سلام.
ممنون از پاسخ شما و مواردی که به آن اشراه کردید.
در واقع دلیل اصلی عقب ماندن بازار هاستینگ ایران از هاستینگ جهانی به همین دلیل است.
در ضمن، CPU هایی مانند AMD Sempron و حتی Athlon در بازار جهانی فروش سرور از نوع CPU های منسوخ به حساب می آیند و در واقع در هیچ بازار فعال و استانداردی از این نوع سیستم ها استفاده نمی شود.
کمترین نوع CPU برای سیستم های سرور از شرکت AMD در واقع CPU های Opteron می باشند که سیستم شخصی خود من در منزل، Dual Operon AMD 265 به همراه 4GB ECC Registered RAM هست و دو هارد دیسک 1TB که Western Digit Caviar Black هستند و با استفاده از Adaptec RAID به هم متصل شده اند (به حالت Mirroring)
همینطور من شخصاً از Motherboard های Tyan که در واقع یکی از معروف ترین و بهترین شرکت های سازنده Motherboard در دنیا، برای سیستم های سرور به حساب می آید استفاده می کنم.
منظور از گفتن نکات بالا این بود که بهترین راه برای ارتقا سطح کیفی بازار هاستینگ در ایران، ارائه پیشنهادات و اطلاع رسانی بهینه است که به کاربران و همکاران ما کمک می کند تا با سطح کیفی بازار جهانی بیشتر آشنا شده و در نتیجه متقاضی چنین سطحی در گرفتن خدمات کنند.
بدین شکل، ما ایرانیان می توانیم از رشد روز افزون خود در بازار جهانی سخن بگوییم و آرمان های خود را در راستای رسیدن به سطح کیفیت جهانی، به جهانیان ثابت کنیم.
در هر حال، سرورهای پیشنهادی توسط من هم تنها به قصد فروش نیست. زیرا شرکت ما بازار خود را دارد و سرورهای ما به شکل روزانه فروش می روند و حتی نیازی به پایین آوردن قیمت نداریم.
ولی من اهداف بسیاری از ارائه چنین پیشنهاداتی دارم که "سود کردن" از آخرین آنها می باشد
با تشکر.

همون خودمون بد تریم بعد اونا که هم موفق ترند و هم سالم تر میگن ...
معلوم هست اول دنبال شهرت و دادن کیفیت خوب هستند و بعد دنبال سود