-
October 15th, 2009, 02:17
عضو انجمن
-
-
October 15th, 2009 02:17
# ADS
-
October 15th, 2009, 02:40
پاسخ : مهم ترین مشکل - ارسال ایمیل
با سلام و درود ، من فکر کنم یاهو و جیمیل فایروالی مخصوص خارح کردن ایپی هایی که اسپم می کنند دارند !
مثلا یک ایپی که 100 ایمیل پشت سر هم ارسال کنه فایروال یاهو اون دامنه یا ایپی را جزئ ( Black List ) قرار بده !
به نظر من هنگام ارسال پیغام های تبلیغاتی زمان ارسال را بیشتر کنید !
به صورت مثال اگر 1000 تا ایمیل به یاهو است هر ایمیل 30 ثانیه 30 ثانیه ارسال شود !
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009, 02:43
-
-
October 15th, 2009, 02:46
عضو انجمن
سلام
شما پنل كه عوض كردين اي پي ها هم عوض كردين.چون اي پي اي كه Spam ميشه تا چند وقتي در اسپم ميمونه
اي پي را عوض كنيد و تست كنيد.
-
تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009, 02:52

نوشته اصلی توسط
asakcity
عزیز این سایت ، ایپی های تحریم نشون می دهد !
نه ایپی هایی که بدلیل Spam وارد Black List شدن !
-
-
October 15th, 2009, 03:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
novinserver
با سلام و درود ، من فکر کنم یاهو و جیمیل فایروالی مخصوص خارح کردن ایپی هایی که اسپم می کنند دارند !
مثلا یک ایپی که 100 ایمیل پشت سر هم ارسال کنه فایروال یاهو اون دامنه یا ایپی را جزئ ( black list ) قرار بده !

نوشته اصلی توسط
novinserver
نه ایپی هایی که بدلیل spam وارد black list شدن !
دقیقاً همینطوره. هر کدام از سرویس دهنده های ایمیل، بانک داده ای مخصوص لیست سیاه خودشون دارن!
-
تعداد تشکر ها از Domain به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009, 03:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nikihost
سلام
شما پنل كه عوض كردين اي پي ها هم عوض كردين.چون اي پي اي كه spam ميشه تا چند وقتي در اسپم ميمونه
اي پي را عوض كنيد و تست كنيد.

نوشته اصلی توسط
novinserver
مثلا یک ایپی که 100 ایمیل پشت سر هم ارسال کنه فایروال یاهو اون دامنه یا ایپی را جزئ ( black list ) قرار بده !
به صورت مثال اگر 1000 تا ایمیل به یاهو است هر ایمیل 30 ثانیه 30 ثانیه ارسال شود !

نوشته اصلی توسط
novinserver
نه ایپی هایی که بدلیل spam وارد black list شدن !

نوشته اصلی توسط
domain
دقیقاً همینطوره. هر کدام از سرویس دهنده های ایمیل، بانک داده ای مخصوص لیست سیاه خودشون دارن!
نه ببنید همین الان من لینوکس بریزم روی سرور دوباره کانفیک کنم و یا داریت ادمین یا ال ایکس ادمین
بریزم
برای یک ساعتی به انباکس میفرسته - بعد باز باید دوباره نمیره فقط به یاهو - ما به اسپم یاهو هم راضی هستیم - ولی به همون هم نمیره -
-
-
October 15th, 2009, 03:50

نوشته اصلی توسط
asakcity
نه ببنید همین الان من لینوکس بریزم روی سرور دوباره کانفیک کنم و یا داریت ادمین یا ال ایکس ادمین
بریزم
برای یک ساعتی به انباکس میفرسته - بعد باز باید دوباره نمیره فقط به یاهو - ما به اسپم یاهو هم راضی هستیم - ولی به همون هم نمیره -
حالا شما کاری که من گفتم بکن مشکلت حل نشد بعدا یکاری می کنیم !
شما تنظیمات ارسال را زیاد تر کن ! مثلا هر ایمیل 20 ثانیه ...
-
-
October 15th, 2009, 11:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
NovinServer
مثلا یک ایپی که 100 ایمیل پشت سر هم ارسال کنه فایروال یاهو اون دامنه یا ایپی را جزئ ( Black List ) قرار بده !
درسته
-
تعداد تشکر ها از ms1992 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009, 12:46
عضو انجمن
-