-
January 28th, 2012, 22:38
عضو انجمن
آیا استفاده از dreamweaver- مشکل نداره ؟امنیتی یا ....
سلام
حقیقتش یه 3 هفته ای هست برنامه نویسی وب رو دارم میخونم ..
حقیقتش تا الان با dreamweaver- اشنایی نداشتم ... اما حالا دیدمش... تعجب کردم .... توی کد نویسی بدون dreamweaver- بایددخودت رو .... کنی تا تازه بتونی مثلا یه اطلاعات یه جدول رو پیدا کنی... اما توی dreamweaver- با دوتا کلیک تو دستته ....
الان برا من سواله که آیا استفاده از dreamweaver- مشکل نداره ؟امنیتی یا ....
نظر خودتون و جربه خودتون رو بفرمایید
-
-
January 28th, 2012 22:38
# ADS
-
January 28th, 2012, 22:46
عضو انجمن
پاسخ : آیا استفاده از dreamweaver- مشکل نداره ؟امنیتی یا ....
تا اونجا که میدونم مشکل امنیتی نداره
منظورتون دقیق از مشکل چیه ؟
-
-
January 28th, 2012, 22:51
عضو انجمن
"dreamweaver" فقط به شما امکان کود نویسی رو به صورت برنامه در آورده . در هر لحظه از طراحی و یا برنامه نویسی میتونید کودهای مربوط به کارهایی که انجام دادید و dreamweaver برای شما نوشته ملاحظه و بررسی بکنید . نتیجه : مشکلی از لحاظه امنیتی نیست.
-
-
January 28th, 2012, 22:55
عضو دائم
ربطی به امنیت نداره
استفاده یا عدم استفادش اختیاری و سلیقه ای هست.با اینکه کار رو خیلی راحت میکنه ولی هنوز در بیشتر موارد ترجیح میدم از notepad++ استفاده کنم .
-
-
January 28th, 2012, 22:57
عضو دائم
مشکل نداره خیلیا ازش استفاده میکنن و تا حالا راضی بودن یکی خود من واقعا عالیه شما برید فرونت پیجم نگاه کنید درسته به پای دریم ویور نمیرسه اما اونم یه امنتیازاتی داره فرونت پیج از شرکت مایکروسافت افیس انتشار شد واکثرا" با نرم افزار افیس همراهه
-
-
January 28th, 2012, 23:07
بهترین برنامه برا تازه کارن اینهستش.مشکل امنیتی نداره. و از مهندسی مع*** استفاده می کنه همه چیز زیر دستت هست به راحتی می تونی اون چیزی رو که می خوای درست کنی
-
-
January 28th, 2012, 23:28
عضو انجمن
خوب با این وضعکه من کدنویسی phpرو خیلی خیلی کم یاد گرفتم...ولی میتونم با این نرم افزار هرچی دلم میخاد بسازم....میتونم از این به بعد سفارش هایی که دارم رو با این انجام بدم ؟؟؟ (قبلا از سیستم های متن باز استفاده میکردم )
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
-
January 28th, 2012, 23:37
آره میشه کار اصلی این برنامه تا اونجا که بدونم هم آموزشی هست هم تجاری . تو مدارس فنی تو رشته کامپیوتر و صفحات وب این برنامه رو یاد میدن.
من چند نفر از طراح ها رو هم بنده خودم میشناسم که از این برنامه استفاده می کنن.
-
-
January 29th, 2012, 02:02
dreamweaver تنها به جهت فراهم سازی محیطی کاربرپسند و قدرتمند برای طراحان و کدنویسان وب هست و برخلاف نرم افزار های مشابه مثل Front Page نمی شه ازش به عنوان یه عامل مشکل امنیتی یاد کرد !
اما خوب تا کنون چندین آسیب پذیری در این نرم افزار و اپلیکشن های تحت وب ساخته شده با اون هم کشف شده !
در کل از اون جهتی که شما منظورتون هست مشکلی نداره.
-
-
January 29th, 2012, 02:31

نوشته اصلی توسط
Tapco
dreamweaver
برخلاف نرم افزار های مشابه مثل Front Page نمی شه ازش به عنوان یه عامل مشکل امنیتی یاد کرد !
اما خوب تا کنون چندین آسیب پذیری در این نرم افزار و اپلیکشن های تحت وب ساخته شده با اون هم کشف شده !
خود front page دارای مشکل امنیتی نمی باشد ! و خروجی این نرم افزار تنها فایل های HTML است .
FrontPage Server Extensions که بر روی سرور نصب و پشتیبانی میشود و به کاربران نرم افزار front page و تعدادی از نرم افزار های دیگر microsoft اجازه upload مستقیم و ویرایش و مدیریت سایت خود را میدهد به دلیل استفاده نکردن از مکانیزم های امنیتی از این نظر دارای مشکلات بسیاری است . microsoft پشتیبانی از آن را از سال 2006 قطع کرده است .
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید