جناب مهدی پور این آی دی منه ادد کنید صحبت دارم باهاتون ...
aminq10@att.net
جناب مهدی پور این آی دی منه ادد کنید صحبت دارم باهاتون ...
aminq10@att.net
به شما اخطار ندادن ؟؟؟
باید حداقل 1 یا 2 بار اخطار بدن بعد sus کنن
در غیر این صورت شما حق گرفتن بک آپ یا برگشت پولتونو دارید
البته باید به قوانین سایت هم توجه کرد !
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
یک بار اخطار داده شده . سپس بازهم ایشون به کارشون ادامه دادن .
ما مجبور به مسدود کردن سرویس شدیم . ایشون گفتن دانلودها را برمیدارن . سایت فعال شده . باز دانلود ها ادامه داره.
هاست نامحدود برای لینک مستقیم مناسب نیست ما همیشه این را قبل از خرید بارها متذکر میشیم.
شما میتوانید از هاست برای راه اندازی سایت استفاده کنید لینک مستقیم را هم مثلا در سرور مجازی قرار دهید .
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
یعنی هر کی لینک مستقیم در هاست قرار بده شما مسدود می کنید؟![]()
البته که نه! ولی وقتی روی هاست اشتراکی یک لینک مسقیم برای دانلود موزیک و فیلم قرار بدید که تعداد زیادی هم در حال دانلود اون باشند بله !
ما نباید خودمون را گول بزنیم ! یا میخوایم سایت دانلود راه بندازیم یا نه! اگه قراره سایت دانلود راه بندازیم از ابتدا وقت و انرژی را نباید تلف کرد و باید کلی تر نگاه کنیم . یک سرور مجازی بگیریم و یک هاست پرترافیک که به مشکل برخورد نکنیم
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
کاملا درسته
و حرف حساب جواب نداره
حرف شما کاملا متین شما یکبار ، بار اول سایت را ساسپند کردین ( بدون اخطار) و بعد فرداش باز کردین ؟؟؟ هر چی تیکت زدم بگین برا چی تا دوباره اینطوری نشه جواب ندادین ؟؟؟
بعد دوباره امروز ساسپند کردین ؟؟؟ و درمورد حرف بعدیتون شما اول کار که میخواستین با من قرار داد ببندین به من نگفتین برای لینک مستقیم مناسب نیست ؟؟ در حالی که لینک سایت را از من خواستین؟؟؟
متن تیکت من :
با تشکر و بسیار ممنون ...
میخواستم ببینم شما بخاطر چی سایتم من را بستید .؟؟؟ یعنی ادرس جایی که میگید روش دانلود سنتر نصب کردم را میشه بدید ؟؟؟؟ تا من ببینم چی بوده ؟؟؟ ممنون میشم ؟؟
ویرایش توسط aminq10 : January 20th, 2012 در ساعت 23:39
شما باید قبل از راه اندازی سایت دانش هایی رو کسب کنید، از جمله فرق هاست میزبانی سایت با فایل هاستینگ که توضیح مختصری میدم.
هاست میزبانی سایت : همونطور که از اسمش معلومه، برای میزبانی سایت شما شامل اسکریپت (نرم افزار یا سایت ساز) و قالب و فایل های عکس مربوط به پست ها و قالب می باشد.
استفاده از این نوع میزبانی فقط صرفا برای همینکار می باشد و هر نوع آپلودسنتر و دانلودسنتر ممنوع است، این قانون تمام هاستینگ هاست و خلاف آن ممنوع است، حالا خودش چندین نوع پلن دارد با حجم ها و اسم های مختلف مثل میزبانی حرفه ای، معمولی، تجاری، سایت های پربازدید، یا پلن های مربوط به سی ام اس ها و اسکریپت های خاص.
دلیل اینکار چیست؟ چون سایت ها با سرعت خوبی لود شوند و دانلود شما و گرفتن پورت باعث عدم بارگذاری سایت های سایر کاربران نشود و دلایل دیگر.
پس چرا ترافیک (پهنای باند) نامحدود هست؟ برای اینکه شما با خیال راحت به کارتون برسید که به نظر من این نوع پلن بندی اشتباست ولی سیاست شرکت و هاستینگ مربوطه است دیگه.
فایل هاستینگ : این نوع میزبانی به فایل هاستینگ، هاست دانلود و ... معروف است، برای نگهداری و هاست فایل های صوتی، تصویری، عکس و ... بکار می رود، به درد نگهداری و میزبانی سایت نمی خوره که در بالا مختصر توضیح دادم و دیتابیس ندارد.
این اطلاعات در همۀ هاستینگ ها به عنوان قانون پذیرفته شده و حق با سرور پارس می باشد.
برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم از اساتید بزرگ اینترنت پروفسور "گوگل" و "ویکیپدیا" استفاده کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز وقتی شما از هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود ارشیو فایل استفاده میکنید بیشترین ضرر را به اکانت های دیگر که در سرور وجود داره میزنید
به هر حال سرورپارس قوانین خودش را وضع کرده بوده و اون که میخواد خریداری کنه باید ابتدا قوانین را بخونه که این قانون در اکثر هاستینگ های حرفه ای داره اجرا میشه
بهرحال امیدوارم مشکل شما هر چه زودتر حل بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)