من یک بار ایمیل زدم
بعد 3-4 روز جواب اومد اونم طرف چیزی بارش نبود!!!![]()
من یک بار ایمیل زدم
بعد 3-4 روز جواب اومد اونم طرف چیزی بارش نبود!!!![]()
هیچ کسی نیست بریم به آیکان اعتراض کنیم؟
شرم باد بر اونها، برن ببینند دامین های کشورهای دیگه به چه راحتی ثبت میشه. وضع اینترنتمون که معلومه، دامین هم بدتر از اون.
سلام
تو روزهای تعطیل کار نمیکنند ، فکر کنم همه چیز هم دستی باشه d
یه روز جمع کنیم بریم دعوا در Nic !
:D
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
کسی مدیری کسی تو این nic رو میشناسه؟؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
فکر میکنم تمام کارمندای نیک زن هستند ، یکی از اعضای فروم فرموده بود
به احتمال زیاد بیشتر وقتشونو به سبزی پاک کردن مشغولن داخل سازمان تحقیقات فیزیک نظری !
جالبتر اینکه که بعضی وقتها بعضی دامینها که مربوط به شرکتها یا اسم شهرهاست میگن باید مدارک رسمی ارائه کنید
بعد که کنسل میکنیم از یک نیک هندل دیگه ثبت میکنیم تایید میشه
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
نظر من چطور بود؟
بریم به آیکان اعتراض کنیم
جوک نگو اینا که نمی تونند کاری کنندنظر من چطور بود؟
بریم به آیکان اعتراض کنیم
نمیدونم شایدم کردند
ولی من حاضرم یه روز بیام تهران بریم حرف بزنیم باهاشون
با اینکه میدونم جوابی نمیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)