سلام.
پیشنهاد می کنم بیشتر آینده نگر باشید تا با یک اشتباه ضرر های جبران ناپذیر به خودتون وارد نکنید. همینطور از دوستان درخواست می کنم که شم تجاری رو فعلاً کنار بزارند و واقعاً به فکر حل مشکل کاربر باشند، نه چیز دیگه!
Colo کردن در این شرایط مساوی هست با از بین بردن تجارت به طور کامل و در نتیجه تهدید به خراب شدن آینده کاری و زندگی شخص سرویس دهنده که صدمات جبران ناپذیری بر روی شخص خواهد گذاشت.
دلایل این حرف بنده به شرح زیر هست:
1. در صورت colo کردن سخت افزار در این شرایط که پول کافی در دست نیست (و یا حتی اگر باشه) کاربر یک سخت افزار خریداری می کنه که در بهترین حالت پس از 1 سال پول سخت افزار بهش بر می گرده، آیا واقعاً در یک سال نیاز به سخت افزار قویتر نخواهید داشت ؟ نیاز به سرور جدید نخواهید داشت ؟ نیاز به اندیشیدن برای راه کار های بهتر پیدا نخواهد شد ؟ و اگر بشود با سروری که روی دست شما مانده میخواهید چه کنید ؟!
2. هزینه های colo در بخش های bandwidth و برق همیشه بالاتر از هزینه اجاره سرور خواهد بود زیرا قاعده کلی و منطقی خرید سرویس colo این هست که تنها مقدار مورد نیاز bandwidth و IP و ... را خریداری کنید و در غیر این صورت هزینه هنگفتی برای سرویسی که استفاده نمی کنید پرداخت خواهید کرد. حالا در این حالت، سروری که average load و full load متفاوت داره و برق مصرفی آن به همین نسبت افزایش یا کاهش خواهد داشت رو چگونه کنترل می کنید ؟ پهنای باند مصرفی که یک وقت کم و یک وقت زیاد می شود را چگونه مدیریت می کنید ؟ موارد مشابه دیگر نیز وجود داره که در دسته مباحث ریز و زیر مجموعه colo خواهد بود.
3. اگر تا مدتی دیگر به هر دلیل نرخ دلار به نرخ واقعی آن یعنی نرخ دولتی و حتی پایینتر بیاید، چه کسی جوابگوی سرمایه از دست رفته شما و سخت افزار بی ارزش شده شما خواهد بود ؟!
4. چرا افزایش قیمت سرویس دهی به کاربران گزینه حلال به حساب نمی آید ؟ در این حالت بعد از مدتی که نرخ ارز کاهش چشم گیری خواهد یافت، شما هیچ ضرری نکردید و میتوانید قیمت ها را برای کاربران مجدداً کاهش دهید و با این کار از ضرر های جبران ناپذیر به تجارت و سرمایه خود جلوگیری کنید!
دلایل و تضیحات بیشتری نیز وجود خواهند داشت که از حوصله این تاپیک خارج هستند ولی برای خاطمه دادن به بحث عرض می کنم که اگر ایده ی colo به صورت امتیاز های 1 تا 10 به پرسش گذاشته شود، بنده به آن عدد 3 را خواهم داد به عنوان یک راه حل.
اما نکته مهم این هست که، همیشه انتخاب با کاربر خواهد بود
با تشکر.