-
January 20th, 2012, 15:56
کمک برای انتخاب فروشگاه ساز
با سلام
من دنبال یه فروشگاه ساز خوب میگردم با امکانات خوب.
تا الان فقط با سیستم های مدیریت محتوا کار میکردم و آشنایی زیادی با فروشگاه سازها ندارم.
برای فروشگاه سی دی هستش و اگه پرداخت آنلاین هم داشته باشه خوبه البته میخوایم رو خرید پستی و تحویل درب منزل باشه
دوستان منتظر راهنمایی هاتون هستم
-
-
January 20th, 2012 15:56
# ADS
-
January 20th, 2012, 19:31
پاسخ : کمک برای انتخاب فروشگاه ساز
یک قرن بعد......
دوستان من هنوز منتظرم
-
-
January 20th, 2012, 19:40
عضو دائم
والا نظر من رو بخوای الکی پولت رو دور نریز.فروشگاه ساز بیخوده.بلدباشی با یک سی ام اس خوب از نیوک گرفته تا جوملا و وردپرس میتونی بهترین فروشگاه رو بزنی و خودت دلبخوای تغییرات روش بدی..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 19:50
پشتیبان پارسی توماتوکارت
این خوبه پرداخت انلاین دو تا بانکشو خودم تست زدم
-
تعداد تشکر ها از vahidmom به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 20:16
عضو انجمن
تو سیستم های مدیریت محتوا ، با وردپرس و جوملا میتونید براحتی ایجاد کنید ؛ ماژول پرداخت آنلاین نیز برایشان وجود دارد
توی فروشگاه ساز ها نیز سبد خرید و توماتو شاپ توصیه میشه
موفق باشید
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
تعداد تشکر ها از nima17701 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 20:49
عضو انجمن
من این رو در یک تاپیک دیگه نوشته بودم، دوباره کپی میکنم:
من که پیشنهاد میکنم اگر یک فروشگاه ساز تفاوت خــــــــــــــیـــــلی فاحشی با سیستم های خارجی نداشت، همون خارجی های اوپن سورس رو استفاده کن.
فروشگاه ساز حامد خیلی چیز باحالیه و full Ajax هم هست. اما قیمتش زیاده...
payware هم سیستم نازیه، فکر کنم مال میهن نیک باشه! ولی بیشتر برای فروش اجناس مجازی مثل ماژول و اینا به کار میره! و باز هم قیمت زیاد...
ویرتو (e-virtu) هم سیستم خوبیه، ولی باهاش حال نمیکنم، چون محیط مدیریتش خیلی خشکه، ظاهر بیرونی اش مال فروشگاه های عهد عتیقه که امروزه مشتری با دیدنش میپره! برای طراحی قالب اختصاصی هم کلی باید پول بدید. تازه نمیدونم چرا انقدر دیر به دیر آپدیت میشه! (من دقیق یادم نمیاد، ولی احساس میکنم اصلا آپدیت نمیشه!!! :D)
چندتا سیستم متن باز هم که دوستان معرفی کردن خوبن، ولی یادمه پشتیبانی فارسی فعالی نداشتن...
پیشنهاد من VirtuMart هست. یک کامپوننت هست که به جوملا متصل میشه. خوشبختانه پشتیبان های جوملا بسیار زیادند و ماژول های پرداخت آنلاین همه رو بانک ها رو رایگان ساختند!!! ورژن فارسیش هم هست. خودش مرتب به روز میشه...
از طرفی کلی افزونه براش نوشته شده که واقعا به درد بخور هستند و در سایت اصلی جوملا موجوده، فارسی سازیش هم کاری نداره و فقط باید چند خط ترجمه بشه...
خلاصه کلی امکانات به صورت رایگان داره، خود جوملا هم رایگانه! فقط باید یه قالب خوشگل و آبرومند پیدا کنید. اگر یکی از قالب های جوملارت، راکت تم و طراح های معتبر خارجی رو خریداری خیلی ارزون در میاد. یک شرکت هم با لاینسس کاملا فارسی سازی کرده و قیمتشون 26 هزار تومن بیشتر نیست.
خلاصه، اینو بگم که خودتون تک تک فروشگاه سازهای رایگان رو امتحان کنید. به هر حال مفته :D
در مورد اونای دیگه، خیلی گرونن، به جز چندتا خفنش به نظرم نمی ارزه... کلاهبردار هم در این زمینه زیاده، مثلا برداشتن یکی از همین رایگان ها رو تغییر نام دادن و آرم خودشون رو انداختن خدا تومن میفروشن!
یه سر به سایت شاپ کیپر هم بزنید بد نیست. اونجا مرکز این چیزاست!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 20:51
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از dade24 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 21:15
عضو انجمن
فروشگاه ساز مارکت ساز من امتحان کردم خوب بوده،چون مثلا وردپرس خیلی منابع سرور را مصرف می کنه
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
تعداد تشکر ها از Optimus به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 21:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kamkar
من این رو در یک تاپیک دیگه نوشته بودم، دوباره کپی میکنم:
26000 تومن کجا میده ؟ .... امکانش هست افرادی که در این زمینه فعالیت دارن رو شما آشنایی دارین معرفی کنید ؟
-
-
January 20th, 2012, 21:41
سلام با سايت هاي كه خودشون فروشگاه دارن و فقط شما بايد dns عوض كنيد مشكل داريد ؟
-