دوست من شماره شناسنامم رو موقع ثبت نام اشتباه زده بودم بهم ایمیل آمد اشتباهه درست وارد کنید!! یعنی اینا الان کل اطلاعات خانوادگی بنده رو هم دارند و از آدرس گرفته تا محل کار و انواع تلفن و.. رو دارند..نمیگم امنیت چیز بدی هست اما از مراکز ثبت دامنه جهانی که بیشتر نیستند.. من ایمیلم رو دادم..آدرسم رو دادم.تلفن محل کار و موبایل و اثر انگشت و کپی کارت ملی و... خدایی موقع کارت پایان خدمت این همه دردسر نکشیدم.. ما هم بیکار نیستیم همش بشینیم نامه بنویسیم به اینا.. قبلا یک آدرس داشتند توش تاپیک میزدی پیگیری میکردند الان آن رو هم برداشتند و فقط باید یا تلفن بزنی که رسما هیچ کاری نمیکنند. یا نامه کتبی بدی!! من مطمعنم اگر بازم نامه کتبی و امضا بدم دوباره یک جور دیگه ایراد میگیرند.. تو بالا نوشتم خوندید چه قدر منو دووندن.. موقع ثبت نام مگر من امضا دادم که الان امضامو میخوان؟ تازه من اثر انگشتم زدم براشون تونامه کتبی میگه دوباره نامه بده امضا بزن ایندفعه!! برم کلی هزینه ثبت اسناد و پست پیشتاز و ... به خاطر چی؟ من 6 تا دامین داشتم 5 تاش رفت هوا.. مونده یکی ..اینم بپره دیگه پنل بخوره تو ...

خدایی کدوم نماینده دامین ثبت بین المللی اینطوری میکنه؟!! یک آدرس ایمیل بدی میگن درسته دامنه رو بهت میدن.. حالا اینجا من فقط یک جواب پاسخ محرمانه خواستم!!

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

اینو ببینید؟ ببینید چی برام نوشتن!! بعد ارسال کتبی و رسمی درخواست با اثر انگشت و کپی کارت ملی و کلی توضیحات و...

IRNIC INFO info@nic.ir
1:23 AM (23 hours ago)

to me

Salaam,
ba tashakkor az ersale madarek baraye eslahe nam va taghire javabe mahramaneye in shenaseye karbari, lazem be tozih ast ke in darkhast bayad ba emzaye dasti, va be hamrahe yek copie barbare asl shode az carte mellie maleke shenase be neshanie in markaz post shavad.
IRNIC
f

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

قانون مسخره دیگرون اینه..اگر دامنت رو به پایان باشه هیچ کسی حق نداره برات تمدیدش کنه مگر اینکه از پنلت درخواست بدی!! من یکی از دامنه های اصلی سایتم با کلی رنک تمام شد.با این برنامه اینا هم که پنل رو بهم ندادند و این همه مدت کشش دادند زنگ زدم خواهش کردم گفتم چند برابر هزینش رو میدم خودتون برام فقط تمدیدش کنید حداقل!! این کارو نکردند! گفتند نمیشه!! گفتم برای شما چه فرقی داره؟ تا این کاغذ بازی ها تمام بشه کلی طول میکشه..خواهشن حداقل این دامنم رو تمدید کنید..گوشی رو قطع کردند!! واسه همین میخوام رسما شکایت کنم تا این مسخره بازیهاشون تمام بشه..
نوشتن دوباره نامه کتبی بده با امضا دستی!! بگو مگه شما اصلا امضای من رو دارید که میخواهید ببینید خودشه یا نه؟ مگه موقع ثبت نام امضا دادم که الان امضامو میخواین ببینید خودمم یا نه؟!!