cPanel کلی آمار خروجی داره و قابلیت نظارت داره. ضمنا دیگه این روز ها کسی دستی چیزی رو چک نمی کنه، برنامه های کامپیوتری به خوبی از پس وظایفی که بهشون میدید بر میان.
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
سلام
دوست عزیز cPanel هیچ وقت آی پی لوگین ها را نه به صورت دستی نه به صورت این که اسکریپتی قرار داده باشه که شخصی که با ای پی ایران لوگین شد طرف مسدود بشه
فقط موقعی مشکل پیش می آید که روی آی پی سرور های ایران لایسنس گرفته شده باشه که دی اکتیو می شه ، یا این hostname دامنه .ir
باشد
موفق باشید
به هر حال اطلاع رسانی خوبی بود. احتیاط شرط عقله...
تا الان این کارها رو میکردیم، آیا با اینها هم ممکنه به مشکل بخوریم:
1- ست کردن آی پی لایسنس روی یک آی پی جداگانه، آی پی عمومی یک چیز متفاوت باشه و تمام کاربران برن روی اون
2- استفاده نکردن از دامنه ملی روی server name
3- برداشتن تیک گزینه ای که به سی پنل اجازه میده برای ارتقای برنامه تمام لوگ ها رو مرتب ارسال کنه!!!
4- وارد شدن با یک آی پی غیر از ایران به آیدی root
5- ساخت یک ریسلر با تمام امکانات روت و استفاده کردن از اون (یه وقت آدم یادش میره با آی پی خارجی بره!)
تا الان من و خیلی از دوستان تمام این ها رو با هم انجام میدادیم. (آموزش های هر کدوم جدا جدا روی این سایت هست.)
کار دیگه ای لازمه؟؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
به توصیه ایشون عمل کنیم بهتره همیشه پیشگیری بهتر از درمانه
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
ما هم دیروز سوختیم سایر همکاران بیشتر مواظب باشند
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
من نمیدونم چرا دوستان با دایرکت ادمین کار نمیکنن
هم با تحریم مشکل نداره چون با ایران مشکل نداره
هم خیلی از Cpanel ارزون هست
و خیلی هم ساده هست و حتی میشه پنل کاربر را فارسی کرد![]()
دیگه چی میخواهید .. به نظر من دایرکت ادمین خیلی خوبه برای ایرانیان
الان نمونه شرکت های رسمی مثلا نت افزار همشون فقط با دایرکت ادمین کار میکنن
من سوال کردم چرا دایرکت ادمین که خیلی جواب های خوب و پر معنی داد که هنوزم توی گوشم هست
Telegram: mehdi_niromandan
چندتاش هم اینجا بگید شاید متنبه شدیم :Dمن سوال کردم چرا دایرکت ادمین که خیلی جواب های خوب و پر معنی داد که هنوزم توی گوشم هست
تا capri روش نریزی اصلا قابل تحمل نیست، فایل منیجرش دهن کاربر رو سرویس میکنه، برای هر تنظیم کوچولویی باید بریم توی ssh فایل ویرایش کنیم!!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
سخت گیری تقریبا جدیدشون اینه که اگه متوجه بشن دامنه ی آی آر رو سروری که سی پنل نصبه داره میزبانی میشه لایسنس رو باطل می کنن.
این مورد رو تقریبا 99 درصد ایرانیا رعایت نمی کنن که ریسک این قضیه از همه بیشتره.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)