تو این تاپیک به مشکلات و خدمات دیگر اینترنت پرسرعت مخابرات پرداخته میشود
اول از خودم سرعت 512
سرعت دانلود : 75
سرعت آپلود : 55
در ضمن من فقط از مخابرات ندارم از ایرانسل 2 مگ دارم ولی به نظر من تو منطقه یک مخابرات خیلی خوب ظاهر شده .
تو این تاپیک به مشکلات و خدمات دیگر اینترنت پرسرعت مخابرات پرداخته میشود
اول از خودم سرعت 512
سرعت دانلود : 75
سرعت آپلود : 55
در ضمن من فقط از مخابرات ندارم از ایرانسل 2 مگ دارم ولی به نظر من تو منطقه یک مخابرات خیلی خوب ظاهر شده .
من هم از سعادت آباد 256 دارم و خیلی راضیم
من از شاتل نامحدود 128 دارم
دان بین 10 تا 30 روز و شب تفاوت داره
آپ 10 تقریبا بدون تغییر
ضمنا یه 128 محدود (2.5) هم دارم که 80 تا 120 دان میده آپ هم امتحان نکردم
دارم فکر میکنم بیخیال این نامحدوده بشم هزینشو بزارم برای اون سرویس حجمی
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
سرویس مخابرات تهران نامحدود هست و 128 نامحدود به مبلغ 10000 تومان در ماه هست که هر دو ماه یه بار روی قبض تلفن ثبت میشود .
سرعت 128 هم خوب هست : دانلود 20 آپلود 16`18
مخابرات - شیراز
![]()
الان این 20 که میگید 20 کیلو بایت ؟
پارس انلاین سرویسهای 128 تا 2مگابیت همگی سرعت برابر دارن چه 128 چه 2مگابیت 180 تا 220 کیلوبایت سرعت دانلود میدن، البته بعضی از شهرستانها از جمله اینجا یه سری مشکلات به چشم میخوره...
من از 128 مخابرات دارم : دانلود 15 کیلوبایت
صبا هم دارم 128 : دانلود 80 کیلوبایت
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بابا استاتر تاپیک گفت مخابرات !
یکی می گه صبا نت
یکی می گه شاتل
یکی می گه ایرانسل
یکی می گه پرس آنلاین ....
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
مخابرات و شرکت های خصوصی یک تقسیم بندی کرده اند. نا محدود را مخابرات با قیمت ارزان ارائه کند و شرکت های خصوصی حجمی با قیمت بالاتر ارائه کنند.
البته شرکت های دیگر هم نامحدود می دهند اما با قیمت بسیار بالاتر! و اگر ازشون بپرسید هم می گویند share است و مثل مخابرات.
مخابرات سرعت مورد نظر مثلا 256 تا تا 8 نفر share می کند و این شانس شماست که در منطقه شما با چند نفر سهیم شوید و میزان استفاده همزمان چقدر باشد. منطفه ما که خلوت است و تقریبا تنها هستم.
شرکت های دیگر چون حجم یا به اصطلاح gig می فروشند پس سودشان در این است که بیشتر gig بفروشند. بنابراین تا جایی که بتوانند سرعت شما را محدود نمی کنند و شما می بینید 128 آنها اندازه 512 جواب می دهد و البته زودتر gig خود را تمام می کنید....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)