-
January 17th, 2012, 13:42
کسی از گروه خدمات میزبانی وب ایران whg.ir خبری داره ؟
با درود . ببخشید من نمی دونم تو کدوم بخش باید این پست رو می زدم . اگه جاش نامناسبه مدیران محترم نسبت به انتقال اون اقدام کنند.
چند روزه می خوام با امین اقا مدیر هاستینگ گروه خدمات میزبانی وب ایران با آدرس whg.ir صحبت کنم در مورد تغیر دی ان اس یه دامنه که اونجا ثبت شده ولی موفق نمیشم .از تو سایتشون امکان عوض کردن دی ان اس وجود نداره . کنترل پنل دامنه هم که ندادند . حدود 3-4 روز هم هست که تیکیت دادم خدمتشون ولی جواب ندادند و گویا حضور ندارن. اینجا هم بهشون پیام دادم ولی گویا اینجا هم نیستن. البته کارم بسیار ضروری نیست ولی می خوام هم دامنه رو انتقال بدم که نیاز به کد دارم و هم اینکه دی ان اس اونو عوض کنم. ممنون میشم اگه کسی می دونه چه جوری باهاشون ارتباط برقرار کنم. چون یه کم عجیبه بعد از چند روز نه پشتیانیشون و نه اینجا حضور ندارن . سایتشون هم که الان واسه من بالا نمیاد .
-
-
January 17th, 2012 13:42
# ADS
-
January 17th, 2012, 13:50
عضو انجمن
پاسخ : کسی از مدیر محترم گروه خدمات میزبانی وب ایران whg.ir خبری داره ؟
افتخارما، رضایت مشتری است!
-
تعداد تشکر ها از iraniserver به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2012, 15:02
عضو انجمن
یه شماره تماس توی وبسایتشون هست، بهتر نیست تلفنی تماس بگیرید.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 16:46
با درود مجدد وخسته نباشید . بعد از این همه وقت هنوز نه تلفن نه ایمیل نه تیکیت نه پیام خصوصی و پیغام پروفایل تو این سایت رو جواب ندادند . راه حلی نیست ؟ من فقط لنگ عوض کردن دی ان اس هستم .خیلی عجیبه به خدا
-
-
January 25th, 2012, 17:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
با درود مجدد وخسته نباشید . بعد از این همه وقت هنوز نه تلفن نه ایمیل نه تیکیت نه پیام خصوصی و پیغام پروفایل تو این سایت رو جواب ندادند . راه حلی نیست ؟ من فقط لنگ عوض کردن دی ان اس هستم .خیلی عجیبه به خدا
چند ساعت پیش انلاین بودن و تاپیک هم زدن http://www.webhostingtalk.ir/f55/39573/
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 17:47
بله . اتفاقا منم دیدم . واسه همین این تاپیک رو بالا اوردم تا شاید ببیند و رسیدگی کنند
-
-
January 25th, 2012, 17:49
بهتر بود تحقیق می کردین.
یه سوال دارم، با این قیمت های بالای ایشون که دلیلش هم ذکر نشده، حتی داخل یه تاپیک یکی از دوستان پرسید جواب ندادند، پشتیبانی هم که مشخصه ...، چرا از ایشون تهیه کردید؟
بهتون پیشنهاد می کنم IRPOWERWEB رو امتحان کنید، برخورد و قیمت مناسب و کنترل پنل دامنه و مسئولیت پذیری و ...
پ.ن : اگه امکانش بود جواب سوالم (دلیل انتخاب این سایت) رو بفرمائید تا اگه مزیتی دارند، ما هم بررسی و در صورت مفید بودن استفاده نمائیم. (این سوال از روی غرض نبوده و خواستم بذونم وقتی قیمت بالاست و جوابگویی یا پشتیبانی وجود ندارد چرا سرویس گرفته شده؟)
ممنون از شما
-
-
January 25th, 2012, 17:56
سلام دوست عزیز. من به عنوان استارتر تاپیک چند نکته رو بایستی خدمتتون عرض کنم. من از ایشون هاست یا سرویسی ندارم و فقط چند تا دامنه ازشون گرفتم که حدود یکی دو سال هم شاید بشه .و در مورد این دامنه ها هم تا حالا مشکلی نبوده . ولی الان حدود 15 روز تا بیست روزه که این جوری شده و من هم فورا نیومدم اینجا تاپیک بزنم .
بلکه با ایمیل و تیکیت و تلفن پس از چند روز که پاسخی نگرفتم اینجا مطرح کردم و هدفم هم انتقاد الکی و خدایی نکرده خراب کردن ایشون نبوده و نیست و گفتم شاید دوستانی با ایشون در ارتباط باشند تا مشکل رو اطلاع رسانی کنند . وگرنه توی چند برخوردی که تو پشتیبانی انلاین و تیکیت داشتیم بسیار متین و باشخصیت و پاسخگو بودند .
ضمنا قیمت اون موقع دامنه هاشون بسیار مناسب بود والبته هست . ایشالله خودشون تا امروز و فردا تشریف میارن.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از seyyed_ahmad به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 18:05
پاسخ : کسی از گروه خدمات میزبانی وب ایران whg.ir خبری داره ؟
سلام.
مدیران مسول معاملات انجام شده بین طرفین نیستند و قادر به پاسخگویی به این درخواست کاربران در هنگام بروز مشکل و موارد مشابه نیز نخواهند بود.
موضوع تاپیک برای نشان دادن مضمون بهتر، ویرایش شد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2012, 16:26
پاسخ : کسی از گروه خدمات میزبانی وب ایران whg.ir خبری داره ؟
با درود . خواهشا دوستان یه کمکی بکنن اگه امکان هست . نزدیک به 2-3 هفته شده این شرکت جواب تلفن ، ایمیل ، تیکیت و پیام خصوصی تو اینجا رو هم نمی ده . کنترل پنل دامین رو هم به من ندادن .یه ماهه می خوام دی ان اس دو تا دامینامو که توی این شرکت ثبت کردم عوض کنم. به چه روشی باید دی ان اس هامو عوض کنم ؟ یعنی این شرکت هم ....... ؟؟؟؟؟؟اون بد بختایی که از این شرکت هاست و سرویسهای دیگه دارن چیکار میکنن پس ؟ یعنی کسی از این شرکت و مسوولینش خبری نداره ؟
-