دوست من کسی نمی تونه پنل دامنه که زیر مجموعه کسی دیگه هست رو شارژ کرد.
چرا چون باید صاحب حساب اصلی پنلش شارژ داشته باشه که بشه تمدید زد نه اینکه شما شارژ کنی پنل اصلی شارژ نداشته باشه برای تمدید هیچ کاری نمیشه کرد.
کسی از تک وب خبری نداره؟
انگار تعطیل شده :-(
من نمی دونم این تک وب یا همان علی شاهری یا همان شرکت عصر پویای شمال حرفی هم برای گفتن داره دیگه همه از دستش می نالند بنده هم دو دامنه و چند هاست تهیه کردم که نه تمدید می کنند نه انتقال می دهند
شیطونه می گه ....
این کلاه بردارها به هر شمارشون زنگ میزنم جواب نمی دند. کسی خبر داره چه بلایی سرشون اومده ؟
دوست عزیز بهتر از خیر سروسهایی که دارین از ایشون بیخیالش بشین چون من سرویس دامنه از ایشون یک زمانی داشتم که به مصیبت انتقال دادم و 2تا از دامنه های سازمانی موند و با مشتری به مصیبت کنار اومدم با خدمات اضافه تا اکپایر بشه تا دوباره براشون رایگان ثبت کنم.
و هم حدود 20 یونیت آی آر باید بهم میدادن از زمانی که فروش یونیت برقرار بود که اونم پرید.
خلاصه بهتره دنبال راه حل دیگه باشین و اگر هم جواب بدن که برای ما جواب دادن بعد از 1000 بار تماس هی میگن در سیستم جدید سایت مورد حل میشه طوری هست که 2 ساله داری سیستم جدید رو راه اندازی می کنه.![]()
اگه مشكلتون حاد نيست بهتره صبر كنيد به جای اينکه اينجا ...
مشکل خاد باید چطوری باشه ؟ من واسه ۲ تا سازمان ازشون سرویس گرفته بودم. حالا اونا فکر می کنند من دارم ازشون کلاه برداری میکنند. مگر میشه دوباره ازشون پول گرفت.
دقت کردیم اینجا رو بگردید کلی ازش تعریف کردن. اما این کار آخرشون مخصوصا جواب ندادن. خیلی بده. داریم کارهای شکایت رو پیگیری می کنیم
http://www.webhostingtalk.ir/f41/40673/
از دوستانی که از علی شاهری یا سایت تک وب یا همان شرکت عصر پویای شمال شکایت دارند تقاضا دارم به این آدرس مراجعه
کنند
---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------
شما اگه از ایشون شکایت نداری ارسال اسپم نکن
مشکل خیلی هم حاد هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)