نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل با توابع

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

30 مشکل با توابع

با سلام به همه اساتید محترم و بزرگوار

من یک مشکل بزرگی دارم
    مشکل من اینه که من تو سرور توابع های زیادی رو مسدود کردم که مسدود کردن اینها باعث شده که سیستم های نیوک و دیتالایف که در سایت های روی سرور نصب شده به درستی کار نکنه مثلاً تو دیتالایف نمیشه بنر تبلیغاتی اضافه کرد یا ایجاد موضوع کرد و یا در نیوک نمیشه نظر سنجی کرد و یا عضو شوندو و یا عضو ها لاگین کنند.

توابع های بسته شده عبارت اند از

system, show_source, symlink, exec, dl, shell_exec, passthru, phpinfo, escapeshellarg, escapeshellcmd, ini_set, curl_close, curl_errno, curl_copy_handle, curl_error, curl_exec, curl_getinfo, curl_getinfo, curl_init, curl_multi_add_handle, curl_multi_close, curl_multi_exec, curl_multi_getcontent, curl_multi_info_read, curl_multi_init, curl_multi_remove_handle, curl_multi_select, curl_setopt_array, curl_setopt, curl_version, chgrp, ini_restore, ini_alter, imap_ope, getcwd, diskfreespace, disk_total_space, disk_free_space, chown, chmod, get_cfg_varget_current_user, get_cfg_var, get_current_user, show_source, posix_getuid, posix_kill, posix_access, posix_getgroups, posix_seteuid, posix_uname, php_uname, putenv, getenv, phpversion, set_time_limit, posix_getgid, openlog, syslog, apache_note, apache_setenv, popen, proc_close, proc_open, proc_nice, proc_get_status, proc_terminate, virtual, mkdir, rename, rmdir, unlink, touch, link, copy, get_loaded_extensions, apache_getenv, apache_get_version, apache_get_modules, socket_accept, socket_bind, socket_clear_error, socket_close, socket_connect, socket_create_listen, socket_create_pair, socket_create, socket_get_option, socket_getpeername, socket_getsockname, socket_last_error, socket_listen, socket_read, socket_recv, socket_recvfrom, socket_select, socket_send, socket_sendto, socket_set_block, socket_set_nonblock, socket_set_option, socket_shutdown, socket_strerror, socket_write

خدا وکیلی ممنون میشم کسی این منت رو سرم بزاره و کمکم کنه
    امروز دیروز فردا هست!!

2. # ADS

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با توابع

که چی بشه؟؟
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    607
    تشکر شده در
    444 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi812 نمایش پست ها
    با سلام به همه اساتید محترم و بزرگوار

من یک مشکل بزرگی دارم
    مشکل من اینه که من تو سرور توابع های زیادی رو مسدود کردم که مسدود کردن اینها باعث شده که سیستم های نیوک و دیتالایف که در سایت های روی سرور نصب شده به درستی کار نکنه مثلاً تو دیتالایف نمیشه بنر تبلیغاتی اضافه کرد یا ایجاد موضوع کرد و یا در نیوک نمیشه نظر سنجی کرد و یا عضو شوندو و یا عضو ها لاگین کنند.

توابع های بسته شده عبارت اند از

system, show_source, symlink, exec, dl, shell_exec, passthru, phpinfo, escapeshellarg, escapeshellcmd, ini_set, curl_close, curl_errno, curl_copy_handle, curl_error, curl_exec, curl_getinfo, curl_getinfo, curl_init, curl_multi_add_handle, curl_multi_close, curl_multi_exec, curl_multi_getcontent, curl_multi_info_read, curl_multi_init, curl_multi_remove_handle, curl_multi_select, curl_setopt_array, curl_setopt, curl_version, chgrp, ini_restore, ini_alter, imap_ope, getcwd, diskfreespace, disk_total_space, disk_free_space, chown, chmod, get_cfg_varget_current_user, get_cfg_var, get_current_user, show_source, posix_getuid, posix_kill, posix_access, posix_getgroups, posix_seteuid, posix_uname, php_uname, putenv, getenv, phpversion, set_time_limit, posix_getgid, openlog, syslog, apache_note, apache_setenv, popen, proc_close, proc_open, proc_nice, proc_get_status, proc_terminate, virtual, mkdir, rename, rmdir, unlink, touch, link, copy, get_loaded_extensions, apache_getenv, apache_get_version, apache_get_modules, socket_accept, socket_bind, socket_clear_error, socket_close, socket_connect, socket_create_listen, socket_create_pair, socket_create, socket_get_option, socket_getpeername, socket_getsockname, socket_last_error, socket_listen, socket_read, socket_recv, socket_recvfrom, socket_select, socket_send, socket_sendto, socket_set_block, socket_set_nonblock, socket_set_option, socket_shutdown, socket_strerror, socket_write

فکر کنم دستورات Echo , Print پی اچ پی هم می بستی که کامل پی اچ پی ایزوله می کردی !

80% اضافی و کاملا اشتباه هست، نمونه بارز CHmod , Chown , touch , socket_XXX , ... هست !

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

من كه سر در نياوردم از سوالتون.
    هر جا كه تابعي بسته شده باشه خود php تو صفحه اخطار ميزنه كه اين تابع بسته شده. شما هم از تو ليست حذف كن.

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

اینجوری نمیشه گفت از فلان تابع هست
    ولی چیزائی جناب کامران گفتند از لیست بردار + copy و unlink رو هم بردار !
    اگه شد که شد ، اگه نشد باید خودت تست کنی دیگه ! دونه دونه برداری و نتیجه رو چک کنی ، از لاگ هم میتونی استفاده کنی تا تابعی که اذیت میکنند رو راهت تر پیدا کنی

موفق باشید

7. تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید

عضو انجمن Domain آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    303 پست

خوب برای اینکه مشکلتون حل بشه خود توابع مشمول safe mode رو غیرفعال کنید و بعداً تابع خاصی که مد نظرتون بود اضافه کنید!
    ^_^

▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃

9. تعداد تشکر ها از Domain به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

یکی از بزرگترین مشکلات هاستینگ ایرانی ها اینه که فکر میکنن اکنیت به df ها وابست فقط!
    ولی هاستینگ های خارجی ببینید همین چند تا فانکشن رو بستن!
    منم توصیه میکنم همین هارو ببندید فقط!
    show_source, system, shell_exec, passthru, exec, phpinfo, popen, proc_open, allow_url_fopen

11. تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)