نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: رضایت از mizbanco.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    155
    تشکر شده در
    114 پست

پیش فرض پاسخ : رضایت از mizbanco.com

خوبه دوستان می تونید هر حرفی بزنید ما تماما با قانون کار می کنیم و در تمام مراجع فانونی آمادگی پاسخگویی داریم پس دوست عزیز از پلیس فتا کسی رو نترسونید بنده الان تحمت بزنم نتونم ثابت کنم خودم دوباره درگیر می شم ما هم کاملا آمادگی داریم تا با هر مشکلی مواجه بشیم چون قصد داریم چندین سال این کار رو انجام بدیم نه برای 1 سال.اینقدر مشتری راضی از سرویس داریم که بتونیم ثابت کنیم مشکلات بعضی از افراد به علت عدم آگاهی انها بوده

مثال :
    مشتری ما اومده فایروا نصب کرده از فایروا ریموت رو اکتیو نکرده یکبار سرور رو ریست زد دید دیگه بالا نمیاد همن روز اول تخویل سرویس بعد گفته شکایت می کنم ازتون که سرویس شما کار نکرده اصلا و داون شده. دوستان بار علمی افراد اگر پایین باشه ما مقصر نیستیم

و یک شخصی از ما وی پی اس لینوکس گرفته بود براش سی پنل نصب کردیم 7 روز می گفت من موقع لاگین خطا اینترنال سرور ارور می بینم سرور شما مشکل داره ما هر روز ست می کردیم می دیدیم سالمه دوباره یک سرویس جدید دادیم بهشون دوباره گفتن مشکل داره آخر ما فهدیم ایشون بجای 2086 برای پورت گزینه 2082 رو می زنن دوستان کمی بار علمی بالا بره همه چی حل میشه ما برای هر چیزی دلیل منتظقی و قانونی داریم خیالتون راحت هم پایین ترین سرویس و هم بالاترین کیفیت رو داریم وی پی اس ها ما رو 4 سرور اختصاصی هستند حتی 1 لحظه داون نداشتند پس حرف هایی که می زنید رو دلیل باشه نه اینکه بیای بگید سرویس گرفتم پول دادم یا اصلا سرویس نگرفتم اول بیا ثابت کن حرفتو بعد توهین کن خیالتون راحت همه چیز ما یا تمامفروش ما با این تاپیک ها از بین نمیره که قصد تخریب دارید به خاطر قیمت پایین بله وقتی منم می دیدم وی پی اس ویندوز رم 128 و هارد 35 گیگ رو دارن 6500 می دن حتی زمانی که دلار گرون شده من هم قصد تخریب داشتم . بهتره قیمت ها و کیفی رو افرادی نظر بدن که این کاره هستند نه افرادی که برای لاگین شدن به whm نمی دوند باید 2086 بزنند.
    یکطرفه به قاضی رفتن اشتباه هستش بهتره با دلیل و منظق آدم حرفی بزنه.
    جا داره بگم بنده چندین بار بخاطر مشکلات با پلیس فتا صحبت کردم و اونها خودشون بعد از شنیدن حرف منظقی و علمی حق را به حق دار می دهند پلیس برای کسی که اشتباه نکرده یک دوست هستش و نباید ازش ترسید
    متشکر از همه دوستانی که اینقدر لطف دارن نسبت به ما

2. تعداد تشکر ها از Reza68 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)