کدام سیستم عامل لینوکس رو برای سرور خودتون انتخاب میکنید؟
از توی لیست انتخاب کنید و بعد دلیلش رو بیان کنید
من خودم به cent os رای میدم
CentOS
Fedora
Debian
Suse
FreeBSD
RedHat
کدام سیستم عامل لینوکس رو برای سرور خودتون انتخاب میکنید؟
از توی لیست انتخاب کنید و بعد دلیلش رو بیان کنید
من خودم به cent os رای میدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من هم به cent os رای میدم
چون تا جایی که من فهمیدم بهترین سیستم عامل برای کنترل پنل های DirectAdmin و cpanel بوده
ولی خودم کلا خیلی خوشم میاد ازش
????
Cent Os دوستان 1 دونه است
من حدود یه سال پیش این تاپیک با همین موضوع زدم تو خود webhostingtalk.com
و جالب این بود همه به centos رای دادند و یکی از پربازدید کننده ترین و بیشترین پست ها هم اون تاپیک به خودش اختصاص داد
در کل بگم centos اصلا ساخته شده واسه سرور نخسه اینترپرایس که ....
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
این درست نیست بگیم CentOS از همه بهتره چون اصلا این طور نیست ولی برای کار هاستینگ می شه بهترین OS نام ببریم.
چون هرکدوم برای کار خاصی هستند.
فکر کنم کامران درست میگه
مثلا fedora برای کاری خونگی خوبه با گرافیک بالاش
یا مثلا یوبونتو برای دسکتاپ
یا centos برای سرور
????
سلام
نظر منfedora است . و فكر ميكنم سازگاري بيشتري با كنترل پنل هاي مديريت داشته باشه .
فدورا stable تر هست برای سرویبس دادن
اگه دقت کرده باشی بعد centos گذاشتمش چون میدونم بعد centos بهترینه
در مورد کنترل پنل باید بگم اگه از خود شرکت های cpanel یا directadmin بپرسید centos رو پیشنهاد میکنند
موفق باشید
من میگم RedHat چون خیلی دوسش دارم X:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)