-
January 26th, 2012, 19:13
پاسخ : بالاخره دلار تک نرخی شد!

نوشته اصلی توسط
persiantools
هشدار بانک مرکزی به صرافان
بانک مرکزی طی بخشنامهای اعلام کرد از تاریخ 8/11/90 صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های نقل و انتقالات ارزی نرخ فروش ارز را حداکثر 3 تا 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند.
به گزارش فارس، این بانک طی بخشنامه ای به صرافان سراسر کشور اعلام کرد، در راستای اجرای سیاست یکسان سازی نرخ ارز از تاریخ 8/11/90 صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نقل و انتقالات ارزی ، نرخ فروش ارز را حداکثر بین 3 الی 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند .
ضمنا نرخ فروش نقدی ارز به صورت اسکناس نیز با در نظر گرفتن هزینه های تامین اسکناس ، حداکثر به میزان یک درصد بالاتر از نرخ مرجع این بانک خواهد بود .
صرافان سراسر کشور مکلفند، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مربوط به حواله ، اسکناس و هزینه های مربوطه در سامانه سنا اقدام نموده ،همچنین نرخ خرید و فروش ارز با شرایط فوق الذکر را بطور روزانه در تابلوی صرافی درج نمایند .
در دستورالعمل یاد شده تاکید شده است صرافانی که بخشنامه ابلاغی این بانک را از تاریخ 8/11/90 رعایت ننمایند، مجوز فعالیت آنها ابطال خواهد شد.
اینطوری دیگه پرش باید باشه 1.300 اگه عملی بشه واقعا یک بمب کمتر نیست =p~
-
-
January 26th, 2012 19:13
# ADS
-
January 26th, 2012, 19:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiantools
منم به همین خاطر میگم بهتره یکم پس انداز کنیم
شبکه خبر رو تماشا کنید
طرف میگه من تو دو روز 6 میلیون ضرر کردم.
ریسک با خودتونه.
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 20:06
دوستان یادمه تو تاپیک ( قیمت وحشتناک دلار !! ) همه به خاطر 1400 تومان شدن دلار شاکی بودیم
اما الان همه دارن میگن خدا رو شکر 
خیلی جالبه
-
تعداد تشکر ها ازmehdi.gh به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 20:08
من هم این پست رو از نگاه یک مصرف کننده بدم این یعنی قیمت ثبت دامین و خدماتی که بالا رفته بود پایین میاد یا مانند بقیه موارد چیزی که بالا رفت دیگه پایین نیمیاد؟
-
-
January 26th, 2012, 20:31
مدیر ارشد
چرا ما ایرانی ها عادت داریم هر مساله ای را از منفی ترین زاویه ممکن نگاه کنیم؟
چرا عادت داریم تحلیل و تفکرات ذهنی خود را به صورت نقل قول از دیگران بیان کنیم و شایعه سازی کنیم؟؟؟
دوستان فعلا یک خبر اعلام شده که ظاهر این خبر به نفع همه هستش و باعث پایان بحران اخیر می شود. به جای شایعه پراکنی و ایجاد تشویش ذهنی برای دیگران و تحلیل های منفی (صحبت از جنگ ، پیدا نشدن ارز و ... ) منتظر باشید و عملا نتیجه را مشاهده کنید ، این روش بهتر نیست؟؟؟ باز خوبه که فروشنده ها ضرری نکردن!!!! دلار اگر بر فرض 2% گران شد فروشنده هست 18% به سرویس اضافه کرده ! دیگر نگرانی برای چه؟؟؟؟ برای نرخ 1200 هم نگران هستید؟؟؟؟؟اگر دلار 5.000 بشود فروشنده به جای 50% اضافه 100 ، % اضافه به نرخ می افزایند همانطور که در 2 هفته گذشته این کار را انجام دادند. فقط مصرف کننده متضرر می شود و نه فروشنده ! پس بهتر هست انقدر تحلیل منفی انجام ندهیم و منتظز نتیجه باشیم.به امید آنکه شاید خوب باشد !
-
-
January 26th, 2012, 20:41
عضو انجمن
اگر 1220 بدن وافعا خیلی خوبه اگر جای ریسک هم باشه من 50 هزار دلار میخرم
-
تعداد تشکر ها از agarb98 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 20:46
عضو انجمن
Bbc persian همین الان کلیپ خبری رییس بانک مرکزی رو گذاشت . 1260 تومن تک نرخی از شنبه ( اسکناس و حواله به یک قیمت ) ( اعلام کرد دلار هم کم نمیاد ) .
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 20:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
agarb98
610000000 ریال ؟؟
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
-
-
January 26th, 2012, 22:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
agarb98
مگه آزاد همینجوری میدن دستت؟
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
بعضی دوستان چرا انقدر نا امید هستند همون طور که سکه یک میلیونی تونستند بیارن پایین این رو هم میتوننند شیر آب دست حکومت. دوست داره باز میکنه دوست داره میبننده.
خدا کنه بیاد پایین بازار کامپیوتر که فوق العاده آشفته است قیمتهای پرت و پلا میدن.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
شبکه خبر رو تماشا کنید
طرف میگه من تو دو روز 6 میلیون ضرر کردم.
ریسک با خودتونه.
نوش جونش.
همینجور آدمها هستند باعث می شوند قیمت جنس ها بالا بره.حمله میکنه بازار هم می بینه تقاضا زیاد قیمت میبره بالا
نوش جون گواره ی وجود
-
-
January 26th, 2012, 23:09

نوشته اصلی توسط
p30speed
مگه آزاد همینجوری میدن دستت؟
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
بعضی دوستان چرا انقدر نا امید هستند همون طور که سکه یک میلیونی تونستند بیارن پایین این رو هم میتوننند شیر آب دست حکومت. دوست داره باز میکنه دوست داره میبننده.
خدا کنه بیاد پایین بازار کامپیوتر که فوق العاده آشفته است قیمتهای پرت و پلا میدن.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
نوش جونش.
همینجور آدمها هستند باعث می شوند قیمت جنس ها بالا بره.حمله میکنه بازار هم می بینه تقاضا زیاد قیمت میبره بالا
نوش جون گواره ی وجود
دروود
شما هم همه سخنان مسوئولان اقتصادی کشور در چند روز پیشین را باز گو می کنید و اندیشه و نظر شما همان هایی است که بازار را به اینجا کشیده است.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-