-
October 15th, 2009, 19:55
عضو انجمن
آیا مشکلی در nic پیش اومده؟
من قبلا که دامنه ثبت می کردم زمانی بین 24 تا 48 ساعت طول میکشید تا رکوردهای NS بشه. این اواخر این زمان کمتر هم شده بود.
اما روز سهشنبه ساعت 10 صبح یه دامنه ثبت کردم و آخرین تغییری که تو این دامنه داده شد که همون پرداختش بود ساعت 3 عصر همون روز انجام شد یعنی رکوردهای NS رو تو فاصله ساعت 10 صبح تا 3 عصر ست کردم. حالا با گذشتن 3 ساعت از 48 ساعت هنوز هیچی کار نمیکنه! با intodns که گزارش میگیریم این خطارو میده: Can't get nameservers at parent
که این طوری که تجربه من نشون میده یعنی هنوز مشکل از NIC هست. کسی میدونه چه اتفاق افتاده؟ آیا NIC در حال تغییر و تحول هست یا اینکه مثلا قطعی شبکه ای چیزی پیش اومده یا ...؟
به ساپورت خودشون هم ایمیل زدم اما ظاهرا فقط روزهای اداری و در ساعات اداری کار میکنند!
-
-
October 15th, 2009 19:55
# ADS
-
October 15th, 2009, 20:40
عضو انجمن
پاسخ : آیا مشکلی در nic پیش اومده؟
سلام
به نظرم یه خورده دارن تغییر میدن من امروز یه دامین رو دیر ابرام تایید کردن ایمیل زدم 3 دقیقه بعد جواب داد
info@nic.ir
ظاهر سایت رو امروز هم یکمی تغییر دادن
به نظرم یه خبر هایی هست آ[ه دیر هم تایید میکنن
Ns هم که ظاهرا.......
-
تعداد تشکر ها از AfraServer به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009, 21:02
عضو انجمن
منم به همین ایمیلی که شما گفتین ایمیل زدم اما هنوز جوابی ندادن متاسفانه.
-
-
October 15th, 2009, 21:25
عضو انجمن
چند تا دامین ما هم 48 ساعته که تایید نشدن
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
October 15th, 2009, 21:38
مدیر کل
باید در این Nic رو گل گرفت بخدا !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009, 21:43

نوشته اصلی توسط
vahid
باید در این nic رو گل گرفت بخدا !
دقیقندش!
سرویس دهی مزخرف
برخورد نامناسب با مشتری
وارد نمودن ایرادات اساسی و گیر سه پیچ و بیشتر
اطلاعات تکمیلی متعاقبا ارسال می گرددb-)
-
-
October 15th, 2009, 21:46
عضو انجمن
خیلی جالبه! با این همه فروش یه نفر رو نمیزارن اونجا که همیشه باشه! باید حتما روز و ساعت اداری باشه تا کار کنند! آخه پژوهشگاه دانش های بنیادی که دامنه ثبت کنه بهتر از این نمیشه! الان ما باید جواب مشتری رو چی بدیم؟!؟ من با حساب اینکه حداکثر 48 ساعت طول میکشه به مشتری گفتم 5 شنبه عصر درست میشه، اینم حالا هی زنگ میزنه چی شد چی نشد! هر چی هم توضیح بدی زیر بار نمی رن که! فکر میکنند پیگیری نمیکنی یا پشت گوش می ندازی یا ... .
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2009, 01:21
عضو انجمن
حالا همین که دامین های ir مثل سایتشون دان نمیشه جای شکر باقیست

در روز 1000 بار دان میشن یا سرعت سایت nic.ir افت میکنه
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
October 16th, 2009, 01:30
عضو انجمن
اینا فکر کنم پنجشنبه رو بین التعطیلین حساب کردن رفتن صفاسیتی!
-
-
October 16th, 2009, 01:44
-