میشه ***ی ، چون از چیزی که اون کاشته شما دارید برداشت می کنید
-
تعداد تشکر ها ازVatanDC به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:15

نوشته اصلی توسط
VatanDC
از این افراد که مشتری ***ی میکنند زیاد هستند
جالب اینجاست فکر میکنند دارند بازاریابی میکنند ، به این دوستان به جای دیدن دوره های شبکه و مسائل مرتب با شبکه باید دوره بازاریابی فروش میرفتند
تصمیم دارم مقاله های فروش بزارم اینجا یه خورده برخی از دوستان چشممشون نسبت به شناخت بازار بیشتر بشه
درست فکر کنید - درست عمل کنید
هرکسی عقاید خودش رو در مورد روزی حلال و حرام داره ، کسی هم حق جسارت به کسی نداره ولی چیزی که بده ، بده همه جا دنیا بده اینکه شما بیای کسی رو خراب کنی که بخوای یه سرور یا یه هاست بفروشی این میشه ***ی ، چون از چیزی که اون کاشته شما دارید برداشت می کنید
ممنوم میشیم اگه بذارین . اگه این مقاله مفید باشه خیلی کمک میکنه به فروشندگان.
-
تعداد تشکر ها ازapple.host به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:20

نوشته اصلی توسط
apple.host
ممنوم میشیم اگه بذارین . اگه این مقاله مفید باشه خیلی کمک میکنه به فروشندگان.
چشم با کمال میل از امشب مقاله فروش میزارم فقط بگردم ببینم بخش مناسبش تو سایت هست یا خیر
-
تعداد تشکر ها از VatanDC به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:24
ببین این کارو شما میدونی شبیه چی میشه؟
اینکه تلویزیون برای اینکه اعتیاد بده فیلم میسازه در صورتیکه هیچ معتادی نمیشینه اون برنامه رو نگاه کنه
به خدا خودتونو خسته میکنید
طرف قالبش پر غلط و ارور و غلط املایی هست بعد زده طراحی حرفه ای قالب
کسی که باید بلد باشه میدونه
بهتره تاپیک در مورد هوشیاری خریدار ها بزنید
اینجوری بهتره
تا خریدار بدونه از کجا میتونه بفهمه سرعت سایت بالاست
از کجا بفهمه مشتری هاش کی هست
از کجا بفهمه پینگ یعنی چی و چه جوری بدست میاد
فرق ارزون و گرون در چیه
-
تعداد تشکر ها از maryam1 به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:27

نوشته اصلی توسط
maryam1
ببین این کارو شما میدونی شبیه چی میشه؟
اینکه تلویزیون برای اینکه اعتیاد بده فیلم میسازه در صورتیکه هیچ معتادی نمیشینه اون برنامه رو نگاه کنه
به خدا خودتونو خسته میکنید
طرف قالبش پر غلط و ارور و غلط املایی هست بعد زده طراحی حرفه ای قالب
کسی که باید بلد باشه میدونه
بهتره تاپیک در مورد هوشیاری خریدار ها بزنید
اینجوری بهتره
تا خریدار بدونه از کجا میتونه بفهمه سرعت سایت بالاست
از کجا بفهمه مشتری هاش کی هست
از کجا بفهمه پینگ یعنی چی و چه جوری بدست میاد
فرق ارزون و گرون در چیه
خوب بهتر هست که این مقاله هم درباره فروشندگان باشه هم خریداران.
-
تعداد تشکر ها از apple.host به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2012, 10:28
عضو انجمن
این مثال در این مورد اصلا درست درست نیست و قیاس مع الفارقه!
وگرنه پخش کننده های مواد چرا برای جذب معتاد بیشتر آگهی نمیدن!؟!
کسانی که در زمینه هاستینگ کار می کنند، معمولا سطح اطلاعات خیلی بالاتری از کاربران عادی دارند، میخوان مشتری بیشتر جذب کنند، کلی هزینه و وقت برای تبلیغات و جذب مشتری با انواع روش ها انجام میدن! اون وقت نشینن این ها رو بخونن!؟!؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید