-
January 22nd, 2012, 14:26
عضو انجمن
انتقال تعدادی اکانت هاست و سرور مجازی
باسلام حدودا 80 - 90 اکانت هاست با حجم های 200 mb تا 10gb موجود هست که می خواهیم به شرکت هاستینگ دیگری منتقل کنیم . و 6-7 تا سرور مجازی نیز هست . اگر از دوستان کسی تمایل داشتند اعلام نمایند و فقط از ارسال پیام خصوصی استفاده نمایند . باسپاس .
ویرایش توسط novinhost : January 22nd, 2012 در ساعت 14:31
-
-
January 22nd, 2012 14:26
# ADS
-
January 23rd, 2012, 00:06
عضو انجمن
پاسخ : انتقال تعدادی اکانت هاست و سرور مجازی
سلام برای بنده هم ارسال کنید
-
-
January 23rd, 2012, 00:09

نوشته اصلی توسط
shivahost
کاسبی جدید! طرف هاستینگ راه میندازه. قیمت مفت میده! 70 -80 تا مشتری جور می کنه! ازشون پول یکسال رو میگیره! بعد 2-3 ماه کل مشتری هاش رو هم میفروشه! و جمع میکنه میره.... احتمالا از اول شروع می کنه! هم پول یک ساله گرفته و سرویس یکساله نداده! هم از طرف دیگر می خواد مشتری هاش رو بفروشه!
منم بهشون گفتم که باید در ازای این کار پول هم بدن به گیرنده ولی ایشون میخوان پول هم بگیرن سود خودشونم کردن قبلا
-
-
January 23rd, 2012, 00:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
porya_spy
منم بهشون گفتم که باید در ازای این کار پول هم بدن به گیرنده ولی ایشون میخوان پول هم بگیرن سود خودشونم کردن قبلا
این وسط هم بیچاره مشتریانی که حق انتخاب هم ندارند و معلوم نیست گیر چه سرویس دهنده جدیدی می افتند!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2012, 00:14

نوشته اصلی توسط
shivahost
این وسط هم بیچاره مشتریانی که حق انتخاب هم ندارند و معلوم نیست گیر چه سرویس دهنده جدیدی می افتند!
من بهشون پیشنهاد خوبی دادم البته اگه درست تصمیم بگیرن تا مشتری ها هم ضرر نکنن
-
-
January 23rd, 2012, 00:14
عضو دائم
قبلا هم در یک تاپیک مشابه گفته بودم راه درست این است که شما چند سرویس دهنده را انتخاب کنید و به مشتریان خود پیشنهاد کنید که یکی از آنها را برای انتقال در نظر بگیرند. و یا حتی در صورت تمایل بتوانند پول خود را پس بگیرند. سپس بسته به انتخاب هر مشتری آنها را بین سرویس دهنده های دلخواهشان تقسیم کنید.
اما شما ها ظاهرا هیچ حقی برای مشتریان خود از این نظر قائل نیستید و فقط براتون مهمه که از چه کسی پول بیشتری می تونید بگیرید!
امیدوارم فقط یک همکار خوش سابقه و درستکار را انتخاب کنید و برای انتخاب آن واقعا خود را جای مشتریهای خود بگذارید.
-
-
January 23rd, 2012, 00:16

نوشته اصلی توسط
shivahost
قبلا هم در یک تاپیک مشابه گفته بودم راه درست این است که شما چند سرویس دهنده را انتخاب کنید و به مشتریان خود پیشنهاد کنید که یکی از آنها را برای انتقال در نظر بگیرند. و یا حتی در صورت تمایل بتوانند پول خود را پس بگیرند. سپس بسته به انتخاب هر مشتری آنها را بین سرویس دهنده های دلخواهشان تقسیم کنید.
اما شما ها ظاهرا هیچ حقی برای مشتریان خود از این نظر قائل نیستید و فقط براتون مهمه که از چه کسی پول بیشتری می تونید بگیرید!
امیدوارم فقط یک همکار خوش سابقه و درستکار را انتخاب کنید و برای انتخاب آن واقعا خود را جای مشتریهای خود بگذارید.
نظرتون کاملا منطقی و درست هست
-
تعداد تشکر ها از porya_spy به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2012, 00:27
عضو انجمن
سلام
شرایط برای سرورهای مجازی؟!
-
-
January 23rd, 2012, 00:32
سلام.من چندتا سیستم رو می خوام شبکه کنم،یه مودم adsl چند پورتی هست که همه بهش وصلن و همینطور به اینترنت.قاعدتا اینام باید همه شبکه شده باشن.ولی بلد نیستم از کجا میشه شیر کرد اطلاعاتو.لطفا راهنمایی کنید
-
-
January 23rd, 2012, 00:33
عضو دائم
سلام.من چندتا سیستم رو می خوام شبکه کنم،یه مودم adsl چند پورتی هست که همه بهش وصلن و همینطور به اینترنت.قاعدتا اینام باید همه شبکه شده باشن.ولی بلد نیستم از کجا میشه شیر کرد اطلاعاتو.لطفا راهنمایی کنید
تاپیک جدا بزن عزیز
راستی من به ایشون پیشنهاد دادم که 40 تا مشتری هاست در حد تا 1 گیگ رو با 100 به من بفروشن قبول نکردن انگاری
-
-
January 23rd, 2012, 00:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
تاپیک جدا بزن عزیز
راستی من به ایشون پیشنهاد دادم که 40 تا مشتری هاست در حد تا 1 گیگ رو با 100 به من بفروشن قبول نکردن انگاری
نه بابا! چند روز پیش یکی اینجا فکر کنم با 3 میلیون فروخت! حالا انتظار داری با 100 بهت چیزی برسه!
-