برای شروع از نرم افزار مجازس ساز vmware استفاده کن یعنی هست کرک شده و میتونی از سایت های دانلود نرم افزار دانلود کنی روی ویندوز نصب کن توی اون میتونی لینوکس نصب کنی تمرین کنی
برای شروع از نرم افزار مجازس ساز vmware استفاده کن یعنی هست کرک شده و میتونی از سایت های دانلود نرم افزار دانلود کنی روی ویندوز نصب کن توی اون میتونی لینوکس نصب کنی تمرین کنی
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
نظرتون راجب Red Hat چیه
وقتی سرور گرفتم و سیستم عامل رو انتخاب کردم فقط باید cpanel نصب کنم؟ apache msql چی؟
مجازی سازها چه تفاوتی دارن؟ آیا نیازه از مجازی ساز هم استفاده کنم؟
وی ام ور VMware
زن XEN
اوپن وی زد OpenVZ
OpenVZ
هایپر وی Microsoft Hyper-V
سیتریکس Citrix Systems
سرور اختصاصی می باشد و 2 سایت بارگزاری میشه یکی از سایتها به پهنای باند و فضای زیادی نیاز نداره
اگه باید از مجازی سازی استفاده کنم از چی باید استفاده کنم؟
میتوانید خصوصیات سیستم عاملها را بخوانید پس از آن خودتان انتخاب کنید.
cPanel و دیگر کنترل پنلهای معروف این سرویس ها را بصورت پیش فرض نصب میکنند (فقط برخی از کنترل پنلها هستند که باید بصورت دستی این سرویسها را نصب کنید)وقتی سرور گرفتم و سیستم عامل رو انتخاب کردم فقط باید cpanel نصب کنم؟ apache msql چی؟
هر مجازی ساز مزایا و معایب خود را داراست، که قبلاً در انجمن بیان شده با کمی جستجو میتوانید آنها را بیابید.مجازی سازها چه تفاوتی دارن؟ آیا نیازه از مجازی ساز هم استفاده کنم؟
وی ام ور VMware
زن XEN
اوپن وی زد OpenVZ
OpenVZ
هایپر وی Microsoft Hyper-V
سیتریکس Citrix Systems
پیشنهاد میکنم برای شروع شما مدتی بشکل آزمایشی یک سرور مجازی بگیرید و استفاده کنید تا یاد بگیرید یا اینکه از یک مدیر سرور بخواهید تا سرور شما را مدیریت کند. اگر اینگونه وارد کار شوید با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد.سرور اختصاصی می باشد و 2 سایت بارگزاری میشه یکی از سایتها به پهنای باند و فضای زیادی نیاز نداره
اگه باید از مجازی سازی استفاده کنم از چی باید استفاده کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)