صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 61213141516
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 156 , از مجموع 156

موضوع: مراحل ثبت شرکت!

  1. #151
    عضو انجمن Mehdi_Enter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    313
    تشکر تشکر کرده 
    386
    تشکر تشکر شده 
    967
    تشکر شده در
    682 پست

    پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam1 نمایش پست ها
    حالا چه قدر وام میدن؟
    من فقط واسه وامش میخوام
    اگه حتمی وام میدن بریم ثبت کنیم
    وامش کجا بود بابا

    طرف 5 میلیون میزنه حساب بعد از 3 ماه 10 میلیون وام برداره .. اونم نمیدن میدن ولی ندهند از اون خوبه ضامن کارمند و و و و..

    الان برای وام گرفتن بهترین راه وام ازدواج هست که حتی پایان خدمت هم نمیخواد با یک پروانه کسب هم میشه ضامن شد و وارم را تهیه کرد

    به وام ازدواج هم خیلی خوب و سریع رسیدگی میکنن اما کمه .. نفری 3 میلیون هست سه عروس و 3 داماد
    Telegram: mehdi_niromandan

  2. # ADS




     

  3. #152
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    325
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    378
    تشکر شده در
    232 پست

    پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

    این وام ازدواجو گرفتم
    وام خود ثبت شرکت رو میخواستم
    پس مگه آدم مرض داره شرکت ثبت کنه
    حالا کلی هم مالیات بدیم

  4. #153
    عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2009
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    239
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

    پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam1 نمایش پست ها
    این وام ازدواجو گرفتم
    وام خود ثبت شرکت رو میخواستم
    پس مگه آدم مرض داره شرکت ثبت کنه
    حالا کلی هم مالیات بدیم
    صرفاً واسه اعتبار و اطمینان خاطر مشتریان!!!
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

  5. تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید


  6. #154
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    8
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

    سلام من قصد ثبت شرکت دارم در زمینه سحت افزار در اصفهان. میخواستم بپرسم برای ثبت شرکت که باید اسم انتخاب کنم در استان اصفهان باید به کجا مراجعه کنم؟بعد در مورد مالیات هم سوال داشتم در صورت فعالیت نداشتن شرکت حتما باید پرونده مالیاتی تشکیل بده؟و مالیات براش چه جوری میشه؟ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنند کل صفحات رو خوندم و واقعا بهترین اطلاعات رو گرفتم فقط اگه به این سوالام هم جواب بدید خیلی ممنون میشم.با تشکر
    داشت یادم میرفت محل شرکت رو هم میخوام خونه بزنم موری نداره؟اون شرکت هایی که برای ثبت شرکت هستند گفتند 200 میگیرن برای ثبت زیاده؟؟کلا چقدر خرجم میشه اگه خودم بخوام کاراش رو بکنم .بخشید که طولانی شد
    ویرایش توسط mohsen_haftom : August 18th, 2012 در ساعت 00:22

  7. #155
    عضو انجمن abod_black آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    118
    تشکر تشکر کرده 
    750
    تشکر تشکر شده 
    216
    تشکر شده در
    138 پست

    Question صفر تا صد ثبت شرکت

    صفر تا صد ثبت شرکت


    مهارت‌های زندگی > شغل - مرضیه موسوی:
    می‌خواهید شرکت بزنید؟ خب با توجه به اینترنتی‌شدن روند ثبت یک شرکت، این کار دیگر کاری طاقت‌فرسا نیست.
    البته هنوز هم خیلی‌ها برای انجام این کار سراغ مؤسسه‌های ثبت شرکت می‌روند و کلی هزینه پرداخت می‌کنند، غافل از اینکه با الکترونیکی شدن روند ثبت شرکت دیگر کمتر نیازی به مؤسسه‌های ثبت شرکت وجود دارد. با مطالعه راهنمای زیر می‌توانید خودتان برای ثبت شرکت اقدام کنید. این راهنما به چگونگی ثبت یک شرکت غیرتجاری با مسئولیت محدود می‌پردازد.


    اقدام اول
    شریک خوب پیدا کنید


    حداقل تعداد سهامداران برای ثبت شرکتی با مسئولیت محدود، ۲ نفر و در شرکت‌های سهامی خاص ۳‌نفر است. در گام اول باید شریک مناسبی برای خود پیدا کنید. مسئولیت هر سرمایه‌گذار در شرکتی با مسئولیت محدود، به اندازه میزان سرمایه اوست. کسی که سرمایه بیشتری در شرکت دارد حق رأی بالاتری هم دارد و به همین نسبت مسئولیت بالاتری در پرداخت دیون و بدهی‌های شرکت.


    اقدام دوم
    ورود به سامانه ثبت شرکت ها


    یک راست سراغ پایگاه اینترنتی اداره کل ثبت شرکت‌ها به نشانی Irsherkat. ssaa. ir بروید. در این سامانه به قسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت مراجعه کنید. فرمی پیش روی شما ظاهر می‌شود که باید مرحله به مرحله آن را تکمیل کنید. اطلاعات مربوط به متقاضی نخستین موضوعی است که در این فرم‌ها باید بنویسید. مشخصات اولیه خودتان را در فرم تکمیل کنید. گزینه «گام‌بعدی» شما را به مرحله بعد می‌رساند.

    اقدام سوم
    انتخاب نام شرکت


    حالا باید نام شرکت را در فرم «نام و نوع شخص حقوقی» وارد کنید. در این قسمت باید به‌ترتیب اولویت ۵ نام برای شرکت انتخاب کنید تا از بین آنها یکی تأیید شود. انتخاب اسم برای شرکت باید و نباید‌های خاص خود را دارد؛ اول اینکه این اسم نباید تکراری باشد. استفاده از اسامی مخفف شده که مربوط به اداره‌های دولتی و... است تنها با کسب مجوز از آنها امکان‌پذیر است. در این مرحله یک کد رهگیری به شما داده می‌شود.


    اقدام چهارم
    موضوع فعالیت تان را بگویید


    مدت و موضوع فعالیت، اطلاعات مورد نیاز در مرحله بعدی است. در مورد این اطلاعات قبلا با شرکای خود مشورت کنید. برای مشخص کردن مدت فعالیت شرکت یکی از 2گزینه «محدود»یا «نامحدود» را باید انتخاب کنید. اما برای راحتی در انتخاب موضوع فعالیت، سامانه فهرستی را در اختیار شما قرار می‌دهد. برای مثال فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی و... در این فهرست گنجانده شده‌اند. یادتان باشد که برخی از فعالیت‌ها نیاز به مجوز دارد که برای ثبت شرکت آن را هم باید تهیه کنید.


    اقدام پنجم
    نشانی شرکت را مشخص کنید


    این قسمت با «مشخصات مرکز اصلی» در سایت معرفی شده است. در اینجا لازم است نشانی‌ای برای محل دفتر شرکت ارائه بدهید، همچنین شماره تماس و کدپستی. اگر هنوز مکانی برای شرکت انتخاب نکرده‌اید، می‌توانید نشانی منزل خود یا یکی از شرکا را در این بخش ثبت کنید. به یاد داشته باشید تمام مدارکی که از طرف اداره ثبت شرکت‌ها برای شما ارسال می‌شود در ‌‌نهایت به همین نشانی خواهد آمد.


    اقدام ششم
    سرمایه شرکت را تامین کنید


    در بخش «سرمایه شخص حقوقی» سایت اداره ثبت‌ شرکت‌ها باید تکلیف میزان سرمایه شرکت را مشخص کنید. در شرکت‌های سهامی، تعداد سهم و ارزش اسمی آن هم در این فرم وارد می‌شود. برای ثبت یک شرکت با مسئولیت محدود حداقل سرمایه مورد نیاز ۱۰۰ هزار تومان است. با این حال مبلغ سرمایه اولیه تا حدودی نشانه‌ای از اعتبار شرکت است. بنابراین عده‌ای برای آغاز به‌کار شرکت سرمایه 10میلیون تومانی درنظرمی‌گیرند.


    اقدام هفتم
    شرکای خود را معرفی کنید


    حالا باید در فرمی که در مرحله بعد پیش رویتان قرار می‌گیرد مشخصات سهامداران و اعضای اصلی شرکت را وارد کنید. اگر تعداد این افراد بیش از ۱۵۰نفر باشد باید فرمی را که از پیش در سایت بارگذاری شده دریافت و اسامی و مشخصات افراد را در آن وارد کنید. در این بخش اطلاعات شناسنامه‌ای و همچنین آدرس پستی و شماره تماس این افراد ثبت و ذخیره می‌شود.


    اقدام هشتم
    مشخص کردن سهام شرکا


    گام بعدی پر کردن اطلاعات مربوط به سهام و سرمایه شرکاست. با انتخاب نام هر یک از اعضا مشخص می‌کنید که این فرد چه تعداد سهام دارد. «نوع سهام» در حقیقت گزینه‌ای است که در آن نقدی یا غیرنقدی بودن سرمایه‌ مشخص می‌شود. سمت اشخاص و ارتباط آ‌نها با یکدیگر در فرم‌های مراحل بعد ثبت می‌شود. منظور از ارتباط اشخاص با یکدیگر، مشخص بودن وکیل و موکل و قیم قانونی و... در ارتباط با شرکا و اعضای شرکت است.


    اقدام نهم
    معرفی شعبه های شرکت


    اگر قرار است شرکت شما شعبه‌هایی هم اینجا و آنجا داشته باشد لازم است در فرم مربوط به این قسمت مشخصات این شعب وارد شود؛ البته درصورتی که هنوز تکلیفی برای این موضوع از طرف سهامداران روشن نشده باشد می‌توان معرفی شعب را به زمانی دیگر موکول کرد و در فرم قسمت شعب، گزینه مربوط به نداشتن شعب را انتخاب کنید. بعد از روشن کردن تکلیف شعب شرکت و سمت اشخاص در آن، باید به سراغ تعیین سال مالی شرکت بروید و در مرحله بعد فرم مربوط به‌صورتجلسه را تکمیل کنید.


    اقدام دهم
    اساسنامه را ارائه دهید


    پس از تأیید اطلاعات، از شما خواسته می‌شود که اساسنامه و شرکت‌نامه را در سایت بارگذاری کنید. اساسنامه و شرکت‌نامه شرکت‌ها، فرم‌های پیش‌فرض دارند که فقط باید آنها را پر کنید و در نهایت اگر خواستید می‌توانید قوانین مخصوص شرکت‌ خودتان را به آن اضافه کنید. حالا باید تصویری برابر اصل شده از اساسنامه خود را در سایت اداره ثبت شرکت‌ها بارگذاری کنید. از اینجا به بعد کار اصلی‌تان تمام است و فقط باید منتظر باشید تا اداره ثبت شرکت‌ها از شما بخواهد مدارک را برای آنها ارسال کنید.


    اقدام آخر
    چاپ آگهی در روزنامه رسمی


    بعد از تأیید تمام مدارک، شماره ثبت شرکت به شما داده می‌شود. با دریافت این شماره، فقط یک قدم تا آغاز فعالیت شرکت‌تان باقی می‌ماند؛ باید آگهی ثبت شرکت را در روزنامه رسمی چاپ کنید. شما درآینده برای هرکاری که بخواهید انجام دهید اصل یا کپی برابراصل این آگهی را لازم دارید. در آگهی‌ای که چاپ می‌کنید اطلاعاتی در مورد نام شرکت، نوع فعالیت و اطلاعاتی از این دست را مطرح می‌کنید.حدود ۲ هفته بعد از مراجعه شما به دفتر روزنامه رسمی، آگهی ثبت شرکت در آن درج می‌شود. تبریک می‌گوییم؛ کار ثبت شرکت شما در یک دوره ۲۰ روزه به پایان رسیده است.


    این مدارک را به همراه داشته باشید


    اساسنامه تکمیل شده شرکت یکی از مهم‌ترین مدارکی است که باید برای ثبت شرکت آماده کنید. کپی شناسنامه همه اعضای شرکت که برابر اصل شده باشد هم برای ثبت شرکت لازم است. این افراد همچنین باید گواهی عدم‌سوء‌پیشینه هم به اداره ثبت شرکت‌ها تحویل دهند. اگر فعالیت شرکت نیاز به اخذ مجوز داشته باشد این مجوز را هم باید ضمیمه مدارک مورد نیاز کنید.بسته به نوع و فعالیت شرکت، فرم‌های مورد نیاز دیگر در سامانه و همچنین اداره ثبت شرکت‌ها انتظار شما را می‌کشند.


    برای ثبت شرکت کجا برویم؟


    اداره ثبت شرکت‌ها در خیابان میرداماد، تقاطع خیابان مدرس، پلاک ۲۷۵ قرار دارد. البته در ابتدای راه ثبت شرکت نیازی به مراجعه شما به این اداره نیست و ثبت شرکت اینترنتی است ولی در نهایت باید مدارکتان را به این نشانی ارسال کنید. جای دیگری که باید حضوری مراجعه کنید روزنامه رسمی است. دفتر روزنامه رسمی کشور در خیابان بهشت و درست روبه‌روی پارک شهر و کنار شورای اسلامی شهر تهران قرار دارد.

    شنبه 10 خرداد 1393

    منبع



  8. #156
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    120
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

    پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

    در حال حاظر هم ثبت شرکت در تهران و مراکز استان فقط به صورا انلاین و از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور | ثبت تأسیس شرکت/موسسه هست.
    به هیچ عنوان مراجعه حظوری قبول نمی کنند و حتی برای دادن مدارک هم باید پست کنید
    ویرایش توسط asdadsdxz : October 15th, 2014 در ساعت 23:36

  9. تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید


صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 61213141516

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •