نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
شما اگر کمی ادب هم داشته باشید بد نیست!
معلومه که تمام این حرفاتون مخاطبش بنده بودم.
من امروز 10 تا صرافی زنگ زدم و همشون اعلام کردن که فعلا ارز مارو تامین نکردن و یکی از صرافی ها که ما بیشترین کارمون با اونهاست به من گفت طبق بخشنامه ای که برامون صادر کردن هر 1 دلاری که بهمون میدن باید در سامانه ثبت کنیم که جهت چه کاری فروخته شده و شخصی که این دلار رو خریداری کرده یا باید در ازای اون کالا وارد کشور کرده باشه و یا اینکه برای مسافرت خارج از کشور خریداری کرده باشه و تازه اینکه برای ارز مسافرتی هم بهتون حواله میدن و ارز رو پشت گیت تحویلتون میدن و این یعنی اینکه دوران مرده خوری بعضی ها که دلار مسافرتی میخریدن و در بازار میفروختن تموم شده.
همانطور که دقت کرده باشید ما هزینه های سرویسمون رو بالا نبردیم و فقط هزینه ثبت دامنه که مستقیما به خرید دلار بوده رو به تناسب افزایش دادیم. شما هم بجای حرفای بیخود بهتره بری واقعیت جامعه رو ببینی امیدوارم که توی کار هاستینگ نباشی وگرنه اگر مجوز فعالیت نداشته باشی باید بری از همون بازار سیاه هردلاری رو 2500 الی 3000 تومن بخری و حواله بزنی آقای وزیر اقتصاد!
اول از همه نیازی به جواب دادن به شما نبود چون در پست قبلی بنده لینک تاپیکی درج شده که در اون دوستان اعلام کردن که دلار رو 1400 پرداخت کردن پس اون 10صرافی که شما تماس گرفتید 2حالت داشته یا هنوز ارز با نرخ جدید دریافت نکرده بودن (و حاضر هم نیستند ارز با نرخ قدیم که بالاخریدن رو امروز ارزون بفروشن) یا این که به امید دوباره گرون شدن دلار تصمیم به بسته نگه داشته بازار دارند
و تمام این کنترل ها جهت جلوگیری از بازار سیاه هست
و در آخر شما که می فرمایید با چشم باز به جامعه نگاه کنم یادتون باشه تو این مملکت اتفاقاتی در جریانه که به ظاهر قابل تشخیص نیست
اما اشاره به این جمله معروف داره که سیاست کثیفه دوست من پس خودتون رو درگیر حرف های بی ارزش هر کسی که یک چیزی میگه نکنید
اگر نیاز به بحث بیشتری بود با پیغام خصوصی با من در تماس باشید