-
January 21st, 2012, 22:57
پاسخ : اسکریپت دانلود به ازای پرداخت مبلغ Digital Download Pro نسخه ۲

نوشته اصلی توسط
ali2k
دوستانیکه نیاز به اسکریپت فروش فایل دارند با من یه تماس بگیرند.
نمونه :
فروشگاه فایل
به درگاه چند بانک وصل میشه مثل سامان - پارسیان - پاسارگاد - ملت
برای هر خرید یک لینک خرید مستقل تولید میکنه و محدودیت تعداد دانلود یا زمان دانلود هم میشه تعریف کرد

پنل مدیریت داره (دسته بندی - تعریف محصول - تنظیمات درگاه و سایت - گزارش فروش ...)
هنوز بصورت یک محصول برای فروش داخل سایت قرار ندادم ولی قیمت 150 هست برای نصب روی یک دامنه.
بنظرت قیمتش زیاد نیست؟
-
-
January 21st, 2012 22:57
# ADS
-
January 21st, 2012, 23:54

نوشته اصلی توسط
srsh
بنظرت قیمتش زیاد نیست؟
نه عزیزم این یک کار حرفه ای هست 
1- تمام فایل ها داخل دیتابیس ذخیره میشن و امنیت فایل های شما با هک شدن هاست یا استفاده از هاست اشتراکی به خطر نمیوفته
2- به چهار بانک پر استفاده ایرانی متصل هست یعنی راحت شما می توانید از خدمات بانکی ایران استفاده کنید
3- روند خرید و دانلود کاملا امن پیاده سازی شده که مهمترین چیز در خرید انلاین هست (امنیت !)
4- بنظر من که 150 تومن هزینه ای نیست بلکه سرمایه گذاری مطمئنی هم هست شما 100 تا مشتری داشته باشی که یه فایل 1500 تومنی را بخرن میشه 150 هزارتومن ! همین هزینه ناچیز را کردی یک اسکریپت امن و مطمئن برای کار خریدی ...
-
-
January 22nd, 2012, 17:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali2k
نه عزیزم این یک کار حرفه ای هست

1- تمام فایل ها داخل دیتابیس ذخیره میشن و امنیت فایل های شما با هک شدن هاست یا استفاده از هاست اشتراکی به خطر نمیوفته
2- به چهار بانک پر استفاده ایرانی متصل هست یعنی راحت شما می توانید از خدمات بانکی ایران استفاده کنید
3- روند خرید و دانلود کاملا امن پیاده سازی شده که مهمترین چیز در خرید انلاین هست (امنیت !)
4- بنظر من که 150 تومن هزینه ای نیست بلکه سرمایه گذاری مطمئنی هم هست شما 100 تا مشتری داشته باشی که یه فایل 1500 تومنی را بخرن میشه 150 هزارتومن ! همین هزینه ناچیز را کردی یک اسکریپت امن و مطمئن برای کار خریدی ...
واقعا فکر میکنی تو ایران واسه دانلود یه فایل 1500 تومن می دن ؟!؟!
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
سایتای فیلم و سریال جند ترابایت رو می زارن مردم دانلود کنن (vip) نهایتش 3 تومن !
-
-
January 22nd, 2012, 18:30
-
-
January 23rd, 2012, 19:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali2k
نمی دونید چی بفروشید که براش انقدر پول بدن

یه فایل هایی هست که قیمتش بیشتر از این حرفها هست

1500 چیزی نیست براش ...
هرکسی با توجه به ایده اش میتونه پول در بیاره
حالا ما قیمتمون همینه نگفتیم که به زور بخرید

هرکسی میدونه چی بفروشه که پول در بیاره بیاد بخره

شما می تونید فایلی بزارید که انقدر بخرند
-
-
January 23rd, 2012, 19:34
شما می تونید فایلی بزارید که انقدر بخرند
به این بنده خدا چه ربطی داره ما ملت ایرانی ..... هستیم ؟
کسی که فکرش کار نمیکنه و نمیدونه چی بفروشه ، خیلی اشتباه میکنه سراغ اینکار میره !
کسی که حالیشه میخره و استفاده میکنه !! این مسائل به فروشنده اسکریپت چه ربطی داره !؟؟؟
اگه کد نویس نیستید ، باید خدمتتون عرض کنم که قیمت خیلی مناسبی داره !!
الان ماژول هر بانک رو 50 تومن مینویسیم ، بعد اونوقت شما میگید قیمت این اسکریپت زیاده ؟
-
-
January 23rd, 2012, 19:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MihanTech
کسی که فکرش کار نمیکنه و نمیدونه چی بفروشه ، خیلی اشتباه میکنه سراغ اینکار میره !
کسی که حالیشه میخره و استفاده میکنه !! این مسائل به فروشنده اسکریپت چه ربطی داره !؟؟؟
الان ماژول هر بانک رو 50 تومن مینویسیم ، بعد اونوقت شما میگید قیمت این اسکریپت زیاده ؟
برای اینکه ما ایرانی هستیم ، و به ایشون هم ربط داره چون دارن به ایرانی جماعت می فروشن ، شما هم ایرانی هستی
در ضمن کی گفت قیمت اسکریپت زیاده ؟!!؟
شما حالت خوبه ؟
یه بار دیگه بخون
-
-
January 23rd, 2012, 22:21

نوشته اصلی توسط
MihanTech
متاسفانه همه حرفهای شما درسته چیزی بیشتر ندارم بگم.
-
-
November 13th, 2012, 14:22

نوشته اصلی توسط
ali2k
دوستانیکه نیاز به اسکریپت فروش فایل دارند با من یه تماس بگیرند.
نمونه :
فروشگاه فایل
به درگاه چند بانک وصل میشه مثل سامان - پارسیان - پاسارگاد - ملت
برای هر خرید یک لینک خرید مستقل تولید میکنه و محدودیت تعداد دانلود یا زمان دانلود هم میشه تعریف کرد

پنل مدیریت داره (دسته بندی - تعریف محصول - تنظیمات درگاه و سایت - گزارش فروش ...)
هنوز بصورت یک محصول برای فروش داخل سایت قرار ندادم ولی قیمت 150 هست برای نصب روی یک دامنه.
سلام دوست عزیر من این اسکریپت را میخوام و هزینش رو هم میپردازم لطفا یک نمونه یا دمو بهم نشون بده . ممنون میشم ازت
ایمیل من 171itmax@gmail.com
من خریدارم .
-
-
November 13th, 2012, 14:58

نوشته اصلی توسط
171itmax
سلام دوست عزیر من این اسکریپت را میخوام و هزینش رو هم میپردازم لطفا یک نمونه یا دمو بهم نشون بده . ممنون میشم ازت
ایمیل من
171itmax@gmail.com
من خریدارم .

سلام
دوست عزیز ایمیل زدم براتون
نمونه تحقیق گر |
-