نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط seomoz نمایش پست ها
    همین دیگه شما کاری که میکنید به امید خداست.این که بگید میفرستم که کار خاصی نمیکنید چیزی که زیاد لیست ایمیل و شرکت های ارسال ایمیل.شما هم یکی مثل بقیه میفرستید اما هیچ پاسخ گویی در قبال پولی که من به شما میدم دارید؟ شما میتونید به من بگید نرخ بازده اون هزار ایمیل که ارسال میکنید چقدره؟میتونید امار دقیق از همه بخش ها بدید؟ میتونید برای من کمپین درست کنید که من انتخاب کنم؟شما یک لیست دارید که با یک نرم افزار تحت وب یا تحت ویندوز ارسال میکنید.همون جور که بالا گفتم به امید خدا.میفرستیم شد شد نشد هم نشده دیگه بهترین جواب این که لیست ما مربوط به کار شما نمیشه.که بازم اینم بگید برمیگرده به این که لیستتون تخصصی و درست نیست.لیستی که درست باشه تخصصی باشه جواب میده
    دوست عزیز شما خودتون در پاسختون دارید حرف بنده را تکرار می کنید بنده هم عرض کردم لیست تخصصی نه هر لیستی در صورت درخواست مشتری , همین پریروز یک مشتری داشتیم که می گفت بانک رایگانتون چه قدر ایمیل دارد که ما گفتیم بانک رایگان نداریم و گفتیم در صورت درخواست بانک تخصصی به شما ارائه می دهیم

نقل قول نوشته اصلی توسط seomoz نمایش پست ها
    شما گیر دادی به گوسفند چون میدونی اصلا براش جوابی وجود نداره.دنیای مجازی و ایمیل مارکتینگ مال کارهای مجازی هست.گوسفند فروشی راه خودشو داره.ایمیل مارکتینگ بخشی از تجارت الکترونیک هست که خاص محصولات اینترنتی هست وشما نمیتونید توی ایمیل مارکتینگ به کسی بگید من محصولی دارم که بیاید مغازه من بخرید.شما باید محصولتونو همون جا به کاربر بدید و کاری کنید که یا قبول کنه یا رد کنه راه سومی برای کسی نزارید.
    متاسفانه این یک مغلطه بزرگ هست که می کنید , افراد بسیار زیادی را می شناسم که کسب و کار حقیقی خود را در اینترنت معرفی کردند و نتیجه گرفتند , مثلا یکی از مشتریان ما آژانس مسافرتی داشت و همزمان هم تبلیغ گوگلی براش انجام دادیم , هم ایمیل , هم sms و خودش هم تبلیغات روزنامه ای کرد و اتفاقا خیلی از ایمیل و sms راضی بود و هر 2 3 هفته یک بار این عمل را انجام می دهد
    خدماتش هم اصلا مرتبط با اینترنت نبود
    یا یک مشتری دیگر در زمینه ساخت ساز نرم افزار را از ما تهیه کرد و چند وقت پیش از این موضوع رضایت داشت که با این سیستم توانسته چند مشتری در شهرستان های دیگر داشته باشد

مثال های متعدد دیگری هست که این پاراگراف شما را به شدت نقض می کند , لطفا مقالات ترجمه شده را برای ما کپی نکنید

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    در مورد صحبت شما، همیشه وقتی کاربری در هر سایت معتبری آدرس ایمیل خودش رو وارد میکنه حتما این گزینه دیده خواهد شد: I want receive newsletter from kaspersky
    اگر این گزینه تیک زده نشه، شرکت کسپراسکای حق ارسال ایمیل نداره، چه صاحب بانک ایمیل باشه چه نباشه!
    100 درصد این صحبت شما تایید میشه , مطمئنا Kaspersky هم ایمیل اون شخص رو در محیط عمومی سایتش نمایش نمی ده که مثلا نرم افزار جمع کننده ایمیل ما بیاد ایمیل رو برداره

2. تعداد تشکر ها از amirhkh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)