ببنید چون هاست دانلود هست سی پی یو زئون هم نباشه مهم نیست رم هم 4 هم باشه کافیه پورت باید 1 باشه پهنای باند 10 ترا حد اقل هارد یک ترا
حدود قیمتی که میتونه بده 130 تا 160 هست ولی باز شما قیمت بدین دوستان افر خوب باشه مشکلی نیست میدم بهش حتما هم میخوام
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
خیر لوکیشن مهم نیست پورت1گیگ میخواد شیر نباشه و پهنای باند حد اقل 10 ترابایت و هارد هم حد اقل یک ترا ولی قابل به ارتقاع باشه پشتیبانی دیتاسنتر هم خوب باشه لطفا
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
این جالب هست هاردش ولی کمه هارد حد اقل 1 ترا قیمت بدین و اینکه کدوم دیتاسنتر و بیشتر توضیح بدین قیمت ها به دلار هست بالا پایین میشه تومان هست لطفا دوستان نوع پرداخت رو هم درست توضیح بدین ایا با نوسانات بالا پایین میشه یا مثلا سرور کلو هست و غیره.............. متشکرم
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
حدود رو خدمت دوستان عزیز اعلام کردم دوست گرامی بین 130 تا 160 بالاتر هم بشه مشکلی نیست ولی قیمت منصفانه باشه لطفا لوکیشن و نوع پرداخت رو کامل توضیح بدین و اینکه ایا قیمت به تومان میدید یعنی سرور مال خودتون هست کلوکیشن کردید و چی ......
و اینکه قابل به ارتقاع باشه هاردش خیلی مهم هست و پهنای باند دیتاسنتر گرون نباشه چون..... بازم تاکید میکنم که برای هاست دانلود میخوام دوست عزیزم
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
موضوع مهم
قابل به ارتقاع باشه هاردش خیلی مهم هست و پهنای باند دیتاسنتر گرون نباشه چون..... بازم تاکید میکنم که برای هاست دانلود میخوام دوستان عزیزم