فروشگاه ساز کامل و رایگان
پشتیبان و نماینده رسمی اپن کارت فارسی
فروشگاه ساز کامل و رایگان
پشتیبان و نماینده رسمی اپن کارت فارسی
سلام؛
فکر نکنم تبلیغ بشه چون با موضوع این انجمن ارتباطش کمه:
مرجع قالب و افزونه های فارسی جوملا | Joomla templates & extensions
من خودم 4 تا قالب راکت تم تا الان خریدم که همه از سایت اصلی لایسنس دارند. (یه فایل هم هست که اسم key که در روت قرار دادم.)
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
opencart تایید می شه ، قالب های بسیار زیبایی توی اینترنت براش هست،مارکت ساز هم هسته اش همین اپن کارت هست و فقط یک سری امکانات اضاه کرده که پولی شده
توماتو شاپtomatoshop.ir
آره، محیط مدیریت جوملا سیستم مزخرفی داره :D منم قبول دارم.
اولین سیستم مدیریت محتوایی که باهاش کار کردم، 10 سال پیش، مامبو بود! اون موقع هنوز جوملا نبود، با دیدنش فرار کردم به سمت نیوک و زوپس و وردپرس و e107
الان حدود دو سال میشه با جوملا کار میکنم، چون اون سیستم ها نیازمو بر آورده نکرد. اوایل میخواستم قالب شبیه تبیان بزنم که نمیشد، اما با جوملا شد!
الان هم که قالب های فوق حرفه ای داره و به هر شکل و ظاهری در میاد.
اما این نکته رو باید تکید کنم (تاکــــید فراوان) که وقتی برای آدم های عادی یا کسانی که سایت ساده میخوان طراحی میکنم از وردپرس استفاده میکنم. عالیه!
در مورد فروشگاه هم، وردپرس هم سیستم فروشگاهی داره ولی به قدرت جوملا یا سیستم های متن باز تخصصی فروشگاه نیستن.. یه آقایی هم لطف کرده یه سیستم خوشگل زده که هزینه داره، ولی باز به پای بقیه نمیرسه...
معمولا 1 طراح میره همه CMS های موجود رو کار میکنه، بعد روی یکی دو تا متمرکز میشه و سراغ بقیه نمیره... من خیلی وقت پیش با اینا کار کردم و نمیدونم الان چه جوریه، اما e107 فروشگاه داره با پرداخت شتاب و سیستم پستی، در دو ورژن رایگان و پولی...اما جالب نیست، چون e107 قالب های افتضاحی داره و SEO خوبی هم نداره.
زوپس هم داره، اما زوپس بیشتر یک پرتاله که همه چی داره!!! انجمن، آزمون، فروشگاه، وبلاگ، خبر، نظر و هر کوفت دیگه که یک نسخه کوچولو از سیستم های موجوده!
نیوک هم فکر کنم داره، اما 7 ساله سراغش نرفتم، برای نصب یک ماژول پدر آدم در میومد آخرش ارور میداد! :D
جوملا هم هست، جوملا هم یک پرتال مثل زوپسه، اما فرقش اینه که کامپوننت هاش بیشتر تجاری هستند، اما بسیار متفاوت و قدرتمند...فقط انجمن درست حسابی نداره! وگرنه فروشگاه میشه، خبرگزاری میشه، وبلاگ میشه، وبلاگ دهی میشه، میشه خودِ فیس بوک رو عیناً ازش در اورد(!!) و....
توسط سازمان هایی مثل سازمان ملل متحد، دانشگاه هاروارد و linux.com و اینا هم استفاده میشه...
قابلیت های Virtumart زیاده، پرداخت شتاب رایگان داره، چند نوع روش پرداخت میشه تعریف کرد، و هرچی یک فروشگاه داره این هم داره یا بهش اضافه میشه...!
من این رو توش دوست دارم که یه پلاگین داشت (پولی!) که اسم کشور و شهرها و شهرستان های داخلش رو وارد میکردی، برای هر کدوم میشد هزینه پستی متفاوت در نظر گرفت. به درد فروشگاه های تخصصی میخوره که خودشون رو علاف سیستم فروش پستی نمیکنند و حتی میخوان به خارج از کشور هم بفرستن!
قالب های مخصوص فروشگاه هم ساخته شده توسط راکت تم و جوملارت و اینا که شیکش میکنه...
حالا مفته که، خودتون یه تست بزنید!
و باز هم تاکید میکنم، پیچیده است، اما قدرتمند!
فروشگاه ساز e-virtu هم هست، من 7 8 سال پیش باهاش کار کردم، اما محیطش (چه کاربری چه مدیریتی) از جوملا هم بدتره!!!!(تجربه است، گیر ندید!)
فروسگاه سازهای دیگه رو "کم" امتحان کردم، ترجیح میدم نظر الکی ندم. اگر رایگان هستند امتحانش کنید.
اگر نیستند، به عنوان یک مشتری ظاهرشون رو ببنید. اگر خیلی خوشتون اومد ارزش داره، اگر نه که هیچی!
مثلا من فروشگاه ساز حامد و payware رو حسابی می پسندم، ظاهرشون بی نقصه، و full ajax هم هستند. باعث میشه مشتری کلی تحت تاثیر قرار بگیره و کف کنه، SEO خوبی هم دارند. البته مدیریتشون رو ندیدم، اما اعتقاد دارم کاربر از همه چی مهمتره، مدیر باید جور هندوستان بکشه و یاد بگیره! نمیشه هم خرما رو داشت هم حلوا رو! (درست گفتم ضرب المثل رو؟)
این همه پست میزنیم یکی هم حساب نمیشه :| از اسپم و مزخرف زدن هم بدم میاد، اون وقت وقتی لازم بشه آفری چیزی بدیم نمیتونیم و بدبخت میشیم، تشکر هم نمیکنه هیچ کس......آدم نا امید میشه :|
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
گویا یکی از اعضای شرکت (سِمت رو نمیدونم) آقای صادقی، از فعالان حرفه ای جوملا (انگلیسی) هستند و این امکان رو دارند. من دقیق نمیدونم چطوری، فقط میدونم الان لایسنس دارم!![]()
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)